Doylaion yazdı:
Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım , Her şey gönlünüzce olsun!
Yeni yıldada insallah hep beraber olmak dileklerimle!!
Aynen Ali Aynı Dİleklerim İle SaqoL...
Doylaion yazdı:
Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım , Her şey gönlünüzce olsun!
Yeni yıldada insallah hep beraber olmak dileklerimle!!
Aleyna aleyküm selam , İhsan kardeşim kusura bakma bu aralar işlerimde ki yoğunluktanBilgetonyukuk yazdı:Selamun Aleyküm Ahali,
Nasılsınız, ne var, ne yok, ne çok?![]()
Bir göz gez gezdireyim dedim foruma selamsız geçilmez dost sayfası.![]()
Bilgetonyukuk yazdı: Valla Yasin'cim, malum lonca sistemi denen meret geldi, foruma rağbet azaldı, eskiden prestiji yüksek tutma amaçlı sayfalarımızda yazılar paylaşır hep güncel tutmak isterdik, şimdi prestij için lonca puanı kasmaya çalışıyoruzHa bizim gibi yazar çizer insanlar forumu terk edecek değil elbette de ama, işten güçten fırsat bulunca bilgisayar başına oturuyoruz zaten, o kısıtlı zaman dilimini de foruma değil oyuna harcıyoruz.
En kısa zamanda şöyle bir sohbet edip özlem gideririz senle inşallah kardeşim, bâki dostluk ve kardeşlik ile, esen kal.
![]()
Uzaklarda arama çünkü ben içindeyim.YusufATMACA yazdı:Yasin, nerelerdesin sen kerata? :lol: Sohbetine mahrum kaldık.
Tövbestağfirullah. İçime Yasin kaçtı. :lol: (Bkz. İçime cin kaçtı)Rescuer yazdı:Uzaklarda arama çünkü ben içindeyim.YusufATMACA yazdı:Yasin, nerelerdesin sen kerata? :lol: Sohbetine mahrum kaldık.![]()
YusufATMACA yazdı:Tövbestağfirullah. İçime Yasin kaçtı. :lol: (Bkz. İçime cin kaçtı)Rescuer yazdı:Uzaklarda arama çünkü ben içindeyim.YusufATMACA yazdı:Yasin, nerelerdesin sen kerata? :lol: Sohbetine mahrum kaldık.![]()