TurkNefer yazdı:daha iyileri demeyelim be dostum yapılanı tebrik etmek lazım öyle değilmi
şifalarlar kolay zaten 6 büyüde kutuplu sorun değil bence bu durumlarda muhalefet olmaktan çok tebrigimizi yapıp geçelim arkadaşlar
iyi forumlar
Arkadaşa katılıyorum belki 6 büyü kesimi biraz daha zorlar ama 6 şifacı kesimi çok basit kaçıyor bunların yanında sonuçta can basabiliyorlar bi özelliği kalmıyor o kesimin
Ama yinede sizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerimm..
İlklerı yaşamak zevkdir. Yapabiliyosan sen bir ilk koy izliyelım o bunu yapmış bu bunu yapmış deme tebrık et geç.
Acaba yanlış bişeymi yazdım diye yazdıklarıma tekrar baktım, demişsin tebrik et geç Ya senin gözün kör yada yazma biliyor okuma bilmiyorsun bak bakıyım yukarıya tebrik etmişmiyim etmemişmiyim ben sizi eleştirmek için paylaşmadım o link i sadece daha zorlarının oldugunu gösterdim onlara bakarak sizinki biraz daha basit geldi bana neyse salla.
tekrar TEBRİK ediyorum.
ßu üLkeNiN sAhİpLeRi YaLNızCa,ßu üLkeYi kArŞıLıKSıZ SeVeßiLénLéRdİR !
Ama yinede sizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerimm..
İlklerı yaşamak zevkdir. Yapabiliyosan sen bir ilk koy izliyelım o bunu yapmış bu bunu yapmış deme tebrık et geç.
Acaba yanlış bişeymi yazdım diye yazdıklarıma tekrar baktım, demişsin tebrik et geç Ya senin gözün kör yada yazma biliyor okuma bilmiyorsun bak bakıyım yukarıya tebrik etmişmiyim etmemişmiyim ben sizi eleştirmek için paylaşmadım o link i sadece daha zorlarının oldugunu gösterdim onlara bakarak sizinki biraz daha basit geldi bana neyse salla.
soundofsilenceee yazdı:Aklınıza gelen ilk ve fantazı kesımler için /f SOUNDOFSİLENCE ye söleye bılırsınız şimdiden fantazı kesım sölicek arkaşlara teşekkürler
Tebrik ederim kesimleriniz için elinize sağlık.
Ama şuraya takıldım ortalıkta tankım büyücüyüm diye gezinenler derken grup dışındaki herkesi kapsıyor.
Bende 90 gün ekmek elden su gölden yatsam denerdim değişik kesimleri.Öyleleri var ki onlar daha bölgeye girmeye grup ararken biz bossların kesimlerini söylüyorduk.