ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ

Mesaj gönderen Louster »

Resim

Resim

BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------AmisoSxxPitbuLL & AmisosXPitbuLL => Üye ( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

AmisosGaMe => Kurucu Üye ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => Kurucu - ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

AmisosxxDanger => Kurucu - Onursal Üye ( Adem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Nasihat & NaSihatŞiFa & Nasıhat => Forum Sözcüsü
( Fatih )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Resim

Rejenarasyon & Lordfactor => Üye ( Gökhan ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Galanoth & IIxNecroFeaRxII => Üye ( Hakan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye ( Serdar ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ezdarem => Üye ( Emre ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kingraizo => Üye
( Bilal ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< IIxDaDaLoGLUxII & Dadaloglux & Kerbella => Üye (Yavuz)
Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Morphyy & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Amisosxxhayal ß MonarCy => Üye ( Ertürk ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mimarov => Üye ( Zekeriya ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Rapturka => Üye (Furkan )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Amisosxxcrayzozz => Üye ( Oğuzhan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Raito & Amisosxxgaddar => İzinli Üye ( Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Sanatorian => İzinli Üye ( Berke ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Yardırcan => İzinli Üye ( Fehmi Can ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosxxDüello => İzinli Üye ( Abdul Kerim )

=> Lonca içi veya lonca dışı küfür kesinlikle yasaktır.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Lonca Üyeleri kendisine ve çevresine saygı duymak zorundadır.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.

Lonca Sitemiz :

http://amisos.forumh.net

Lonca başvuru formu için :[/color]

http://www.jotform.com/myhiddenname/LoncaBasvuru

[quote="Lonca Yönetimi"]24/04/2011 saat 14:00 sularında MSN üzerinden Lonca toplantısı yapılacaktır.
Toplantıya mazeretsiz katılmayanlar ihraç edilecektir.[/quote]

Resim
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Vip Loncası Nedir Yahu. Allah Allah . Oyunu Toplasanız En Fazla 6 Ay Oynadım. 6 Aydada Bileğimin Hakkıyla Sürekli Olarak Maden Çektim ve Paramı İtemimi Yaptım . Bunun Aksini Kimse İddia Edemez . Etsede Boş Bir İftira Olur . Bilen Biliyor Zaten Kanıtlama Gibi Bir Lüksüm de Yok Kendimi :) Hadi Daha Ne Bu Sayfanın Nede Sayfamın Kirletilmesini İstiyorum .
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sypratan »

Masterlid yazdı:
Vip Loncası Nedir Yahu. Allah Allah . Oyunu Toplasanız En Fazla 6 Ay Oynadım. 6 Aydada Bileğimin Hakkıyla Sürekli Olarak Maden Çektim ve Paramı İtemimi Yaptım . Bunun Aksini Kimse İddia Edemez . Etsede Boş Bir İftira Olur . Bilen Biliyor Zaten Kanıtlama Gibi Bir Lüksüm de Yok Kendimi :) Hadi Daha Ne Bu Sayfanın Nede Sayfamın Kirletilmesini İstiyorum .
kanıtlama gibi bir lüksün yok çünkü çalacak hesap kalmadı :lol: :lol:
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Barınabileceğini sanıyor akıllı. Bilmiyorki yukarda Allah var.
Biz kendimize düşeni yapıp Herşeyi anlattik. İnanmak veya inanmamak sizin elinizde.

Ve Sen Furkan hala Aksini iddia ediyorsan insanlıgından şüphe ederim..!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Louster yazdı:Barınabileceğini sanıyor akıllı. Bilmiyorki yukarda Allah var.
Biz kendimize düşeni yapıp Herşeyi anlattik. İnanmak veya inanmamak sizin elinizde.

Haklısın Yukarıda Allah Var. Bunu Söyleyen Birileri Olarak Yanlış Hareket Edip Yanlış Davranıyorsunuz . FURKAN Dediğiniz Şahıs Kimdir Tanımıyorum Etmiyorum . İnsanlara Hayal Ürünlerinizle Güzel Güzel Hikayeler , Senaryolar Kurup Alay Edermişcesine Sürekli Rahatsız Ediyorsunuz . HADİ SONUNUZ HAYIR OLSUN .
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Resim

Resim

BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------AmisoSxxPitbuLL & AmisosXPitbuLL => Üye ( Celal )

AmisosGaMe => Kurucu Üye ( Harun )

AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => Kurucu - ( Mustafa )

AmisosxxDanger => Kurucu - Onursal Üye ( Adem )

Nasihat & NaSihatŞiFa & Nasıhat => Forum Sözcüsü
( Fatih )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Resim

Rejenarasyon & Lordfactor => Üye ( Gökhan ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Galanoth & IIxNecroFeaRxII => Üye ( Hakan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye ( Serdar ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ezdarem => Üye ( Emre ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kingraizo => Üye
( Bilal ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< IIxDaDaLoGLUxII & Dadaloglux & Kerbella => Üye (Yavuz)
Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Morphyy & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Amisosxxhayal ß MonarCy => Üye ( Ertürk ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mimarov => Üye ( Zekeriya ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Rapturka => Üye (Furkan )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Amisosxxcrayzozz => Üye ( Oğuzhan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Raito & Amisosxxgaddar => İzinli Üye ( Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Sanatorian => İzinli Üye ( Berke ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Yardırcan => İzinli Üye ( Fehmi Can ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosxxDüello => İzinli Üye ( Abdul Kerim )

=> Lonca içi veya lonca dışı küfür kesinlikle yasaktır.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Lonca Üyeleri kendisine ve çevresine saygı duymak zorundadır.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.

Lonca Sitemiz :

http://amisos.forumh.net

Lonca başvuru formu için :[/color]

http://www.jotform.com/myhiddenname/LoncaBasvuru

[quote="Lonca Yönetimi"]24/04/2011 saat 14:00 sularında MSN üzerinden Lonca toplantısı yapılacaktır.
Toplantıya mazeretsiz katılmayanlar ihraç edilecektir.[/quote]

Resim
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Masterlid yazdı:

Haklısın Yukarıda Allah Var. Bunu Söyleyen Birileri Olarak Yanlış Hareket Edip Yanlış Davranıyorsunuz . FURKAN Dediğiniz Şahıs Kimdir Tanımıyorum Etmiyorum . İnsanlara Hayal Ürünlerinizle Güzel Güzel Hikayeler , Senaryolar Kurup Alay Edermişcesine Sürekli Rahatsız Ediyorsunuz . HADİ SONUNUZ HAYIR OLSUN .
Bunca laf bunca söz
İftira mı ?

Biz sana neden iftira atalım
İtemlerini kıskandığımızdan mı yoksa kesilme davasından mı ?

Güzel bir Atasözümüz var
"ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ" diye

Hadi diyelim biz Fatihle yanlış anladık sen neden yok gel özele yok skype falan
yok öyle şahsen bana öyle bir şey deseler o diyen arkadaşı oturduğum yere çağırırım veya ben giderim yanına
nufus cüzdanımı gösteririm onun özür dilemesini sağlarım (tabi haklıysam)
Haksız isen bir şey yapamazsın msn skype facebook geçinip gidersin
sanal alem delikanlığı ile

En son Sypratan tarafından 21 Nis 2011 18:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Sypratan yazdı:
Masterlid yazdı:

Bunca laf bunca söz
İftira mı ?

Biz sana neden iftira atalım
İtemlerini kıskandığımızdan mı yoksa kesilme davasından mı ?

Güzel bir Atasözümüz var
"ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ" diye

Ben Yanlış Değerlendirmiyorum . Yaptığınız Görünüşte Bu Çocuklar Başka Birşey Değil. İlgim,Alakam Olmayan Konulara Salça Ediyorsunuz . Ha Bırak Karakter Çalmayı Hızlı Gelişip Kısa Sürede Materyal Elde Ettiğim İçinde Hırsız Dendi . Saçma . Oyunda 7/24 Beni İzlercesine Yorum Yapıyorsunuz .
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

öncelikle değiştirdiğim iletiyi okumanı tavsiye ederim

Fakat söylediklerin çelişkili
15 günde 2 49 lwl char yapacaksın
Tılsım gibi maden çekmek için bekleyen oyuncusu bol olan bir sunucuda 3 mavi kaya ve 5 akik çekeceksin

Pek inandırıcı gelmiyor
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Arkadaş Ben ruh hastasımıyım ? 750 bin kişiye aşkın İKVde Bula bula senimi buldum.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön