Bu arada RDM Loncasında bazı sevmediğim örtüşdüğüm insanlarda olsa sürekli kavga etsemde o lonca şuan en saygın insanları barındıran lonca hepsi gayet karakterli düzgün insanlar ben onların haklı olduğuna eminim
>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
Orhan abi görüştük senle kulaklarını çekerim dedin lonca başkanının imzasına bak forum sayfanızdaki küfürlere bak dün sığınak grubuna girdim kendilerine küfredip lodos olanlar var ? Nasıl birşeydir bu ya Orhan abi kardeş loncasının şuanda gözümde saygınlığı 0
Enes , Kadir , Zafer felan çıkartın bunları isminize yakışmıyor 
Bu arada RDM Loncasında bazı sevmediğim örtüşdüğüm insanlarda olsa sürekli kavga etsemde o lonca şuan en saygın insanları barındıran lonca hepsi gayet karakterli düzgün insanlar ben onların haklı olduğuna eminim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
+1...ChuckBartowsKi yazdı:Orhan abi görüştük senle kulaklarını çekerim dedin lonca başkanının imzasına bak forum sayfanızdaki küfürlere bak dün sığınak grubuna girdim kendilerine küfredip lodos olanlar var ? Nasıl birşeydir bu ya Orhan abi kardeş loncasının şuanda gözümde saygınlığı 0Enes , Kadir , Zafer felan çıkartın bunları isminize yakışmıyor
Bu arada RDM Loncasında bazı sevmediğim örtüşdüğüm insanlarda olsa sürekli kavga etsemde o lonca şuan en saygın insanları barındıran lonca hepsi gayet karakterli düzgün insanlar ben onların haklı olduğuna eminim![]()
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- musti382
- Işık Hanım'ın Elemanı
HayırLı Ramazanlar...
Bizden 1 Ölür, Sizden 5, Bizimkine ŞEHİT derler, Sizinkine LEŞ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxALTıNDaLx

- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx

- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
tunahanb bak bu foto lara iyi bak. 1 inde hakareti 2 ncisindede o karaktersize verilen güvenle ne kelimeler kullandığına bak. onlar haklıysa bu fotolara nazaran bu konuda onların haklı olduğunu gösteren bir foto bul artık bişi demicem.
imzama bak demişsin DEMEKKİ ÜSTÜNE ALINMIŞSIN VEDE YAPMIŞSIN. bu beni ilgilendirmez orda yazanı görüpte üstüne alıyorsan
buna sadece
geçerim

imzama bak demişsin DEMEKKİ ÜSTÜNE ALINMIŞSIN VEDE YAPMIŞSIN. bu beni ilgilendirmez orda yazanı görüpte üstüne alıyorsan
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx

- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
TechnOMafiA yazdı:tunahanb bak bu foto lara iyi bak. 1 inde hakareti 2 ncisindede o karaktersize verilen güvenle ne kelimeler kullandığına bak. onlar haklıysa bu fotolara nazaran bu konuda onların haklı olduğunu gösteren bir foto bul artık bişi demicem.
imzama bak demişsin DEMEKKİ ÜSTÜNE ALINMIŞSIN VEDE YAPMIŞSIN. bu beni ilgilendirmez orda yazanı görüpte üstüne alıyorsanbuna sadece
geçerim
![]()
![]()
![]()
Paşam öncelikle ,
O RDM Loncasındaki adamlar sizin mertebenizde değiller lakin siz her kemiğe havlıyan cins olduğunuz için bunada havladınız

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
SAVAŞCITUNAHAN adam değildir...ayrıca Kardeşxsüelymanda adam dğeildir sığanta çıktı gitti bu bir emde biz eminbşalamsını bkeliyoz geldi emi sattı iki süleymanan gereinini yapılasmını istoyruz yoksa bazı kişelrin eline fırsat geçiyo diolarki Kardeşx locası die bir locna yoktur diolar bu lcoandan hakıllayla oyanaylrın hakının yiyolar tunamsıın hangi veletse babama hakaret etti::seninn baban bey dio bize sen kimsinki lan çakla isterki cumhur bşakaınnı oğlu ol budelet laiktir lailk kalcak saten bu ülkeyide kilten sizssiniz...TERbiyesiz alhlaksız
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
Kardeş diye bir lonca yoktur küfürlü fotoğrafların koyulmasını isteyen varsa foruma koyarız burada herkes 0-5 yaş arası zaten
Beyazköşkte Kardeş diye bir lonca yok anaokulu var olabilir bak Kardeşxorhann hariç

Kemik atıp havlayan sonra susuncada böyle iş yapan siz Ramazan ayında kutsal olan Anneye küfür eden siz çocuk olan siz olmayan lonca siz
Kemik atıp havlayan sonra susuncada böyle iş yapan siz Ramazan ayında kutsal olan Anneye küfür eden siz çocuk olan siz olmayan lonca siz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !