ByKiNg yazdı:BEN WOLF HAKKINDA YALAN SÖYLEMEDİM HATTA O BANA FORUMA YAZ DEDİ BORCU OLAN VARSA SANA VERSİN DİYE AMA BEN ONA DEDİM YA BANA İNANMAZSALAR ODA Bİ ŞEY DEMEDİ EGER Bİ GÜN WOLF FORUMA YADA OYUNA GİRERSE AYRINTILI ÖĞRENİRSİNİZ..... CENGİZ K.BAKMA KARDEŞ GÜRKAN IN OLDUĞU LONCADA DURMAM BEN AMA SENİN HATRINA DURACAM
EĞER O BENDEN ÇALDIGI MADENLERİ VERMEDİĞİ SÜRECEDE ONLA TARTIŞMAMIZ DEVAM EDECEKTİR BU BÖYLE BİLİNE...
GÜRKAN OYUNDA BENLE GRUP OLMAYA ÇALIŞMA VE SENİ KABADA GÖRMİYEM ZATEN EZO BİR ÇARIN VAR HİÇ ACIMAM VURURUM LODOSSAN ARZA DALARKEN BENDE GIDER ARZ OLURUM SANA DALARIM....CEZMİ SENİN DE ÇOK EMEGİN VAR BENİM BU ÇARİ 49 YAPMAMDA... SAOL.... WOLF TEŞKİLATTA BAŞKA BİR CARI VARDI BURDAKİ CARINDAKİ İTEMLERİ SATIP İSİM DEĞİŞTİRME ALDI VE TEŞKİLATTAKİ CARININ ADINI DEGISTIRDI...GÜRKAN YA BANA MADENLERİMİ VER YADA BENLE BİR DAHA MÜNAKAŞAYA GİRME OK.....
Hayat Seni Öle Bi Hale Getrecek Ki Yamulacaksın!
Ayrıca Ben Loncadaki kardeşlerime saygım olduğu İçin
mehmetin çaldığı paraların hesabını sormadım!Şimdi soracağım..Bu yazdıklarını Silmek İsteyeceksin.Pişman edicem seni
Şu AN Oyundayım Gelde yerlere yatırayım seni...Ama Fastx Çarınla değil...
yOK ARKADAŞ ben bu gidişle kapatırım loncayı ztn bi işe de yaramıyo şuraya bak hep kavga beya ....yaz tatili dönüşünü heves le bekliyodum kursaamda akaldı... emre snn madenleri bulacam sana ejder üretwecem ben 2. si
uzatmaya gerek yok bence tez zamanda kapanması daha iyi olur kanaatindeyim
k.b mayın ama LONCAYI ayakta tutamadınız :evil: herkez bi sebepsiz yere dağıldı ...
Bazı arkadaşlar Loncadan AYrılmıs KImılerı ara vermıs tamam anlıyorumda.Loncayı kapatmak neoluyor Arkadaşlar ben tek başıma kalsamda kapatmam loncayı bız bır aile olduk hemen bır kacımız cıkınca Loncadan loncayı kapatıcaz diye bir şey yok cengız zaten yazın full oyunda oluyor sımdı okul nedenıyle gıremıor.Fastxrasim Sureklı kasıor oyunda gorebılırsınız artık ben sık sık gırıorum.Arkadaslar sız bılırsınız Wolf kardesıme hayatında başarılar dılıyorum.Ama loncayı kapamak gıbı bır sey olmaz.
En yakın zamanda yeni arkadaşlar loncamıza katılıcaktr.
Fighter yazdı:Bazı arkadaşlar Loncadan AYrılmıs KImılerı ara vermıs tamam anlıyorumda.Loncayı kapatmak neoluyor Arkadaşlar ben tek başıma kalsamda kapatmam loncayı bız bır aile olduk hemen bır kacımız cıkınca Loncadan loncayı kapatıcaz diye bir şey yok cengız zaten yazın full oyunda oluyor sımdı okul nedenıyle gıremıor.Fastxrasim Sureklı kasıor oyunda gorebılırsınız artık ben sık sık gırıorum.Arkadaslar sız bılırsınız Wolf kardesıme hayatında başarılar dılıyorum.Ama loncayı kapamak gıbı bır sey olmaz.
En yakın zamanda yeni arkadaşlar loncamıza katılıcaktr.
Gürkan kardeşim o CxKing falan sil.Fastx li charını yaz Bu gunden Snra sureklı form olsun oyun Olsun Onlıneım.Yenı Uyeler alıcam.Plus alıp Bır kac karekter kastım belırlı lwllarda Karızma Kasıcam.Herkese M2 Alma hedefım Var.
ByKiNg yazdı:ARKADAŞLAR Fastxwolf ARAMIZDAN AYRILMIŞTIR BANA DEDİKİ FORUMA YAZ AYRILDIĞIMI SON VASIYETİ OLARAKDA EĞER DEDİ BANA BORCU OLAN VARSA DEDİ Fastxcesur a YANİ BANA VERİLMESİNİ İSTEDİ.
TABİ ŞİMDİ KİMSE YOK DİYEBİLİR AMA NEYSE SÖLEMEYEM.
GÜRKAN SANA GELİNCE NE AÇ GÖZLÜSÜN KARDEŞ BEKLE SANADA SIRA GELECEK NEDEN HEP KENDİN İÇİN BİR ŞEY İSTİYON.SENDE BİR SÜRÜ MADEN VAR AMA HİÇ BİR YARDIMDA BULUNMUYORSUN TAM TERSİ KENDİN YARDIM İSTİYORSUN HAAA BEN DEMİYORUMKİ İLLA VER DİYE AMA SENDEN ÇILGINI ÇIKARDIN .
BENDE İLERDE AYRILACAM LONCADAN ÇÜNKÜÜ......
Amacın Ne?3 Konu ÇÖnceyi Oku BANA Yazdığınız Mesajta Herkesin Kendi Sırası var...Fakat Kendin Üretmke İstersen Maden çek maden al dediniz.Bende Bunu Yaptım!kendi Yazdığın mesjaın buydu şimdi bana a.ç gözlüsün dion!Ayrıca Biz Fastxwolf Un Sana Böle bişi dediğini nerden bilicez?
KARDESİM GÜRKAN İNANMIYORSAN CESURA AYRIL ZATEN LONCADAN. OYLE BİŞEY DEDİM VE BEN TEŞKİLATTAYIM GELEN GELSİN BULUR BENİ Büyücüxxkelleci , Phxdevilboy , teşkilatta oynamak isteyen arkadaslar girsin oynasın yardım ederim