Gereksiz Polemig
- TuzsuzDeliBekir
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Gereksiz Polemig
Ya arkadaşlar bi türlü anlamıyorum şu konu açana laf sokmak ve eleştirmek için kendini kasanları, adamlar ne anlıyor bundan kendinimi eglendiriyo zevkmi alıyo hiç anlamış değilim bu tür şahsiyetlerden her forumda varzaten ya Görevlilere laf atıp ezdirme derdindeler yada kullanıcıları. Bu konuyuda açma sebebim bilinki komik değilsiniz yukarıda anlatmak istediğim şahsiyetler. He bide ayrı bi türdaha var yazım hatalarını düzeltenler var tabi, geçen bi forumda gördüm adam ordaki de ayrı yazılır dediğinde camdan atlayasımda geldi nese .
Meranın Sessız'i
NAMIDEYER KUMARBAZ...

<BEOWULF>
NAMIDEYER KUMARBAZ...

<BEOWULF>
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gereksiz Polemig
Bazı yerlerde haklı olabilirsin, ciddi açılan konularda bile dalga geçip kendilerini küçük duruma düşürenler var fakat şöyle de bir durum var ki bazı insanlar öyle konular açıyorlar ki gel bana sataş, laf sok niyetinde.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- TuzsuzDeliBekir
- İskele Babası
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
Ortaokul çağındaki çocukları bilinçsizce incisözlük oluşumuyla tanıştırırsanız bu tip seviye muhabbetleri rahatça görürsünüz kanımca
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- melis1445
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Corleone
adam haklıDeathxShock yazdı:Ortaokul çağındaki çocukları bilinçsizce incisözlük oluşumuyla tanıştırırsanız bu tip seviye muhabbetleri rahatça görürsünüz kanımca
Kankixgirl
Kısa Süre sonraki adı (( ThexWoMeNqiRL ))
Kısa Süre sonraki adı (( ThexWoMeNqiRL ))
- TuzsuzDeliBekir
- İskele Babası
Çok sinir oluyorum bu tür çocuklara
Meranın Sessız'i
NAMIDEYER KUMARBAZ...

<BEOWULF>
NAMIDEYER KUMARBAZ...

<BEOWULF>
GEL BANA SATAŞ YEĞENİMHeilHitler yazdı:Bazı yerlerde haklı olabilirsin, ciddi açılan konularda bile dalga geçip kendilerini küçük duruma düşürenler var fakat şöyle de bir durum var ki bazı insanlar öyle konular açıyorlar ki gel bana sataş, laf sok niyetinde.