Arkadaşlar buygün yapılan açıklamaya göre... 1.Hesaplarımızda bulunan ve sildiğimiz charları talep forumu doldurarak geri alabiliyoruz... 2. ve en önemlisi Üretim ve toplama puanlarını artık sıfırlayabiliyoruz... Hepimize hayırlı olsun... Yarın sabah bu güncellemeler oyuna eklenecek...viewtopic.php?f=19&t=39554
Fearoftheclipse yazdı:Arkadaşlar buygün yapılan açıklamaya göre... 1.Hesaplarımızda bulunan ve sildiğimiz charları talep forumu doldurarak geri alabiliyoruz... 2. ve en önemlisi Üretim ve toplama puanlarını artık sıfırlayabiliyoruz... Hepimize hayırlı olsun... Yarın sabah bu güncellemeler oyuna eklenecek...viewtopic.php?f=19&t=39554
Ne kadar mutlu oldum anlatamam ama kendime verdiğim sözü bozamicağım için 1 haftadan önce bunu denemicem
Kimi zaman unutuldum, kimi zaman kahroldum, üzüldüm. Fakat beni kimse, hiçbirşey yıkamadı. Hayat ne kadar zor olsada, onun cilvesini yenmeyi başardım. Bazen yanlız kaldım dostum, arkadaşım, düşmanım dahi olmadı. Bazen de çevrem beni yanlız bırakmamak için varını yoğunu ortaya döktü, yanımda oldu. Her güzel şeyin bir sonu olmalı elbette. Güzel dostlukların, kardeşliklerin bile... Fakat herşeye rağmen emin olun; Bizi ancak ölüm ayırır ailem...
Beni sevip, bana saygı duyanlara gelsin. Hepiniz çok değerlisiniz ve seviliyosunuz. .
Bu arada Nadir'm de ara vermiş oyuna hemi. Gel Ender'm sende katıl bizim kervana .
Artık Yokum 3 Güne Kadar PARDUSx Loncası Adı Altında Bulunan Karakterim Pardusxmagicgirl'i Sileceğim ..
Kararımı Alırken Zorlanmadım Hani Derler ya GURUR yaptım Gibisinden Böylece Bu Loncadan Da Çıkmış Olacağım amma velakin Unutmayacağım Kişiler Var Onlardan Selamımı Esirgemiyeceğim Umarım Beni Kara Listelerinize almazsınız
İtemleri Şifacıma aktarıcam ve Değerlendiricem Artık Magicgirl Diye Biri Yok ...
Diğer Bir Ayrıntı Sanal Alemde Hiç Bir Zaman İsmimi Telefuz Ettirmedim Gercek Adım ALMİRA Bu Yalanı (Beyaz Yalanı) Neden Söyledim ? Oyunun 1001 türlü hali var ve ben adımı EBRU diye inandırdığıım kişilerden beni affetmelerini diliyorum . ::(
Hoşçakal'ın Güzel Ve İyi İnsanlar
Ben YaptıklarımLa değiL ! YapacakLarımLa Övünürüm ..
Ebru (veya almira mı demeliyim...) baze hal ve davranışlarını takdir etmesem de bunları sana belirtsemde loncadan ayrılırken göstermiş olduğun gururlu ve ciddi tavırdan dolayı seni tebrik ediyorum... En iyisi gürültüsüz ve gururlu ayrılmaktır bu nedenle aramızda herhangibir sorun yaşanmaz merak etme... Bu ricamda bir art niyet arama fakat lonca imzanıda silersen seviniriz... Yolun açık olsun...
Fearoftheclipse yazdı:Ebru (veya almira mı demeliyim...) baze hal ve davranışlarını takdir etmesem de bunları sana belirtsemde loncadan ayrılırken göstermiş olduğun gururlu ve ciddi tavırdan dolayı seni tebrik ediyorum... En iyisi gürültüsüz ve gururlu ayrılmaktır bu nedenle aramızda herhangibir sorun yaşanmaz merak etme... Bu ricamda bir art niyet arama fakat lonca imzanıda silersen seviniriz... Yolun açık olsun...
Yazılabilicek herşeyi başkanım yazmış zaten Bu davranışın benden de takdir gördü,tebrikler...
RuTkaY yazdı:Kimi zaman unutuldum, kimi zaman kahroldum, üzüldüm. Fakat beni kimse, hiçbirşey yıkamadı. Hayat ne kadar zor olsada, onun cilvesini yenmeyi başardım. Bazen yanlız kaldım dostum, arkadaşım, düşmanım dahi olmadı. Bazen de çevrem beni yanlız bırakmamak için varını yoğunu ortaya döktü, yanımda oldu. Her güzel şeyin bir sonu olmalı elbette. Güzel dostlukların, kardeşliklerin bile... Fakat herşeye rağmen emin olun; Bizi ancak ölüm ayırır ailem...
Beni sevip, bana saygı duyanlara gelsin. Hepiniz çok değerlisiniz ve seviliyosunuz. .
Bu arada Nadir'm de ara vermiş oyuna hemi. Gel Ender'm sende katıl bizim kervana .
Eyv. Canceğzim ..Senin bizdeki değerini biliyosun zaten..Aynı şekilde bizlere değer verdiğin için teşekkürler...Seni hiçbir zaman unutmicam inan oyunu birgün bıraksam bile.Çünkü bu oyunda kazandığım nice çok değerli dostluklardan birisin.Ersin sayesindeydi sanırım seninle tanışmam ama iyiki tanışmışım.Senin gibi dostlar artık pek az.. Sanırım bu oyun önce güzel dostluklarla insanı cezbedip, daha sonra içine alıyor..Bu benim tespitimdi..Bi süre ara vermek iyi olur diye düşündüm inşallah yanılmam...
Öncelikle Oyunda Baytarxqirl'e Pm Atanlar Var
Karakterini Sildin Şimdi Geri Alıyorsun
Fakat Ben Ne Öyleyim Ne Böyle
Dediğimi Yaparım ...Sildim mi ?
Sildim Gerisine Karışmam
Dost Dediklerim Sırtımdan Vurmus ...Demek Onlara Çok Ağır Şeyler Yaşattım Bunu Neden Buraya Yazıp Sayfayı Kirlettim ?
Karakterim PARDUSX Loncası Adı Altında Olduğu İçin İsteyene Şifremi'de Veririm ... Neden ?
Karakterimi Geri Almadım İnanmayan Varsa Buyursun
KURUCULAR VE LONCA BAŞKANLARI CESURZADE-----PARDUSXCESURZADE APOLOCLİPSE-----PARDUSXECLİPSE
LONCA BAŞVURU ŞARTLARI 1.1.Lonca kurallarını uymayı sağlamak açısından gerekli olarak gördüğümüz 16 yaş ve üstünde olmak
2Karakterinin özelliklerini iyi bilen ve karakterine hakim tecrübeli olmak
3.Kesinlikle hiçbir hırsızlık ve benzeri bir olaya adı karışmamış olmak
4.En az bir 49 lvl char sahibi olmak
5.Lonca üyelerinden birini referans olarak gösterebilmek
6.Grup çalışmasına yatkın bencil olmamak
7.Online olduğu sürece açık kalacak bir messenger adresi bulunması
LONCA KURALLARI 1.Pardus Pantera loncası meşruti monarşi tabanlı olup(kararlar lonca üyeleri tarafından ortaklaşa alınır fakat son söz kurucularındır),her üyemizin fikirlerine önem verir.
2.Pardus Pantera bir arz loncasıdır.
3.Her üyenin Pardusx ön adlı bir lonca charı açması zorunludur.
4.Toplumumuzun ahlak yapısına aykırı,ikv kurallarına göre uygunsuz davranış olarak nitelendirilen küfür,siyasal içerikli mesaj,propaganda,kaba ve aşağılayıcı kelimeler vb. şeyler kesinlikle yasaktır.
5.Lonca üyelerinin Pardus Pantera dışında bir lonca mensubu olması yasaktır.
6.Lonca içinde alınan kararlar,fikirler,planlar,düşünceler vs. tamamen loncanın kendi bünyesinde kalmalıdır.Lonca dışından birileri ile paylaşılması kesinlikle yasaktır.
7.Loncasının adına leke sürecek davranışlarda bulunulmaması ve loncanın isminin layıkıyla taşınması zorunludur.
8.Lonca üyeleri mecburi haller dışında en az 2 saat online olucaktır.(1 günden fazla oyundan uzak kalıcak arkadaşların yönetime bildirmeleri zorunludur.)
9.Lonca içi anlaşmazlıklarda mesele büyümeden yönetim ile paylaşılması zorunludur.
10.Lonca yönetiminin aldığı kararlara uymamak bir ihlaldir ve gereği yapılır.
11.Online olduğu sürece açık olucak bir messenger adresi bulunması zorunludur.
12.Bu kurallardan herhangibirine uyulmadığı saptanırsa lonca yönetimi kararıyla uyarı cezası alınır.3 uyarı sonucu loncadan uzaklaştırılır.
13.Loncadan ayrılan lonca üyesi ayrılması durumda PARDUSX... ile başlayan lonca charını(veya charlarını)silmesi gerekmektedir aksini yapan ve silmeyenler lonca kara listesine alınacaktır.
NOT:BAŞVURU YAPICAK ARKADAŞLAR BU KURALLARI KABUL ETMİŞ SAYILIR...
[list]GÜNCEL ÜYE LİSTEMİZ..
Lonca Yönetimi
1.Pardusxcesurzade--Pardusxcesrzade............Veli.........Lonca Kurucusu ve Başkanı
2.Pardusxbaşkan--Pardusxeclipse............Ersin...........Lonca Kurucusu ve Başkanı
3.Pardusxsurqeon--Pardusxcalibier............Ender...........Lonca Forum Sözcüsü
4.Pardusxbeyzade--Beyzadexefendi..........Ali...........Lonca Disiplin Kurulu Başkanı
Üyelerimiz
5.Pardusxcosmos [Atakan]
6.Pardusxynkee [Çağatay]
7.Pardusxluthor [Cengizhan]
8.Pardusxconan [Aykut]
9.Pardusxrüzgar [Rüzgar]
10.Pardusximparator [Hakan]
11.Pardusxbluekinq[Onur]
12.Pardusxshefa [Alp]
13.Pardusxforest [Batuhan]
14.Pardusxjixboys [Emre]
15.Pardusxtürkmalı [Berat][/list]
NOT:BU LİSTEDEKİLER DIŞINDA BİR ÜYEMİZ YOKTUR.MESULİYET KABUL ETMEYİZ.