Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

Resim

Merhabalar;

Bugün tek hamlede günün karını yaptık.Ardından bolca grup bölgelerinde dostlarıma eşlik ederek bir umut şaheser düşmesini bekledik ancak beklediğimiz gibi olmadı.Varsın olmasın.Ben pek şaheser üzerinde durmuyorum.Devir tılsım devri.Hedefimiz de büyük.Ayrıca İhsan Ağabey'e buradan teşekkürlerimi iletiyorum.Dün gece geç vakitlerde önce Nurettin Ağabey'i daha sonra da sevgili Rıfat dostumu loncaya almış.Lonca bildirim panelinde "Esvedibihak oyuna girdi" yazısını görünce önce bir şaşırdım,/loncaliste yaptım.Ardından sevincimi gösterdim.

Bayanlar baylar;bugün Salgı,Safran ve Jadeit düşmedi ama Kondrit düştü.Böylelikle günü erkenden karlı kapattık.

Resim

Şuraya bir Reçetelation bırakalım.

Resim
*
Resim
*
Resim

Sonra Tank lazım olduğunu gördüm lonca kanalından.Geçtim bizim yedek,plussuz ve kutusuz ancak bir o kadar da şaşırtıcı derecedeki tankımıza.O tur bir şey düşmedi ama girmeden önce küçük bir muhabbet döndü.Grup bölgelerindeki "Kafaya sıkmalık" anlar diye.Ben de nacizane fikrimi beyan ettim.Not olarak;bahsettiğim kişi sevgili Mustafa.Buradan ona da selamlar.

Resim

Lonca ahalisi ile bir Kenan sonu fotoğraf:

Resim

Enes ile Migrat grubu toplarken,ben Lodos Sancak baskını yaptım.Güzel gidiyordum.Her şey maalesef son muhafızda önümü kesmeleriyle son buldu.

Resim

Bayılıyorum şu Texture hatalarına ya.Havada yürüyoruz vesselam.

Resim

Ada'da vakit öldürmek için hem yaratık kesip hem maden çekiyordum.Şansımıza bir adet Alexanderite çıktı.

Resim

Tılsım çalışmaları devam eden sevgili Emirhan(Eratess) için küçük bir indirim ile elimdeki materyalların bir kısmını sattım.

Resim

Dönelim Migrata.

Resim

Bugün Aykut,namı değer Serinplay dostumuz da,Transformatör Asa üretimini gerçekleştirerek Transformatörcüler kervanına katıldı,hoş geldin Aykut.İleride bol Sığınak,Migrat ve Hol bölgelerinde kullanman dileğiyle. :D

Resim

Örümcekler bugün cimrilik yaptı.2 defa tılsım verdiler.Burayı kirletmemek için paylaşma gayretinde bulunmuyorum.Ben de akreplere geçtim.Yalnız bir akrebi öldürdükten sonra naaşı arşa yükseldi.Subhanallah,ibretlik.

Resim

Gün sonunda can sıkıntısına Yeraltındaki Akreplere gittim.İlk akrepte Klorotoksin düştü. :?

Resim

Bugünlük de böylece bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
Resim
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen AHDElVEFA »

Resim

Örümcekler bugün cimrilik yaptı.2 defa tılsım verdiler.Burayı kirletmemek için paylaşma gayretinde bulunmuyorum.Ben de akreplere geçtim.Yalnız bir akrebi öldürdükten sonra naaşı arşa yükseldi.Subhanallah,ibretlik.

Resim

:D :D :D
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

Ahde vefasızlık etti demesinler...

VEFA (Büyücü) Karaköy
Ahdevefa (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Hesabıma 3 günlük susturma yedim.Bayadır susturma yemiyordum.Hak ettim ve yedim ancak yaptığım davranış doğruydu.Eski bir lodos ve şimdi Arz olarak,neden Arzların Lodoslara acımasızca davrandıklarını anlıyorum;çoğu yüzsüzler.

2 gündür Hol bana sırtını çevirdi.Ne Ekrem Ağabey koşuyor yardımımıza ne bir kimse...Metaliğe kafa atıyoruz adeta.Bugünü de,loncamızdan Bıçak Sırt Ayakkabı üretmeye çalışan Eray için alışveriş yaparak bitirdim.

Resim

Bugün de böylece bitmiş oldu.Şu sıralar yeni bir fikir geliştirmeye çalışıyorum tüm yazı konularında.Şimdilik biraz beklemek gerekli.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Oyuna geç girdiğim bir gündü.Oyuna girince de selamımızı esirgemeyiz vesselam ama 'Rahatsız Edici' davranıştan dolayı 3 gün susturulma cezası almıştık.Maalesef ki ne selam verebildik,ne de alabildik!Haliyle biraz dalga konusu oldu bu.Susturulma açılınca Sessizlerin Sesini görecekler! :)

Yukarıdakilere istinaden Aykut da geçti dalgasını.Ekrem Ağabey'e de laf attı.Aykut öncelik sırasını sana veriyorum burada. :)

Resim

Sabahtan beri bir baş ağrısı nüksetti kafamda.Oyuna da bu denli ağırlık vermek istemedim.Bari bir adet saf nitelikteki materyal alıp kaçayım dedim.Beni duyan Örümcek Salgısı 'Pat!" dercesine düştü ayağımızın dibine.

Resim

Arka planda oyun müzikleri açıkken,ben de Gizitli Hain tarafından Örümcek çukuruna doğru gidiyordum.Bir anda Kan ve Klan müziği başladı.Gaza geldim,daldım çukura.Şansıma boştu.Parça bitene kadar takıldım.Tam o sıra bir Lodos arkadaş kuyunun oradaki Meteorit madeninin orada oyuna girdi.Şans bu ya,o da susturulmuş!Dilsizin halinden dilsiz anlar.Ben de arkadaşa "Kuyuyu sana bırakıyorum kardeş,kolay gelsin" dedim.O da anladı ve arkamdan öpücükler yolladı.

Resim

Acaba bir ikinci mi?Hayır,sadece bir tılsım. :)

Resim

Ben alacağımı aldım diyerekten Elektriği sağa sola sallıyordum.O sıra elektriği salladığım örümceklerden biri de bu gaddarlığa bir son vermek için bir adet Salgı verdi.Teşekkürler örümcek kardeş.

Resim

Şimdi Salgılar çok kazandırıyor ama hele şu Safran'ın tatlılığına bakın.Çok şirin değil mi? :P

Resim

Efenim şöyle garip ama güzel bir eşya edindik.

Resim

Güne de aşağıdaki reçeteyi düşürerek son verdik.Hedef tılsım için çok yavaşım.Amma bu benden değil hep şans faktöründen kaynaklı.Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. :)

Resim

Aykut'a inat Ekrem Ağabey. :)

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Serinplay yazdı:Ekrem Bey yokluğunda bize de birşeyler verdi. :mrgreen:

Resim

Artık bende holdeyim.
Hayırlı hoş olsun. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Bugün de Allah'a çok şükür kazanç sağladık.Hedefimiz malum büyük.Üretim için fazla zaman kaybettim ve daha da kaybetmek istemiyorum.Bir şeylerden feragat etmeliyim sanırım.Bu denli geçen aylarda almış olduğum İbn-i Sina Modeli Solucan Modeli *'lı Erkek Şifacı Seti satmayı düşünüyorum.Piyasasını bir sorgulamak lazım ama hala suskunuz. :) Ayrıca bugün romendiyojen Veysel'in doğum günü,buradan Doğum gününü de kutlamak isterim. :)

Aşağıda düşen Kondirt'i görünce,evde ayağa kalkıp Kondrit!Kondrit! diye bağırdığımı hatırlıyorum.

Resim

Örümcekler bugün bize nah çektiler açıkçası.Sorun yok tek materyalde 9m'yi vurduk. :)

Resim
*
Resim
*
Resim

Buradan Aykut'a sesleniyorum:Bilerek yapıyorsun değil mi? :cry:

Resim

Konuşamamak,ticaret yapacaklar için gerçekten çok kötü bir şeymiş.Bölgeden bir adet Kondirt alıcısı gördüm.Tam o sıra da ocaktan yeni çıkmıştım.Arayan kişinin ismine baktığımda ise,az önce ocakta tüccarın yanında oturan kişi olduğunu fark ettim ve hışımla geri dönerek sattım.

Resim

Reçete köşemizde bugün. ;)

Resim
*
Resim
*
Resim

Serkan'dan da yedik 'Meselayı' :(

Resim

Gün içerisinde bir adet Safran düşürdük.Alıcı dahi buldum.Ancak karakter 'A!" bile diyemiyor.Ben de loncadaki arkadaşlardan alıcı kişiye ulaşmaları için ricada bulundum.İhsan Ağabey imdadıma yetişti ve onun sayesinde satışımızı gerçekleştirdik.Maalesef fotoğrafı yok. :(

Resim

Klan kanalında 4 adet Salgı arayan vardı.Bendeki 3 taneyi,konuşabilen bir hesaba geçerek alıcı anlaşarak satışımızı yapmış olduk.

Resim

Her şeye rağmen bir Ekrem Ağabey atalım! :)

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Serinplay yazdı:Holde takılayım dedim ama çok art niyetli insan var dostum adamı çıldırtıyorlar , bende suskunlara katılacağım böyle giderse :D
Yarın benim suskunluğumun son günü istersen sana devredelim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Bugün kalabalıktan dolayı oyundan sıkıldığım için Hol dışında biraz aktivite yapmaya çalıştım.Ancak Hol olmadan da zaman geçmiyormuş.Yine bir şeylerle uğraştık.Ayrıca sevgili günlüğüm 100. sayfasına ulaşmış olacak bugün.Kıyamet günlüklerinde de bir ilk olacağı için sevinçliyim.İKV evrenine hayırlı uğurlu olsun. :)

Aykut'tan yine bir 'Mesela'.Fakat bu sefer yemedik Meselayı. :D

Resim
*
Resim

Şöyle güzel bir ayakkabı sunacağım.

Resim

Rıfat ahbabımın çağrısı üzerine Topkapı'ya geçtik.Defalarca denemesine rağmen,bir türlü düşüremediği Kıyamet Asasına,en son dayanmayıp üreterek kavuşmuş oldu.Kendisine tekrar hayırlı olmasını diler,Gaffar'ın ağzına ağzına fizik atmasını bekleriz. :)

Resim

Son olarak geçenlerde düşen Klorotoksini sattım.Bilmem ucuzdan mı verdim ama maksat elden çıksın.

Resim

Bugün de böylece anlamı bol bir şekilde bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Nice 100'ler olsun :)
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

FiratCakiroglu yazdı:Nice 100'ler olsun :)

Teşekkür ederim dostum. :)
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön