OyUNu MüKeMMeL YaPaCaK ÖneRiM

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
TUAREG
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

OyUNu MüKeMMeL YaPaCaK ÖneRiM

Mesaj gönderen TUAREG »

ARKADAŞLAR BİLİNDİGİ GİBİ YENİ GÖZLÜK VE 187 ZIRH GELMEDİ YENİ GÖZLÜK GELMESİN ONUN YERİNE SAVAŞÇILARA MİGFER BÜYÜCÜLERE BÜYÜCÜ SAPKASI ŞİFACIYA GLSİN ZIRH oranlı OLSUN AYRICA ECELDEN BEKLENTİM SUYDU ESKİDEN KUTUK YARAN 1600 VURURKEN KRİTİK ATTGI ZAMAN 7000 İLE 14000 ARSI GÖRÜYODU HAYVANLAR KARŞI ŞİMDİ 4000 VURUYO ADAM MAXLA 4500 KRİTİK VURYO EN FAZLA ECELİNİ BOYU DAHA İRİ VE VURUŞU GÜÇLÜ OLMALI neden büyücülerde bir itemin 3 katı hasar veren silah gelyo da savaşçıya 3 kat fazla max hasar ve elent hasar veen silah gelmedi şifaya 3 kat iyileştirme var evet ama oyunun tadı savaşçılardır unutmayalım ayrıca Yeni zırh gelmeli aciilll platin zırh lar artık teneke gibi duruyo HEM OYUN 49 LEVEL OLMUŞ 39 LEVEL EN YÜKSEK ZIRH OLMAZ BÖLE SEY
Maxiplazz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: OyUNu MüKeMMeL YaPaCaK ÖneRiM

Mesaj gönderen Maxiplazz »

Evet Yeni Zırhlar Gelmeli Doğru Demişsin ama benimde bir önerim olacak... büyücüme tarhass çevriye dizdim çemberci oldum çemberle hiç vuramıyorum... benim önerim çemberdeki direnci 0ın altına düşenlere 100de 50 ihtimalle 3 kat etki vurma olasılığının 100de 100 olmasıdır.

Yönetim Bu Önerimi Değerlendirin...
Çember yakın dövüş bir savaşçının yanına gidince maxsa bana 2 vuruyor 3900 4100 = 8bin benim can 7400 .

eyer o ihtimali 100de 100 yaparsanız inanın güzel olacak...

Maxiplazz
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Arkadaşlar zaten yeni zırhlar hazırlandı yönetim sizden biraz sabır bekliyor ayrıca maxiplazz büyüler zaten yeteri kadar güclü sen onları yenilmez yapmak istiyorsun herhalde istediğin imkansız gibi bişi :D
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
toruko
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen toruko »

fikrin gerçekten güzelmiş savaşçıya miğfer ve büyücüye şapka dediğin kapşon şeklinde rahip elbisesi gibi o şekilde gayette güzel olur bence evet bilindiği gibi oyunda şuandada büyücüler güçlü şu dediğin 3 kat etki olayı falan kalkıp yerine büyücünün gücü 8 bin yerine savaşçıyla eşit olması yada yakın olması daha iyi olur bence hıı tabi bu arada savaşçıyla eşit bir güç oluyosa vuruşuda ona göre orantılı olmalı bi türlü ayarlıyamadılar zaten artık buna bi çözüm bulmaları gerekiyor bence ! saygılar Xcutter

“Genel Sohbet” sayfasına dön