İKV Yeni Bölge Ve Gelecek Bölgeler.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Clody
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

İKV Yeni Bölge Ve Gelecek Bölgeler.

Mesaj gönderen Clody »

Tüm herkese selamlar.
Dün Yeni bölge geldi çok şükür.Beklentilerimiz karşıladımı dersek ? elbette değiL.
Dün Eminönün de çok küfürlü konuşmalarımdan sonra hesap banlandı bloke oldu felan filan bu bir kaç sefer oldu pek önemli değil oyunu sevdiğimden ve iyi bir ikv olması için feda ettiğim charların 3 5 tanesinden birtanesi.Lakin kimsenin anlayamadığı birşey var.Biz istiyoruz ki oyun daha da güzelleşsin daha da iyileştirilsin dedikçe oyun git gide saçma sapan bir yola giriyor.Sıkıyor mu oyun dersek ? Evet sıkıyor Peki Oyunun hangi kısımları biz oyuncuları böyle sıkıyor ki ?
Bölge mi ? Yönetim mi ? oyuncular mı ? veya tüm itemlerimizi dizdik full olmamız yapacak birşey olmamız mı ??
Elbette aklınızdan geçen yönetim sebebi ise şudur.
Tılsım yetenekleri oyuncuların hakkıdır zaten Neden böyle bir çalışma edildi ?? Yetenekteki saniyeler için böyle birşey yaptılar aklıma ve mantığım almıyor.Hadi onu geçtim.
Büyük hol gidişte her sunucuda olan sıkıntı bizim sunucuda da oldu 2 klan arası çekişmeler,Fakat çekişme savaşmak iyidir fakat adaletli olduğu müddetçe.Biz bunu yönetime söylediğimizde adamın verdiği cevap şu "bu eşitliği oyuncular kendi aralarında ayarlayacak bizim yapacak birşeyimiz yok ! bu bölgeyi açmazdan önce söyledik ! savaş olacak diye."
Tamam sen söyledin savaş olacak diye de savaş var diye nasıl bir önlem alabiliriz ??? Gidip Karşı klana şöyle mi diyelim Ya biladerlerim sizin adamlarınız 1000 kişi, bizim adamlarımız 350 kişi ver bakim ordan 400 kişi, sanki pazardan domates istermiş gibi. Olmayan olmuyor arz veya lodos zorlamı kardeşim ?? düşünsenize 2 grub gidiyorsunuz arkanızda abanıyorlar sen canavarlara mı vurucaksın yoksa arkana mı ?? Kalleşlik Mode Onn :))))))))
Dahasında Bazı oyuncularımız var ki adamlar bu işi yalamış yutmuşlar gerçekten güzel oynayan sağlam oyuncular.İzliyorum adamları zaman zaman.Bak şöyle oluyor.
Sağlam oyuncu 5 6 yıllık oyuncu büyücü üzerini full dizmiş ve tecrübeli gidiyor yolda,ordan 1 aylık oyuncu savaşçı kasmış gelmiş arkadan zihin atmış kesiyor adamı !! zaman zaman sizinde başınıza gelmiştir şimdi yok derseniz harbiden yalancısınız derim ayık olun meseleye.
Ya sonra ?
sonrasını söyleyim Oyun iyiye gidicek diye beklerken gerçek anlamda hayal kırıkları bizi üzüyor.Bakınız sene 2009 arkadaş listem 15 kişi ve nice 15 leri saymıyorum bile. şuan hiç birisi yok ? Nerde bu değerli şahıslar ?? 40 yaşında adam beni oyuna davet etmiş şuan kendisi yok ? nerde bu değerlerimiz ? bu değerlerimiz yönetim sayesinde gitti 40 yaşındaki adam acaba nasıl gençlerle ortam kurabilir ki ? veya 40 yaşında ki o adam gençler gibi sağlam oynayamaz kafa basmaz hanny ? olamaz mı ? bu insanlar sizin anneniz babanız ağabeyiniz olabilir. doğrumuyum ? belli bir müddet sonra bir bakıyorsun gitmişler üzülüyor lan insan harbi diyorum bak..
Son sözlerimi söylerken şunu özellikle belirtmek istiyorum.
Birşey yapacağınız zaman oyuncularınıza danışın anketler yapın
yenilik getirin, level getirin, yeni yetenekler görmek istiyoruz.

Şu İkv oyuncularının değeri gerçekten paha biçilmez.Zira görsellik desen görsellik yok,kasma desen lag desen en alası var.Artık aşalım birşeyleri biz oyunculara yazık ediyorsunuz.günden güne eriyip gitmesi hatta sunucuların boş olması kimsenin hoşuna gitmez zil takıp oynucakta değilim.ama Lütfen artık birşeyler yapın.
Biliyorum yine birşey yapılmayacak yine 3 5 ergen çıkıp bu konu altına saçma sapan şey yazacak ama maksat iş olsun
Kullanıcı avatarı
IIxHaDeSxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: İKV Yeni Bölge Ve Gelecek Bölgeler.

Mesaj gönderen IIxHaDeSxII »

Yonetim oyucularini dikkate almadigi icin bu sistem boyle gidicek.. Artik yonetimde ikv den umudunu kesmis gibi.. Bence en kisa surede adam gibi bir guncelleme gelmeli ve yonetim kadrosu degismeli..yoksa oyunda hic bir sunucuyu kalabalik goremicekler !!
Hades adlı çarım çalınmıstır.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Yeni Bölge hakkında Yorum yapmak Bence Daha erken Çünkü Büyük Hol Büyük bir Harita ve Bu Haritada Ne gizemler saklı olduğunu bilmiyoruz bunun için Yorumları biraz Bekletin arkadaşlar ;) Devasa Bölgeyi Tamamen Keşif ettikten sonra yorum yapın :o
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Clody
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Clody »

kandemir yazdı:Yeni Bölge hakkında Yorum yapmak Bence Daha erken Çünkü Büyük Hol Büyük bir Harita ve Bu Haritada Ne gizemler saklı olduğunu bilmiyoruz bunun için Yorumları biraz Bekletin arkadaşlar ;) Devasa Bölgeyi Tamamen Keşif ettikten sonra yorum yapın :o
Alında haklısın ama :)
Zihniyet değişmeyince, mecburen böyle düşünüyoruz :)
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Doğru diyorsun Ama Büyük holde ''Bilinmeyen'' çok şey var nede olsa devasa bölge(anlayana) ;)

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Belkide 'Bilinmeyen'' boslar Vardır kimse onları Rahatsız edememiştir ;) labirentte kaybolanlar,Büyük Holden Çıkmak için Haykıranların sesi labirentte hala yankılanıyor bu labirenti keşif edecekler kimler acaba :)

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Sakaryalee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Sakaryalee »

kandemir yazdı:Belkide 'Bilinmeyen'' boslar Vardır kimse onları Rahatsız edememiştir ;) labirentte kaybolanlar,Büyük Holden Çıkmak için Haykıranların sesi labirentte hala yankılanıyor bu labirenti keşif edecekler kimler acaba :)

Girmediğim gezmediğim yer kalmadı ama boss felan yok haa belki daha sonra eklenebilir inaşallah eklenirde biraz eğleniriz ;)
6 Yıllık Maceranın Sonu (29.12.2012)

Resim

İKV'den Haberdar Olun!
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Mır mır dır dır edyon klnasız bir grup kur savaş bölgesi ilk günler boyle olacak loncadan lp gidecek diye korkuyorsun karşıdan adalet beklyorsun kime neyi anlatacan zamanında belki kim bilir neler yaptınız simdi işiniz düştünmü adalet yok öyle lodos arz birbirni yemedikce sizin adaletin ne oldugunu anlayamayacaksınız karşı klan 1000 biz 350 kişiyiz klansız grup kur git 300 sıpartalımı ıspartalımı ne halt ise 10 bin savaşcıyı yenmiş (söz aramızda kocaman bir yalan) he öyle olun 350 arz 1000 lodosu yendi diyin da.

Boss gelecek iskeletler bilmem neler ölen arzların ve lodosların ruhları sizi yiyip bitirecek ha bul arkdaşını 6 kişi gir çemberliğe oh ne ala üstünü diz sonra dıaşrdan bölgeden biz ezikleri almıyoruz fiziğin kaç oğlum senin 1500 abi yok 2200 lazım bize eee simdi ne oldu.

Abi benim fiziğim 1250 ama 3 sınıf tılsımım var aaa öylemi gel kafamın üstünde yerin var ileriki günlerde görecegiz kim almıyormuş onları öyle fulum ben emek verdim oda emek verecek sizinle onalrla uğrasacak ve bir fırsatı oalcak yok öyle.

Kim arz görürse yada kim lodos görürse acımayın ilerde içinde kalır benden demesi boss kesmek için önce birbirnizi keseceksniz sonra gireceksiniz he he he.
Acımak yok arz lodos kaos dedğin bu
Hani birileri diyorsun oyundan kulağını tıkadınız simdi bu bölge çok sıkıcı aman cabuk bitti.
Sonra sey kem küm Kondrit madeni satan ezik varmı diyecek günler yakındır( benim param alırım ha ha h digerlerinide alda görem)

Not tüm grup bölgelerinin oyunculara açılması dileklerimle elbet o günlerde yakındır.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön