Hanedan Loncası
Re: Hanedan Loncası Kurulmuştur
Hanedanx Loncasında arkadaşlarımın kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim...
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
Loncam adına başarılar diler tüm üyelerinizin bayramını kutlarım.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Nextx Loncası Olarak Hanedanx Loncasının Bayramını Kutlar Nice Bayramlar Dilerim...Teşekkürler Hanedanx
>>>__N£xTxR£İS__<<<
__N£xTx__
__N£xTx__
Betaxailesi olarak Hanedanx kardeşlermin bayramları kutlu olsun der ve nice bayramlara diyoruz.
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Bayramınız kutlu olsun ...
SaYGıLaRıMLa ... Choosensxwanted
SaYGıLaRıMLa ... Choosensxwanted
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
merhabalar kardeşler buraya sonxlaz olarak değil abdullah olarak yazıyorum hanedan loncası saygıyı hak eden ender kişilerdenolumakta dilerimki hep böyle kalasınzı ve lodos arkadaşlara saygı ve seviye nin ne demek olduğunu anlatırsınız
hanedanx loncası bu oyuna renk katan en iyi loncalardandır beraberliğiniz hiç bitmesin inşallah allah sizi ayırmasın kardeşler
hanedanx loncası bu oyuna renk katan en iyi loncalardandır beraberliğiniz hiç bitmesin inşallah allah sizi ayırmasın kardeşler
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Savasmaktan en cok zevk aldigim Loncasiniz.. tabi bazilariniz bolgeye tasiyo.
Nice kardesce savaslara
( Sonx - Hanedanx )
Nice kardesce savaslara

* HAYATIM = KIZIM *
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Merhaba arkadaşlar ben hanedanxatkrl ,hanedanxsladki şuandan itibaren hanedanx loncasından kendi istegimle ayrılmış bulunmaktayım ,nedenlerini loncanın ikv dışına cekilmesi olmuştur.Kalan arkadaşlarıma başarılar diler bir daha loncaya girmicemi belirtirim herkeze başarılar, saygılar sevgiler
Yavaş yavaş Hanedanx devride tam olarak başlamadan bitiyor mu :?: :mrgreen:atmacakraal yazdı:Merhaba arkadaşlar ben hanedanxatkrl ,hanedanxsladki şuandan itibaren hanedanx loncasından kendi istegimle ayrılmış bulunmaktayım ,nedenlerini loncanın ikv dışına cekilmesi olmuştur.Kalan arkadaşlarıma başarılar diler bir daha loncaya girmicemi belirtirim herkeze başarılar, saygılar sevgiler
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
bilgin kardeşimin başına geleni duydum çok üzüldüm geçmiş olsun kardeşim sonx loncasının her daim yanınızda olduğunu bilmenizi temenni ederim iyi forum ve oyular.
saygılarımla:Abdullah ÇİÇEK
saygılarımla:Abdullah ÇİÇEK
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]