Sa. Kardeşlerim.Nasılsınız.. :roll:
Herkese Hayırlı Cumalar.
Bir Aralar Muhabbetimize DAlan Birdaha Çıkamıyordu.
Eski Günlerimizi,Sohbetlerimizi Ve Sizleri Özledim ..
Yasin , bana nikah şahitliğini mi yakıştırdın teessüf ediyorum ops:
Şaka tabi ki , ama bir şeyi hatırlatmak isterim.
Burası ne Avusturya ne de Hollanda , burası Türkiye hatırlatırım.
Ama ilerde birgün evlendiğiniz de ( tabi karşı cinsten bahsediyorum )
Nikah şahitliğini kabul ediyorum.
Alllah mürüvetlerinizi görmeyi nasip etsin inşallah.
Hadi bakalım bu da size kapak olsun
Yav abi ne ettin yav şurda bi şakalaşıyoduk. Sanki gidip anasından isteyecem yani. Öyle kaldık şimdi Yusuf cevapver abiye. Hadi olum, kap olum.
Chaqmaxsheytan yazdı:Sa. Kardeşlerim.Nasılsınız.. :roll:
Herkese Hayırlı Cumalar.
Bir Aralar Muhabbetimize DAlan Birdaha Çıkamıyordu.
Eski Günlerimizi,Sohbetlerimizi Ve Sizleri Özledim ..
Yahu ağlamaya ne gerek var. Gel işte neresini özlediysen yaz mesajını devam et ordan.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Selamun Aleyküm Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar ,Eskişehirden İstanbul'a Gelmiş Bulunmaktayım. 4 Levent veya Kağıthane Civarında Oturan Varmı 2 Hafta Boyunca Buradayım.
> YiğitlerDOYLAİON & MimxSaNctuary & Yörükbeyi (Hiç Bir Loncayla Bağım Yoktur ) <
Doylaion yazdı:Selamun Aleyküm Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar ,Eskişehirden İstanbul'a Gelmiş Bulunmaktayım. 4 Levent veya Kağıthane Civarında Oturan Varmı 2 Hafta Boyunca Buradayım.
> YiğitlerDOYLAİON & MimxSaNctuary & Yörükbeyi (Hiç Bir Loncayla Bağım Yoktur ) <
As. Kardeşim.
Bırak Kağıthane'yi,4 Leventi Felan.
Kop Gel Esenler'e Kopalım Beraber
Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Kim, Cumâ günü yıkanıp temizlenir, koku sürünür, sonra mescide gelip, iki kişinin arasını açarak rahatsız etmeden sessizce oturur, sonra Allahın farz kıldığı namazı kılar ve imam konuşurken susup dikkatle onu dinlerse, mutlaka, gelecek Cumâya kadar işleyeceği günahları bağışlanır."
Selman radıyallahu anh. Buhârî.
Cumanız Mübarek Günleriniz Hayırlı Geleceğiniz Aydınlık Olsun Allah'ın Rahmeti Ve Bereketi Hepinizin Ve Hepimizin Üzerine Olsun...