Frosth
Re: Frosth
Ustam Versen Ne olCakki Bende 18 Yaşındayım gidip Dövsem Derlerki Bir Oyun İçin Bacak Kadar Çocugu Dövüyosun Dicekler Ama Yinede Teşk Ederim Tavsiyen Ve Önerin İçin Ailesi inş Onu Yetiştirmeye Bir An Önce Başlar Yoksa Memleketin hali Harap 
Uyuştur Kanımı , Başımı Döndür...
Yatır Dizlerine Ömrümü Söndür..!
Çekme Dudaklarını Dudaklarımdan,
Nefesim Kesilsin Öperek Öldür....!!
Yatır Dizlerine Ömrümü Söndür..!
Çekme Dudaklarını Dudaklarımdan,
Nefesim Kesilsin Öperek Öldür....!!
Evet Coq acayip Bi cocuk herşeyimi caldı aldı .. Adama örs prası veriorum ana avrat kayıp yasaklıo böle insanlar'la ugraşmak olmaz yaşım olsa gelsin 14 yaşında oglum kadar cocuk .

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /
- hanedanxUskurya
- İskele Babası
Hanedanxbaskan yazdı:
Evet arkadaslar bızler lonca kurduk ama paramız yok.bize meranda çarı olanlar ıtem yada para verırlerse mınnet oluruz yalvarıyorum hatta loncada kımsede kalmadı maddiyattan dolayı ne oluyor sizde 1 kurus katkıda bulunup loncamızı kapatmayalım.oyunda HANEDANX Kım görursenız yardım edın bızler garıbanız ve oyunda ınanın zor ayakta duruyoruz.yalvarıyoruz size aşağıdakı bızlere yanı bağış yardım yapabılırsınız.
Hanedanxbilgin (Başkan)
Hanedanxlevni (Bşk Yrd.)
Hanedanxcyber (Bşk.Yrd.)
Hanedanxalekto
Hanedanxatkrl
Hanedanxbutcher
Hanedanxjeffardi
Evet arkadaslar bızler lonca kurduk ama paramız yok.bize meranda çarı olanlar ıtem yada para verırlerse mınnet oluruz yalvarıyorum hatta loncada kımsede kalmadı maddiyattan dolayı ne oluyor sizde 1 kurus katkıda bulunup loncamızı kapatmayalım.oyunda HANEDANX Kım görursenız yardım edın bızler garıbanız ve oyunda ınanın zor ayakta duruyoruz.yalvarıyoruz size aşağıdakı bızlere yanı bağış yardım yapabılırsınız.
Hanedanxbilgin (Başkan)
Hanedanxlevni (Bşk Yrd.)
Hanedanxcyber (Bşk.Yrd.)
Hanedanxalekto
Hanedanxatkrl
Hanedanxbutcher
Hanedanxjeffardi
hanedanxUskurya yazdı:Hanedanxbaskan yazdı:
Hanedanxbilgin (Başkan)
Hanedanxlevni (Bşk Yrd.)
Hanedanxcyber (Bşk.Yrd.)
Hanedanxalekto
Hanedanxatkrl
Hanedanxbutcher
Hanedanxjeffardi
uzaklastırabılırmıyız lutfen seviyesiz ınsanlarla ugrasmak ve forum kırlıgı yaratmaktadırlar lutfen sayın gm
Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin,
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin