Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

Resim

Merhabalar;

Bugün yine hafta sonu azizliğine uğradık.Hol'ün kalabalık olması da bizim kazancı etkileyince,bitse de gitsek durumuna düştük.Neyse ki yüzümüz yine güldü.Burayı hemen kısa geçerek gelişme bölümüne geçelim.

Şakacı Örümcekler,hafta sonu şakalarını yapıyorlar.Geçen Cuma'dan kalan ganimet uğruna gülüyoruz. :)

Resim
*
Resim
*
Resim
*
Resim

Neyse ki esprinin de tadını biliyorlar.Zamanla daha da kaynaşırız inşallah kendileriyle.

Resim

Ekrem Ağabey,bu zulme bir dur demek için çıkageldi ve "Kim kimi koparıyor?" diyerekten bize bir adet Jadeit verdi.

Resim

Şöyle güzel,belki alıcısı çıkacak bir eldiven düştü.

Resim

Son olarak;ocakta işporta yaptıktan sonra çıkacakken,bir oyuncu "Beni buradan çıkarır mısın?" deyince tekrar yollara düştük.Şans buya,biz saatlerdir kesip bir adet Salgı alabilmişken,gruptaki arkadaşa henüz 10-15. slotlarda düştü.Şimdi güler misiniz ağlar mı?

Resim

Bugünlük de böylece bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Bugün güzel,sakin ve bir o kadar da sıradan bir gün geçirdik.Yine Ekrem Ağabey ile vuslata erdik.Öyle abartılacak bir kazancımız olmadı ama düşenler arasında düşen bir şey beni çok şaşırttı.Burayı kısa keserek gelişme bölümüne geçmeyi arz ediyorum.

Örümcekler verecekler ancak inat ediyorlar.Belli ki güzellikle istemek lazım veya naza çekmek.

Resim
*
Resim
*
Resim

Ekrem Ağabey çektiğim zulme bir dur diyerek imdadıma yetişti ve ben de sayesinde Jadeit düşürdüm.

Resim

Ekrem Ağabey ölümcül darbeyi de Kondrit'in payına koyarak gerçekleştirdi.İnanın bunu ben de tahmin etmiyordum. :D

Resim

Reta'nın ikiz kardeşi Korcan'ı sizlerle tanıştırıyorum.Saç aynı,bıyık aynı.Kafa yapısı ve surat farklı ama bu benzerlik bile kafi. :)

Resim

Şöyle bir pantolon düştü.Ayrıca bir de Paracleus Modeli Vahşi Modeli bir yüzük düştü ancak fotoğrafını çekmeyi unutmuşum.

Resim

Ekrem Ağabey "Sana bugünlük son yardımım Reta!" diyerek ayağımızın dibine bir adet Salgı bıraktı.

Resim

Şuraya da bir ADAM fotoğrafı bırakalım:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Oyuna çok geç girdim bugün.Yeğenim ameliyat olmuş,oraya gitmiştim.Girince de rutin işlerimizi yaptık.Allah'a şükürler olsun ki yine boş dönmedik.Ekrem Ağabey de pay koparmadı değil hani...Burayı kısa kesiyorum ve gelişmeye geçiyorum.

Örümcekler yine tılsım veriyor.

Resim

Değişik bir zırh. :?:

Resim

Güne bir reçete bırakalım. :)

Resim

Bu sıralar yüzük-kolye gibi şeyler düşüyor.Bu bir işaret mi acaba.Hayırlısı diyelim.

Resim

Pay kopartan adam sayesinde bugünü de boş geçmeyerek bir adet Salgı edindik.

Resim

Tanesine 3.5M'dan alıcısını da bulunca sattık.İnşallah hedeflerimize ulaşırız.

Resim

Ekrem Ağabey yine yetişti imdadımıza.Heyt payını koparışını sevdiğiminin.

Resim

Yine bir yüzük daha düştü.Bence var bu işte bir hayır.

Resim

Örümcekler de son şakalarını yaptılar.El sıkıştık,anlaştık.Yarın tekrar görüşeceğiz inşallah. :)

Resim
*
Resim

Şuraya da bir Ekrem Ağabey...

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Bugün lonca arttırıcımız bitmiş.Haliyle fazla kazanç yapamadık ama Yine Ekrem Ağabey babalığını gösterdi.Gerçi bugün benden ziyade Ender Hocama pay koparmada yardımcı olmuş.Ne fark eder,ha ben ha diğer RoA üyeleri,yeter ki Ekrem Ağabey varlığını üstümüzden çekmesin değil mi?

Bugün de bir keyifsizlik seziyordum oyunda,zevk alamıyordum.Örümceklere teşekkür ederim,yaptığı şakayla daha da keyifsizleştirdiler beni.

Resim
*
Resim

Ender Hocamın Salgı'da şov yapıp 3 tane düşürerek Hat-Trick yapmasını tebrik ederken,ben de arttırıcısız halde Safran çekmenin coşkusunu yaşadım. :D 8-)

Resim

Dün de söylediğim gibi;yüzük ve kolyelerde bu aralar bir şansım açıldı.Haydi hayırlısı.

Resim

Bir ara Hol'den çıkarak Güneş ışığı gördük.Gerçi tam da göremedik zira Yeraltı'na geçerek Ender Hocamın savaşçısının görevlerinde yardımcı oldum.Meran görevlerini hallettikten sonra tekrar Hol yollarına düşerken aklımda "Acaba baştan başlayıp ocağa giderken Salgı düşer mi?" derken,sahiden düştü.Teşekkürler içimdeki ses.

Resim

Aşağıdaki fotoğraf da Örümcek Kuyusunda çekildi.Yine Örümcekler dalga geçerlerken,"Tılsım üretiyorum,Salgı alınır." diyen Yusuf Ağabey için biraz şansımı zorladım.Şener Şen'in efsane repliklerinden biri geldi aklıma:"Şansım yokmuş ölemedim."

Resim

Güne reçete bırakmaya devam ediyoruz. :)

Resim

Yusuf Ağabey'e amacım toplu olarak yüksek miktarda malzeme vermekti ancak şansımız yaver gitmedi ayrıca o da bugüne veya yarına basmalıymış.Ben de şimdiden elimde olanları,anlaştığımız bir fiyattan verdim.

Resim

Sonra kendisi ile Tangriss'e uğradık.Burada kendisini çileden çıkardım.Yapamıyorum bir türlü burayı.Yaşasın güvenli oda.

Resim

Güne şöyle karaktersizlik yapan biri ile bitireyim;Fısıltı kanalındaki zat,sürekli "Gel bir el ben alayım ırkları" deyip duruyordu.Ben de sürekli reddediyordum.En son Yusuf Ağabey Sakınma'ya 1 puan verdiği için öldükten sonra da bu zat bana aynı soruyu sordu.Yine reddedince slotları çekti ve kaçtı.Savaş 3 yapmama rağmen geçemedim.Zira grupta Aykut'un savaşçısı vardı ve Klan Parası yetmiyordu.Gruptan çıktım,denedim ama denemeye kalmadan tahtalı köydeydim.

Resim

Her şeye rağmen,bugün de beni yalnız bırakmayan Ekrem Ağabey'i şuraya bırakalım.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Bugün Hol'e geçtim ancak arttırıcı olunca pek bir keyifsiz olduğunu tüm ahalice onaylayarak pekiştirdik.Arttırıcı anketimiz henüz bitmediği için daha yükleme yapılmıyor.İnşallah bir an önce biter ve herkesin yüzü güler.

Hol'e girdik ama keyifsizdi.Ben de "İnşallah Jadeitler için alıcı bulurum" dediğim anda bölgeden imdadıma bir nefer yetişti.500bin indirim yaparak kendisine satışta bulundum.

Resim

Aşağıdaki fotoğrafta da Klan kanalına göz atmanızı rica edeceğim.Zira bence keyifli bir şey yaşandı.Tam hatırlamıyorum ama sanırım KPSS'ye çalışan biri klan kanalından bizlere de birkaç genel kültür sorusu sorarak,günün Kenan Işık'ı oldu.Ben şahsen çok beğendim yaptığını.Klan kanalında "X hırsız,Y karaktersiz" yazılarından çok,hem bilgi edinme hem de samimi bir ortam kurmak daha yararlı.

Resim

Gün içerisinde 2 tur Sığınaklara girdik.Bir şey düşmedi,düşmesin de zaten.Çünkü benim eksiğim yok,eksiği olan neferlere düşmesini isterim.Velhasıl toplam madalya sayım 1000'e ulaşınca,bu önemli anı burada paylaşmak istedim.

Resim

Son olarak da Rahmetli hain(!) Zahir'in odasına girerek anılarımızı depreştirdik.Seni Hain diye parmakla gösterenler utansın Teknisyen Zahir.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

Yıl olmuş 2017 sen hala salgımı kasıyon :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

W0IkaN yazdı:Yıl olmuş 2017 sen hala salgımı kasıyon :)
Öyle demeyin Volkan Bey piyasası Xenotim'den çok. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Bugün oyuna Cuma Namazı vesilesi ile geç girdim.Tabi geç girince de Hol'de herkes cirit atıyordu.Bugün Hol de yüzümüze gülmedi zaten. :(

Ben de klan kanalında dünkü soru soran arkadaşı aradım ama yoktu.Daha sonra bir arkadaşın Gong görevleri için yardım çağrısını duyunca oraya gittim.Onun görevlerini yaparken,sevgili Rıfat dostumun Migrata son [tooltip t=Yıldırım büyüsü çevredeki düşmanlara aynı hasarı verir.]Yıldırım 2[/tooltip] büyücü aradığını gördüm ve görevin ardından oraya geçtim.

Resim
*
Resim

Hol'de de Örümceklerden çok pis şaka yiyince moraller sıfıra indi.İlerleyen günlerde görüşeceğiz inşallah. :twisted:

Resim
*
Resim

Bugün de böylece bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Dün oyunda yoktum,bugün de zaten sağ olsun oyunda geç algılama problemi oluşunca soğudum.Hafta sonları oyunu pek sevemiyorum.Çünkü her köşe başı dolu oluyor.Bugün de Allah'a şükür yine boş dönmedik.Burada yapılacak pas bittiği için topu gelişme kısmına atıyorum.

Zaten oyuna uyuz oldum,bir de örümcekler şöyle şeyler yapınca klavye ile ekrana girişeceğim geliyor.

Resim
*
Resim
*
Resim

Elektrik işlemeyen örümcekler,ağır açılan torbalar,karakterin robot emsali ağır hareket etmesi ve bir de örümceklerin şakaları,bana aşağıdaki tepkinin aynısını yaşatıyor.

Resim

Güne bir reçete bırakalım.

Resim

Bu kadar can sıkıcı bir günde Allah'a şükürler olsun,bir adet Safran çektim.Alıcı da bulmuştum ancak alıcı oyundan çıktı ve bir daha da girmedi.Kısmet değilmiş...

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Uzun zamanın ardından yine yüzümüzün bu şekilde güldüğü bir gün geçirdik bugün.Sakin,sıradan bir gündü.Yeni de bir hedef belirledim kendime;[tooltip t=Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azaltma miktarını %35 yapar.]Meteorit 2(III).[/tooltip]Elektrik bir büyücüye sahibim ancak nedense aklımda deli fişek bir heyecan galeyana geldi.Hakkımızda hayırlısı.

Hol'de arkada ses olmayınca kendi kendimle arada konuşurum.Şu aşağıdaki fotoğrafta da kendi kendime "Biz neler isteriz ama ne çıkar" dedim,torbayı açtım ve önce gülümsedim.Sonra da üzüldüm.

Resim

Neyse ki,arap atı gibi sonradan hızlanmaya başladık.Haaa at demişken...Sakın loncadakiler görmesin! :mrgreen: :mrgreen:

Resim

Ekrem Ağabey geçerken bir uğradı."Akıyor maşallah!"

Resim

Ekrem Ağabey bu sayın Maden-Lokman-Sarraf cevherleri.Kesinlikle şakaya gelmiyor!

Resim

Ne zaman Çiğdem çeksem hep bir adet düşüyordu.Bu sefer bir tık,hayır iki tık üzerine çıkarak bir adet Safran düşürmeyi başarabildim.

Resim

Örümcekler beni şaşırtmaya devam ederek bir adet daha Salgı vermekte gecikmediler.

Resim

Dün Safran satmaya çalıştığım ancak ne yazık ki oyundan düşünce bir daha oyuna giremeyen nefer,bugün de Jadeit arayışına girişmişti.Ben de sıcak para iyidir diyerek elimdekileri sattım.

Resim

Bugün Örümceklere ne olduysa cömertliklerini gösterdiler.

Resim

Bazen şaka hakları olabiliyor. :?

Resim
*
Resim
*
Resim

Güne yine,yeni bir reçete bırakalım.

Resim

Son Salgımızı da alarak günü harikülade biçimde bitirmiş olduk.Yalnız bu fotoğrafta da hedefim ilerideki Yeşim Taşı'na gitmekti.Arz ocağının oradaki tek başına dolaşan örümceği bilen bilir.Ayak bağı olmaması için kestim,şansımıza düşmüş oldu.Her neyse,Allah'a şükürler olsun bugün de kazançlı bitti.

Resim

Şuraya uzun zaman ardından bir ADAM fotoğrafı koyalım.

Resim

Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön