TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
2 kadim hariç hepsi hazırshevchenko199410 yazdı:Bende hazır olsa madenler benden gelcekte ALbay hazır mı madenler :?:
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
İnş kesebiliriz kadim baya baya güçlendirilmiş duyduğuma göre...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Kadim İçin Gerekli Gruplar
Naracı Grubu
1-Tank Savaşçı(Defansif)
2-Tank Büyücü(Zihin saldırısı kutup meditasyon büyü bozma tesla direnç kırma 15 olacak üstü direnç ve maksimum kudret olacak)
3-Tank Şifacı(Kaldırma iyleştirme meditasyon büyü bozma sakinleştirme ck gibi yetenekleri 15 olan üstü ibni sina olan ve ynaında bolca maksimum kudret iksiri olacak olan şifacı)
4-Şifacı(Bu şifacı onun aksine Kaldırma iylştirme dirençler ck gibi yetenekleri 15 olacak üstü gee ibni sina olacak kudret iksiri bol miktarda olacak)
5-Tank Şifacı
6-Tank Büyücü
Normal Görev Grupları
1-Savaşçı(Ofansif olacak muhakak)
2-Tank Şifacı
3-Şifacı
4-Savaşçı(Ofansif)
5-Savaşçı(Ofansif)
6-Tank Büyü(Ofansif Büyüde olabilir ama tank olursa yararımıza 2 grupta tank 2 grupta ofansif olursa süper olur)
Naracı Grubu
1-Tank Savaşçı(Defansif)
2-Tank Büyücü(Zihin saldırısı kutup meditasyon büyü bozma tesla direnç kırma 15 olacak üstü direnç ve maksimum kudret olacak)
3-Tank Şifacı(Kaldırma iyleştirme meditasyon büyü bozma sakinleştirme ck gibi yetenekleri 15 olan üstü ibni sina olan ve ynaında bolca maksimum kudret iksiri olacak olan şifacı)
4-Şifacı(Bu şifacı onun aksine Kaldırma iylştirme dirençler ck gibi yetenekleri 15 olacak üstü gee ibni sina olacak kudret iksiri bol miktarda olacak)
5-Tank Şifacı
6-Tank Büyücü
Normal Görev Grupları
1-Savaşçı(Ofansif olacak muhakak)
2-Tank Şifacı
3-Şifacı
4-Savaşçı(Ofansif)
5-Savaşçı(Ofansif)
6-Tank Büyü(Ofansif Büyüde olabilir ama tank olursa yararımıza 2 grupta tank 2 grupta ofansif olursa süper olur)

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
perşembe günü saat verıcem erken olacak bılgınız olsun burdan saat veremem bazı ları bozmaya calısır gorevı o yuzden herkezın ozelıne yazıcem... persembe sabah oyunda olsun herkez...
ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT AKSAM 5 DE OYUNDA OLSN HERKEZ KADİME KEŞİF VE KOMADO YEŞİL YAPICEZ VE CHARLARI KADİMDE BIRAKICAZ... PERŞEMBE SABAHTAN DA OYUNA GIRER KESERIZ....
ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT AKSAM 5 DE OYUNDA OLSN HERKEZ KADİME KEŞİF VE KOMADO YEŞİL YAPICEZ VE CHARLARI KADİMDE BIRAKICAZ... PERŞEMBE SABAHTAN DA OYUNA GIRER KESERIZ....

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tayfaxgregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
mehmet bildiğin gibi ben tayfa loncasından ayrıldım sizin loncaya talibim cevabını bekliyorum ayrıca yaklasık 3 aydır oyunda yoktum loncaya girince geri dönücem allahın izni ileTskxgenelkrmay yazdı:sence kım yapıyorTayfaxgregory yazdı:Tsk Lonca alımlarınızı kim yapıyor acaba mehmett bana ulassergenim buyur? bu arada kadime destek gelıyon 2 letme
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
yazı tıpım degısterıyım dedım bu daha ıyı geldı 
BUGUN SAAT 2:00 GİBİ OYUNA GELICEM 40 LWL ATLI OLAN VARSA KASARIM YOKSA MIGRAT GIRREIZ Tskx OLARAK GIRILECEKTIR IYI FORM LAR...
ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 6:00 DA OYUNDA OLUN KADİME BIRAKICAZ CHARLARIMIZI PERŞEMBE SABAHTAN OYUNA GELCEZ KADİMİN HAYATINA SON VERICEZ...
BUGUN SAAT 2:00 GİBİ OYUNA GELICEM 40 LWL ATLI OLAN VARSA KASARIM YOKSA MIGRAT GIRREIZ Tskx OLARAK GIRILECEKTIR IYI FORM LAR...
ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 6:00 DA OYUNDA OLUN KADİME BIRAKICAZ CHARLARIMIZI PERŞEMBE SABAHTAN OYUNA GELCEZ KADİMİN HAYATINA SON VERICEZ...

- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
çarşamba charları bırakmaya gıdıcez kadıme gıtmışken de yesıl olanların yeşılını yaparız sonra cıkar perşembe günü sabahtan kımse yokken keserız...monsterdarker yazdı:memo knk adam topla şimdi yeşil var benim büyünün