Fan Art
Re: Fan Art
Nihat abi bayramdan sonraki hafta açıklamaya çalışacağım demişti.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
[DEV]Nerull, bayramdan sonra duyurmaya çalışacağım dedi. Ben de merak içindeyim, biraz daha sabredelim.
2009-2013
Ben hiç bir alanda katılmadım ama kazananları görmek için sabırsızlananlardanım 
-
- Demirci Çırağı
HaNdSoMe yazdı:Nihat abi bayramdan sonraki hafta açıklamaya çalışacağım demişti.
İkisine katılıyorum :roll:JouRney yazdı:[DEV]Nerull, bayramdan sonra duyurmaya çalışacağım dedi. Ben de merak içindeyim, biraz daha sabredelim.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: B Loo D
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Sonuçların eli kulağında...

Geçen yıl ve daha önceki yıllara ait yarışmalar Kasım ayının ikinci haftası başladığı için Ocak ayında açıklanıyordu.Ayrıca bir sonraki yılın Ocak ayı gibi kelime oyunları ile gereksiz provakasyonlar yapmayalımBatuhansrclk yazdı:Umaırm geçen yıllardaki gibi bir sonraki yıl ' ın Ocak ayında açıklanmaz ...
2006-2013
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Aceleci olmuyalım herkez bekliyor Nerull Bayramdan Sonra Açıklamaya Çalışıcam dedi Bende Yarışmaya Katıldım Bende Bekliyorum
Sonuncu Seçiliyorsa İlk Aday Benim
İyi forumlar,
İyi forumlar,
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Siz bu rehberlerin dinginlik gösterişlerine bayılıyorumkandemir yazdı:Aceleci olmuyalım herkez bekliyor Nerull Bayramdan Sonra Açıklamaya Çalışıcam dedi Bende Yarışmaya Katıldım Bende Bekliyorum![]()
![]()
![]()
İyi forumlar,
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Biz de sana bayılıyoruzVBMaSTeR yazdı:Siz bu rehberlerin dinginlik gösterişlerine bayılıyorumkandemir yazdı:Aceleci olmuyalım herkez bekliyor Nerull Bayramdan Sonra Açıklamaya Çalışıcam dedi Bende Yarışmaya Katıldım Bende Bekliyorum![]()
![]()
![]()
İyi forumlar,