Herkese iyi oyunlar. Bi zorluğu sizlerle paylaşmak istiyorum. Malum bu aralar herkesin derdi para kasıp recete malzemeleri almak ve bişeyler üretmek. Bende onlardan biriyim. Amacım Ejder Asa üretmek olduğu için gece gündüz gerekli malzemeleri almak için cin kesip duruyorum. Kasa erişimim var. Kasanın 2 gözünüde boşaltıyorum ve düşen eşyaları oraya dolduruyorum.
Lakin kasa doluyor, çanta doluyor, sonra gidiyorum Cincır a açıyorum alışverişi , işin zorluğu burda başlıyor. Çantadan tek tek al malzemeleri oraya bırak 3 te bir fiyatına sat falan filan tek tek onayla. Sonra alışverişi kapat kasadan yeniden çantaya tek tek aktar yeniden başa dön.... kasayla çantayı boşaltmam 20 dk sürüyor. Yokmu buna pratiklik getirebilecek bir yenilik? Mesela şöyle olsa:
1- Kasadan ve çantadan Windows daki gibi mouse ile çoklu eşya seçimi
2- Kasadaki malzemelerin direkt işportaya çantaya aktarılmadan satılabilmesi
3- Çantadaki herşeyin tek bir tuşla satılabilmesi
4- Birde onay sigeleri çok küçük O "tik" işaretine her seferde tıklıycam diye canım çıkıyor
5- Kasadan direkt eşya yansıtabilme
6- Kasa içinde sepet bölümleri. Örneğin iksirler torbası içine sadece iksirleri koyacağım gibi.
Kasa erişimi güzel ama işportaya eşya satımlarında bu şekil kolaylıklar olsa daha zevkli olacak. En azından 10-15 dk kazanacağız her seferinde ve tek tek tıklamayla uğraşmayacağız.
Not: Oyunda yeni sayılrım. benim bilmediğim sizin bildiğiniz bi yol varsa paylaşın lütfen.
Yapılması çok basit ve yararlı olacaktır doğru zorluk çekilmesi normaldir ama ŞU UFAK GÜNCELLEMELER BİLE OYUNU ZORLAŞTIRIYOR KEYFİMİZİ KAÇIRIYOR...BUNLARIN YAPILMASI GERÇEKTEN COK KOLAY HERHALDE.BİDE BU ÖNERİLER İŞLEME KONULMADIMI KEYFİMİZİN KAÇMASI x2
Heralde uğraşılsa 2-3 saatte yaparlar bunu da, uğraşmazlar gibime geliyor. Oyunu 2 ay oynayıp bırakmıştım 2 hafta önce başladım herşey yine aynı bıraktığım gibi. Aradan 3 seneden fazla geçti sadece 1-2 harita bölge falan gelmiş. Onlarıda 10 dakkada turlayıp bitiriyosun hemen
Bu gelen istek kaç seneden beri istenen bir istek fakat yetkililer fazla önemsemiyor.Merak ediyorum yazacakları kodlar 1 günden fazla sürecek mi ?Yapacakları uygulama ile eşya satarak para kazananların işi kolaylaşmış olacak.Bir yetkili gelip şu konuya 1 günümüzü ayıramıyoruz çok işimiz var yazısını yazabilecek mi merak ediyorum.Oyunu oynuyorum,seviyorum da fakat böyle konuları görüldüğü halde neden gerçekleştirilmediğini merak ediyorum.Eğer bu öneri yapılacak olursa niye yapıldı diyecek bir kişinin bile olacağını sanmıyorum.Önerinin kötü bir yanını gören yetkili varsa gelsin oda yorumunu söylesin bizlere.
--IDyBKaTLiaMI-- tik şart ama orda işportaya taşıyınca satacağın malzemenin ismi çıkmıyor zaten. Fevzi bey ... ceketi satıyormusun diye yazmadıktan sonra yine anlayamazsın önemli birşey sattığını. Ama tik kalsada farketmez. Yeter ki çoklu seçim olsun. Çantadaki 20 parça eşyayı seç toplu halde tek seferde sat.
İşleri güçleri yok adamların. Ha eskiden olsa bikaç yüzbin dolara yaptık biz bu oyunu 6 kişiyle falan diyolardı. Şimdi kutu alanın akçe alanın haddi hesabı yok. Oyunda gördüklerimin yüzde sekseni plus paketli. E parada geldi imkanda var o kadar elemanda var yapılmıycak iş değil. Hiçbişey yapmıyosan ver bi programcıya 500 TL vallahi 1 saatte yapar bitirir ama ilgi lazım alaka lazım özen lazım
Diğerleri neysede şu torba aklıma gelmedi dğl iksir torbası olur item set torbası olur ufak bi miktarlı akçeylede satabilrsiniz pokemon topu gibi xD sağ tık yapıp mevlana seti giyebilelm topa tekrar tıklayıp çıkartalım falan gereksiz bir sürü iksirlerimiz var onları içip miğde bozmakdansa torbaya atıp zamanını bekliyebilirz ) bi düşün derim ) :lol: