Merhaba,
Arkadaşlar üniversitede yurtta kalıyorum. Malum modem(internet) yok. Vınn almayı düşünüyorum. İKV oynarsam, updateleri tabii ki başka bir yerde yaparak, kotayı aşar mı? Kullananınız var mı? Örneğin; günde 2 saat kadar oynasam, ayda 4gb kotayı geçer mi ? Ayrıca hızı nasıl? Muğla'dayım ve turkcell hatlar odanın köşesinde bile tam çekiyor. Turkcell vınn da bu kadar etkili olur mu?
Teşekkürler.
Vınn hk.
- eceLinizqeLdi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Vınn hk.
Sancak !

- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
Re: Vınn hk.
10 saat oynasan günde gideceği kota en fazla 40 50 mb olr tabi sadece ikv oynarsan
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
5gb kotam var her hafta elenora takılıyorum + facebook'a falanda giriyorum.İkv de oynuyorum ama ay sonunda 500-1000mb falan kalıyor rahat.Tutarlı olduktan sonra bişey olmaz dikkatli olmak lazım 

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- eceLinizqeLdi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
İkv kotanı etkilemez fazla hatta istediğin siteye gir çık maksimum yiyeceği 1 gb ayda 2-3 film izle fazlasını izlersen kota kalmaz ortada.
Bense asla kendimi 4 gb gibi küçük bi kotayla sınırlandıramam internet dediğin sınırsız olucak hızlı olucak kodummu oturtucak.
Bense asla kendimi 4 gb gibi küçük bi kotayla sınırlandıramam internet dediğin sınırsız olucak hızlı olucak kodummu oturtucak.
/ Mosdef
GETO BOYS
GETO BOYS