AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , hayırlı akşamlar.
Kardeşlerim , muhabbet ben yokken pek ilerlememiş hep Alp diye birinden bahsediliyor
Neyse canlarımsınız görüşmek üzre...
aS. Abi Tekrar HoşGeldin Aramıza ;
Seni Çok Özledik Abi.Gerçekten Sen Yokken Hiç Bİrşeyin Tadı Tuzu Muhabbeti Yoktu Abi Muhabbet Ederkende Muhabbetmi Ediyoruz Konuşuyomuyuz Anlamıyorduk Neyseki Sen Geldin Abi ALLAH'ın İZni İle Devam Edeceğin Abi Çocukları Öptüm Yengeyede Selamlar Abi
Doylaion yazdı:Emre (kınqq) bana face'den ulaşabilirmisin kardeşim önemli la
Emre(Kinqq) Değil La Kinqqxemre Ulaşırız Faceden Panpa Bekle Facede
Doylaion yazdı:Alperen Dayım Sonunda Ejder Asa'sına Kavuştu
H.o Ali Ve Alperen Abi
Neyse Herkese Hayırlı Günler Bana Uğlaşmak İsteyenler Ya Oyundan ''Gravexporter'' Ya Msn den Kinqq_emre92@hotmail.com veya faceden Kinqq Emré uğlaşabilirler ark Eklemek İsteyenlerede Açıktır :twisted: :twisted:
Sa. Arkadaşlar Size Bİşey Demek İstiyorum.. :arrow:
Ya Nedir Bu En Az 1 Aydır Adam Akıllı Muhabbet Eden Kalmamış.Canı Sıkılan VEya Muhabbet Etmeyi Seven 2,3 Kişi Yokmudur :?: :?: ..
Sizden Ricam :arrow: Muhabbet Etmek İsteyen Kİşiler Lütfen Buraya Gelsin Her Zaman Açığım İstediğiniz Kadar Muhabbet Ederiz...
Selamün aleyküm
Yeni Yılınızı en içten dileklerimle kutlar 2012'nin; Öncelikle hepimize , Tılsım ve İkv'ye , ailelerimize , tüm İslam alemine ve yüce Türk milletine sağlık , huzur , mutluluk ve barış dolu geçecek günler haftalar ve aylar getirmesini dilerim.
Yeni Yılınız Kutlu Olsun.
Umarım dakikalar sonra gireceğimiz 2012 hep mutlu olacağımız günlerle dolsun...