Benim Karekterım Bir Kylogger Tarafından çalındı ve geri almak istiyorum size başvurmamı istediler şunları yazmamı istediler Yardımcı olursanız çok iyi olur teşekkrler..
[Hesap bilgileri silinmiştir.]
Benim Karekterım Bir Kylogger Tarafından çalındı ve geri alm
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: Benim Karekterım Bir Kylogger Tarafından çalındı ve geri
Bunları buraya değil http://www.istanbuloyun.com/support.aspx bu adresden gönderim yapmalısın...
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Işin zor nedym
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Selamlar,
Hesabınızın ele geçirilmesi üzerine geri almanız için bu bilgileri forumlarımız üzerinden değil, İletişim/Destek Formu'nu kullanarak Bildirim Tipi: Üyelik Sorunları başlığı altında bildirmeniz gerekmektedir. Gerekli bilgiler doğrulandıktan sonra tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.
Bilginize.
Hesabınızın ele geçirilmesi üzerine geri almanız için bu bilgileri forumlarımız üzerinden değil, İletişim/Destek Formu'nu kullanarak Bildirim Tipi: Üyelik Sorunları başlığı altında bildirmeniz gerekmektedir. Gerekli bilgiler doğrulandıktan sonra tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.
Bilginize.
Çok basit yaw hard diski sök savcılğa dilekce yaz incelnemsi diye sonra incelndikten sonra sana bir rapor veriler o raporla desteğe yaz anca ikna olurlar gibi sonra çalan ip bulunur suç duyusunda bulunursun olur biter gibi ama zor gibi yaw.alperen45 yazdı:Benim Karekterım Bir Kylogger Tarafından çalındı ve geri almak istiyorum size başvurmamı istediler şunları yazmamı istediler Yardımcı olursanız çok iyi olur teşekkrler..
Çok basit ama zor gibi.
Muhaakak sen desteğe bir ayzı yazdın onlarda bu bilgiler dışınında Kylogger mu ne ondan oldugunu ispatlarsanız diye bir yazı atmıslardır. O yüzden buraya konu açtın gibime geliyor.
Nese buda tatlıya bağlanır inş (Bugun iyi tarafımdanmı kaltım ne herkese tatlıya bağlanır diyom tatlımı yesem acaba)
A R Z L O D O S
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Bir oyun için ne adliye yollarında sürünmeye değer, nede savcılık böyle bir işin peşinden koşar. Bir sürü prosedür incelemer falan filan.
Son yüklediğin e-pinler bu durumu çözecektir.
Son yüklediğin e-pinler bu durumu çözecektir.
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
ilk defa hepsini okudum yazılarınında bu ne ya bu kadarmı boş yazılırARZLODOS yazdı:Çok basit yaw hard diski sök savcılğa dilekce yaz incelnemsi diye sonra incelndikten sonra sana bir rapor veriler o raporla desteğe yaz anca ikna olurlar gibi sonra çalan ip bulunur suç duyusunda bulunursun olur biter gibi ama zor gibi yaw.alperen45 yazdı:Benim Karekterım Bir Kylogger Tarafından çalındı ve geri almak istiyorum size başvurmamı istediler şunları yazmamı istediler Yardımcı olursanız çok iyi olur teşekkrler..
Çok basit ama zor gibi.
Muhaakak sen desteğe bir ayzı yazdın onlarda bu bilgiler dışınında Kylogger mu ne ondan oldugunu ispatlarsanız diye bir yazı atmıslardır. O yüzden buraya konu açtın gibime geliyor.
Nese buda tatlıya bağlanır inş (Bugun iyi tarafımdanmı kaltım ne herkese tatlıya bağlanır diyom tatlımı yesem acaba)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

ForumunMessisi yazdı:ilk defa hepsini okudum yazılarınında bu ne ya bu kadarmı boş yazılırARZLODOS yazdı:Çok basit yaw hard diski sök savcılğa dilekce yaz incelnemsi diye sonra incelndikten sonra sana bir rapor veriler o raporla desteğe yaz anca ikna olurlar gibi sonra çalan ip bulunur suç duyusunda bulunursun olur biter gibi ama zor gibi yaw.alperen45 yazdı:Benim Karekterım Bir Kylogger Tarafından çalındı ve geri almak istiyorum size başvurmamı istediler şunları yazmamı istediler Yardımcı olursanız çok iyi olur teşekkrler..
Çok basit ama zor gibi.
Helal be ya benim işim bu boş yazacamki dolu yazacakalra yol açacam dimi loo.
A R Z L O D O S
- physX
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
İşin içine savcılığı karıştırırsan çok uğraşırşın.