ARKADAŞLAR SON GÜNCELLEŞMEDE OLANLARI GÖRDÜK BU KADAR MİLLETİN EMEĞİNE YAZIK BENCE 3 YILDIR OYNARIM BU OYUNU AMA ŞUAN YÖNETİCİ ARKADAŞLAR MİLLETİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI DEFALARCA YÖNETİCİ ARKADAŞLARA ECEL HAKKINDA ŞAHASER SİLAH OLMADIĞINI MİLLETİN O KADAR MADENİ PARASI BOŞUNA ECELE Bİ GÜNCELLEME GELSİN DEDİK AMA YÖNETİCİ ARKADAŞLAR TAM TERSİNE ECELİ DÜZELTECEKLERİNE DİĞER SİLAHLARI DÜŞÜRMÜŞLER :=) Bİ TÜRLÜ ANLAMADIN NEDEN BÖYLE AMA İNŞALLAH YENİ Bİ GÜNCELLELEME DAHA GELİRDE DÜZELİR BÖYLE OLURSA BEN BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM 3 HESAPTA PLUSUM VAR DAHADA OYNAMAM DİĞER OYUNLAR İLERİ GİDERKEN BİZİM İ.K.V NEDEN GERİ GİDİYOR BUNUDA ANLAMIŞ DİĞİLİM BEN 33 YAŞINDAYIM AMA OYUN OYNUYORUM SEVİYORUM OYUNU ÇOCUKLUĞUMDAKİ EKSİKLİKMİDİR NEDİR :=) AMA ŞUAN OYUNDAN SIKILDIM Bİ ANDA BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR KATILANLAR YAZSIN ARKADAŞLAR SELAMLAR
ALLAH'A EMANET OLUN
Polatalemdarrr
Zentiusxreisx
GÜNCELLEME HAYAL KIRIKLIĞI
Re: GÜNCELLEME HAYAL KIRIKLIĞI
Maalesef mevcut durum onu gosterır bır hal aldı arkadasım... Onerı ve sıkayet ıle ulasılan sonuclar ortada neyın ve kımlerın onerılerı ıle bu guncellemelr yapılıyor anlamıs degılım.. Demekkı tepkı koymak ıcın onların mantıkla hareket etmek gerekıyor.. yaa begenırsın ya gıdersın ... bende bu arkadaslarıma katılıyor ve zaten uzun zamandır seyrek gırdıgım oyuna yekden mola verıyorum oynamadıgım halde almıs oldugum onca plus uyelıklerıde kapatmayı vazıfe olarak goruyorum sanırm yapım ve ynetım ekııbnın ıstedıgı veya anladıgı sey bu olucak ..yeterınde aptal yerıne konmak yettı bana .............SAYGILARIMLA............................SAMILBEY
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
- waffenxwaffen
- Acemi Savaşçı
Aynen öyle oyun düzelene kadar bnde oyunu bırakıyorum...
Waffenxfeminist
Waffenxfeminist
Dışarda düğün bayram içerde bir hıçkırık . . . !
- iygi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Bir anda oyunun acemesi olmak... tekrar hangi silah nereye iyi geliyor mantığına bürünmek vs. lonca arkadaslarımla gorusup bende ara vericem sanıırm.. online oyun olarak sadece burası yok sanırım.. yönetici arkadaslarda bu şekilde düşündüklerini tahmin ediyorum .)
Arkadaslar ben bu oyunu yeni arkadaslar tanımak.. onlarla bir engelleri aşmak... bir şeyleri paylaşmak icin oynuyorum.. oyunun kölesi olmak icin diil..
ARKADASIMI DESTEKLİYORUM..7
Zentiusxkolektif - Kollektifizdivac
Arkadaslar ben bu oyunu yeni arkadaslar tanımak.. onlarla bir engelleri aşmak... bir şeyleri paylaşmak icin oynuyorum.. oyunun kölesi olmak icin diil..
ARKADASIMI DESTEKLİYORUM..7
Zentiusxkolektif - Kollektifizdivac
Doğruların kaderidir yalnızlık... Kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar.....
[Vimeo][Dailymotion]Hepinizin Fikrine katılıoRum Özellikle Bizi def eDip Oyunu kötüleştirme içn heralde bunlar ve piyasadan kaldırmak bnde aldım Plusu iptal edip bırakmayı düşünüyoRum yöneticilerin istedigide bu ... [/Dailymotion][/Vimeo]

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /