YA TSK x Loncası Size Saygım Sonsuz Ama Benim Kardeşimi Bu Şekilde Küçük Düşüremezsiniz....
Tskxdxebkk nın Yaptıkları NOluyor Dün Ben Senle Em yapmam Dedi Çıktı Tamam Anlarım BenleEm Yapmak İstemiyonda Niye bunu Milelte Söyleyip Emden Kaçırıyon MMilleti..
Bizim Loncamıza Ne Yardım Edin Nede Bişi Verin Güveneceğiniz İnsanlarıİyi Seçin.....
Yardım İstedikmi Etmeyin Kardeşlerim Bi Sorun Çıkıyor Çünkü Hep Oyüzden Boşverin Ne Biz Nede Siz Muhattap OLmayalım Birbirimizle
KUSURA BAKMAYIN ...
Benden Bu Kadar Arkadaşlar Enes Kardeşim Sende Bi Şey Oldumu Söle Bana Ben Yardımcı OLurum Elimden Geldiğince
>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
ewet bizii küçük düşürmeye çalşıyosanız aramızda bişey düzelneyelim kimin ezik kimiz güçlü oldunu bakalım..
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Beyler daha çok sürtüşmeye girmeye gerek yok ben gereken cevabı gereken yere verdim dahada bu konuyla alakalı bişi görmek istemiorum.

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- bewory
- Cin Avcısı
- Lonca: Kardeşx
Yavuz Listeyi Güncellermisin Lonca Alım Denetim de Bende varım..
İyi Oyunlarr.
Kardeşxsüleyman
İyi Oyunlarr.
Kardeşxsüleyman
KardeşxALTINDAL
ıllıALTINDALıllı
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Pazar günü güncellenecek süleyman seni unutmusum k bkma hallederim...bewory yazdı:Yavuz Listeyi Güncellermisin Lonca Alım Denetim de Bende varım..
İyi Oyunlarr.
Kardeşxsüleyman

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Kardeşxenes terbiyeni takın...
Bu arada benim o sözü söylememin sebebi bizim eski grubumuz çok iyiydi aynı grupla başka eme girmeyi planlamıştım ama kaldı...
Bu arada benim o sözü söylememin sebebi bizim eski grubumuz çok iyiydi aynı grupla başka eme girmeyi planlamıştım ama kaldı...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
arkadaşlar ben şahin mehmet abinin ve mustafanın yakından akrabasıyım ve dostuyum Kardeşxmehmet ile Kardeşxmustafa çarını ben aldım artık çarlar benim mustafa yı birine vere bilirim Kardeşxmehmett in üstünü düzeceğim yardım ederseninz ii olur ii oyunlar kendinize ii bakın !!! Kardeşxmustafa ve kardeşx şahinide loncamıza katılan Kardeşxmehmetx e savaşçının birnini veriyim birinide başkasına :mrgreen:

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
TSKX kardes hayRdıR Enes Ile ılgılı soRun Ne...
Kardeşxbilal
KardeşxLonca BaŞKaNı
Kardeşxbilal
KardeşxLonca BaŞKaNı
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Kendisi, şahsıma ve loncam adına "#@!?, Terörist, Ezik" ithamlarında bulunmuştur...Devv yazdı:TSKX kardes hayRdıR Enes Ile ılgılı soRun Ne...
Kardeşxbilal
KardeşxLonca BaŞKaNı
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
enes93 yazdı:Ln yeter sen ilk önce kendi köpekelrine sahip çık lan olay şu dedimki şfiacı aktrdşalrdan biri yardım edeblirmi dedim tsk lardan biriniv verdği cv şu ben şifayım ama kardeşx lere yardım etmem lan ben saten tyardım eden varmı dedim yardım etmeyecek demedim sözü o neresinden anlıyo ama hepniz aynı yerden anlıyosunuzTskxgen elkrmay yazdı:Merhabalar;
KOLAY GELSİN...
viewtopic.php?f=24&t=32155
Kardeşxenes arkadaşımızla ilgilenirseniz seviniriz iyi form lar...
Biliyosan konuş iibret aslınlar,bilmiyosan sus adam sansıalr ama siz şerefsissziniz her boka atlarsnız adınızdan utuanın lan...
enes93 yazdı:Orhan abi dün gece klanda sordurdumki şifacı dan anlayan varmı die bişe srocam dedim tsk lardan biri çıktı dediki ben şfiayım ama yardım etmem ben saten yardım edecek demiştim bu tsk lar fazla oldu bunlarda hal namus yokmu ya sussunlar..ardşaşlar tsk locasının şerefsizlinğe ne girin kim haklıysa doru olanı yazın lütfen onlarla uraşılmaz ama kendileri istedi geleli 2.3 ay oldu huzur bıkramadılar
Bugüne kadar hep alttan aldım, güzel dille uyardım sizleri. Yeter artık.....YA TSK x Loncası Size Saygım Sonsuz Ama Benim Kardeşimi Bu Şekilde Küçük Düşüremezsiniz....
Tskxdxebkk nın Yaptıkları NOluyor Dün Ben Senle Em yapmam Dedi Çıktı Tamam Anlarım BenleEm Yapmak İstemiyonda Niye bunu Milelte Söyleyip Emden Kaçırıyon MMilleti..
Bizim Loncamıza Ne Yardım Edin Nede Bişi Verin Güveneceğiniz İnsanlarıİyi Seçin.....
Yardım İstedikmi Etmeyin Kardeşlerim Bi Sorun Çıkıyor Çünkü Hep Oyüzden Boşverin Ne Biz Nede Siz Muhattap OLmayalım Birbirimizle
KUSURA BAKMAYIN ...
Benden Bu Kadar Arkadaşlar Enes Kardeşim Sende Bi Şey Oldumu Söle Bana Ben Yardımcı OLurum Elimden Geldiğince
Canımı sıkmaya başladın.Hiç kimse,hiç bir zaman, hiç bir yerde loncama karşı 'lan lı lun lu ' hitham larda bulunamaz. Bi daha benim loncama Kardeşx lerden laf gelirse, sizi o bulundğunuz yere, mevkiye gömerim......
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA