Merhabalar;
Bugün tek hamlede günün karını yaptık.Ardından bolca grup bölgelerinde dostlarıma eşlik ederek bir umut şaheser düşmesini bekledik ancak beklediğimiz gibi olmadı.Varsın olmasın.Ben pek şaheser üzerinde durmuyorum.Devir tılsım devri.Hedefimiz de büyük.Ayrıca İhsan Ağabey'e buradan teşekkürlerimi iletiyorum.Dün gece geç vakitlerde önce Nurettin Ağabey'i daha sonra da sevgili Rıfat dostumu loncaya almış.Lonca bildirim panelinde "Esvedibihak oyuna girdi" yazısını görünce önce bir şaşırdım,/loncaliste yaptım.Ardından sevincimi gösterdim.
Bayanlar baylar;bugün Salgı,Safran ve Jadeit düşmedi ama Kondrit düştü.Böylelikle günü erkenden karlı kapattık.
Şuraya bir Reçetelation bırakalım.
Sonra Tank lazım olduğunu gördüm lonca kanalından.Geçtim bizim yedek,plussuz ve kutusuz ancak bir o kadar da şaşırtıcı derecedeki tankımıza.O tur bir şey düşmedi ama girmeden önce küçük bir muhabbet döndü.Grup bölgelerindeki "Kafaya sıkmalık" anlar diye.Ben de nacizane fikrimi beyan ettim.Not olarak;bahsettiğim kişi sevgili Mustafa.Buradan ona da selamlar.
Lonca ahalisi ile bir Kenan sonu fotoğraf:
Enes ile Migrat grubu toplarken,ben Lodos Sancak baskını yaptım.Güzel gidiyordum.Her şey maalesef son muhafızda önümü kesmeleriyle son buldu.
Bayılıyorum şu Texture hatalarına ya.Havada yürüyoruz vesselam.
Ada'da vakit öldürmek için hem yaratık kesip hem maden çekiyordum.Şansımıza bir adet Alexanderite çıktı.
Tılsım çalışmaları devam eden sevgili Emirhan(Eratess) için küçük bir indirim ile elimdeki materyalların bir kısmını sattım.
Dönelim Migrata.
Bugün Aykut,namı değer Serinplay dostumuz da,Transformatör Asa üretimini gerçekleştirerek Transformatörcüler kervanına katıldı,hoş geldin Aykut.İleride bol Sığınak,Migrat ve Hol bölgelerinde kullanman dileğiyle.
Örümcekler bugün cimrilik yaptı.2 defa tılsım verdiler.Burayı kirletmemek için paylaşma gayretinde bulunmuyorum.Ben de akreplere geçtim.Yalnız bir akrebi öldürdükten sonra naaşı arşa yükseldi.Subhanallah,ibretlik.
Gün sonunda can sıkıntısına Yeraltındaki Akreplere gittim.İlk akrepte Klorotoksin düştü. :?
Bugünlük de böylece bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!