6. yıl paketi hk.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
6. yıl paketi hk.
ben 6. yıl paketini telefon ile almak istiyorum bu mümkünmüdür birde eğer telefonla alırsam bütün şifreler direk telefonumamı gelecek yoksa adres belirtip kutu adresimemi gelicek onu merak ediyorum
Re: 6. yıl paketi hk.
Merhaba,
Playstore üzerinden "Mobil Ödeme" seçeneği ile alışveriş yapmanız (3Pay aracılığı ile) mümkündür. Akçe ve plus üyelik e-pinleriniz Playstore sitesinde kayıtlı olan (giriş yaparken kullandığınız) mail adresinize ödemenin alınmasına müteakip hemen ulaştırılmaktadır. Fiziki olarak kutu satılmamakta, sadece ürünün ismi kutu olarak anılmaktadır ve içerik olarak sadece e-pinden oluşmaktadır.
Bilginize.
Playstore üzerinden "Mobil Ödeme" seçeneği ile alışveriş yapmanız (3Pay aracılığı ile) mümkündür. Akçe ve plus üyelik e-pinleriniz Playstore sitesinde kayıtlı olan (giriş yaparken kullandığınız) mail adresinize ödemenin alınmasına müteakip hemen ulaştırılmaktadır. Fiziki olarak kutu satılmamakta, sadece ürünün ismi kutu olarak anılmaktadır ve içerik olarak sadece e-pinden oluşmaktadır.
Bilginize.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

tamam teşekkür ederim peki bu kutunun son tarihi nedir
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Telefondan alabiliyorsun o seçenek mevcut . Epinler telefona gelmiyor playstore üyeliğinde oyunlarım bölümüne yazıyor altta ki fotoğrafta gösterdim.bloodthirsty yazdı:ben 6. yıl paketini telefon ile almak istiyorum bu mümkünmüdür birde eğer telefonla alırsam bütün şifreler direk telefonumamı gelecek yoksa adres belirtip kutu adresimemi gelicek onu merak ediyorum
İyi forumlar

Altta ki linkte kutu süresi hakkında yönetici açıklama yapmış
Buraya Tıkla
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

cevaplarınız için teşekkür ederim
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Bende birşey sorabilirmiyim bende 6.yıl paketini mobil ödemeyle playstoreden alacağım fakat
"Satın almak istediğiniz ürünün ödemesini sadece bir GSM no onayı ile gerçekleştirebilirsiniz. 3PAY ile satın almak istediğiniz ürünün bedelini cep telefonu faturanıza yansıtabilir, kredi kartı ile ödeyebilir, Paypin kartınız ile ödeyebilir ya da 3PAY cüzdanınızı kullanarak ödeyebilirsiniz. Ödeme limiti Avea için 70 TL, Vodafone için 70 TL, Turkcell için 100 TL'dir."
Bu uyarı dikkatimi çekti ben turkcelliyim şimdi 50 tl yerine 100 tl mi vereceğim?? bilgilendirirseniz sevinirim
"Satın almak istediğiniz ürünün ödemesini sadece bir GSM no onayı ile gerçekleştirebilirsiniz. 3PAY ile satın almak istediğiniz ürünün bedelini cep telefonu faturanıza yansıtabilir, kredi kartı ile ödeyebilir, Paypin kartınız ile ödeyebilir ya da 3PAY cüzdanınızı kullanarak ödeyebilirsiniz. Ödeme limiti Avea için 70 TL, Vodafone için 70 TL, Turkcell için 100 TL'dir."
Bu uyarı dikkatimi çekti ben turkcelliyim şimdi 50 tl yerine 100 tl mi vereceğim?? bilgilendirirseniz sevinirim
Orada verilen rakamlar operatörler tarafından belirlenmiş tek seferde mobil ödeme ile yapılabilecek maksimum ödeme tutarını göstermektedir.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Bende birşey sorabilirmiyim bende 6.yıl paketini mobil ödemeyle playstoreden alacağım fakat
Bilginize.
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Bilgilendirme için teşekkürler
Ya şimdi faturalı hat şartmı yoksa hazır kartlılarda yararlanabiliyormu?
Bende turkcellim şimdi 50 tlmi 100 tlmi ?