[içerik silindi. Tekrar hatırlatmak istiyorum ki forum içerisinde tüm hoşgörümüzü görmezden gelip tutumlarınızı diğer kullanıcıların rahatsız olması pahasına sürdürmeniz, moderasyon olarak süresiz uzaklaştırma gerektirirken 14 gün süre ile bu hesabınızı da uzaklaştırarak sizlere aslında mesaj vermeye çalışıyorum. Diğer yetkili arkadaşlarım da aynı şekilde sizlere olması gerekenden fazla müsamaha göstermektedir. Devamı halinde oyun hesaplarınız da dahil olmak üzere gereken moderasyon oyun ve forumun düzen ve sağlığı için çekinmeden uygulanacaktır.]
Bilginize. SiLAHCI
silahcı
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
silahcı
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Lan silahcı
içimi dökmüş lan
karkaterimi zenci yapmak istiyorum dedim diye terslendim bende demedigini bırakmadı mk
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Sen Silahçı'ya ve diğer mevkidaşlarına şükretmelisin,resmi forumdan yıllar önce bu işe başladım,sizin gibileri bir gün barındırmadım forumda.Sırf oyuncunun isteği kırılmasın diye size gösterilen tölerans o kadar büyük ki,anlamaya kapasiteniz yetmez.
2006-2013
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
zenci karakter istemek suçmu ?izdirapgrafik yazdı:Sen Silahçı'ya ve diğer mevkidaşlarına şükretmelisin,resmi forumdan yıllar önce bu işe başladım,sizin gibileri bir gün barındırmadım forumda.Sırf oyuncunun isteği kırılmasın diye size gösterilen tölerans o kadar büyük ki,anlamaya kapasiteniz yetmez.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler