Enderxangel yazdı:Oncelikle selamlar...nasilsiniz? Nasil gidiyor bensiz ikv hayati
Bu hafta sonu aranizda olmayi planliyodum fakat okulun neti buna musade etmedi
ersin k.bakma isimiz net yuzunden yarim kaldi yoksa tmmlardik...
Hepinizi cok ozledim,net gelirse girerim ts´ye muhabbet ederz
telefondan baglandigim icin suanda uye listesini guncelleyemicem,en kisa zamanda 99. Sayfamiza da koyariz listemizi..
bundan sonra s-ikayette bulunucak kisiler lutfn en son guncellenen uye listesine bakarak s-ikayette bulunsunlar.
Aleykümselam Ender
Senin olmadığın zamanları saymaz isek herşey yolunda Bizde Seni özledik, umarım arada da olsa oyuna girme imkanın olur.
Beyzade yazdı:Selam Arkadaslar. Hepinize kolay gelsin. Uzun zamandir buraya ugrayamadim islerden dolayi cok yogunum. Cok olaylar gecmis cok seyler yasanmis. üzüldügüm konular olmus. Ebrunun(Almira) ayrilmasina üzüldüm, sevdigim bi kiz kardesimdi. Herkezin hatalari oldugu gibi onunda bi kac hatasi olmusdur tabiki biz büyükleri dostlari olarak hos görü ile karsilamamiz gerekir bu gibi konulari. Bazen herkesin sabrinin tükendigi sinirle yaptigi hatalari olabiliyor. Kendisine gercek hayatinda cok cok basarilar dilerim. Umarim BAsarili cok Mutlu bi hayat sürer gelecekde. Kendine iyi bak kardesim. Hepinizi iyi aksamlar dilerim
[
b]Ali Abimmmmm
Öncelikle Hosgeldin
Eee Tabii Yaşamak İçin
Para Lazım,Parada
Gökten Düşmüyor
Ben Yine Ben'im ,Yine Aynı Şeyi Dese Yine Aynı
Şeyi Yaparım...
Gelelim Sana
Özlettin Kendini Be Abi :=)
Sen Olunca Yine Şaka maka Saat
Su gibi Akıp Gidiyordu
Hoşcakall .)[/b]
Ben YaptıklarımLa değiL ! YapacakLarımLa Övünürüm ..