Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Teşekkürler TTNet.Tam günlük yazmaya başlayacağım anda,kota hızını düşürdüler.Artık yazım işi yarına kaldı. 
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Aynı olayı dünde ben yasadımRetaliation yazdı:Teşekkürler TTNet.Tam günlük yazmaya başlayacağım anda,kota hızını düşürdüler.Artık yazım işi yarına kaldı.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Bug'ta bıraktığım için üzgünüm.romendiyojen yazdı:Aynı olayı dünde ben yasadımRetaliation yazdı:Teşekkürler TTNet.Tam günlük yazmaya başlayacağım anda,kota hızını düşürdüler.Artık yazım işi yarına kaldı.Bir taraftan VOV'un Kapanmasına üzüldüm bir yandada RoA ya katılmana sevindim duygudan duyguya iyi geceler
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Bendede aynı durum oldu resmleri yükleyemedim yarına kaldı diyip çıktım artıkRetaliation yazdı:Teşekkürler TTNet.Tam günlük yazmaya başlayacağım anda,kota hızını düşürdüler.Artık yazım işi yarına kaldı.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Hızlı Resim'den yüklenen hiçbir resim gözükmüyor.TTNet,ay başı görüşeceğiz. :evil:
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Evet farklı bir siteden denemek gerekiyor hızlıresimden olmuyor.Serinplay yazdı:Aynı sorun bende de var.Ama bunun nedenini bilemiyorum internetim normal.O yüzden bu siteyi kullandım ;Retaliation yazdı:Hızlı Resim'den yüklenen hiçbir resim gözükmüyor.TTNet,ay başı görüşeceğiz. :evil:
http://resimyukle.xyz/
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkürler,deneyeceğim.Serinplay yazdı:Aynı sorun bende de var.Ama bunun nedenini bilemiyorum internetim normal.O yüzden bu siteyi kullandım ;Retaliation yazdı:Hızlı Resim'den yüklenen hiçbir resim gözükmüyor.TTNet,ay başı görüşeceğiz. :evil:
http://resimyukle.xyz/
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhabalar;
Dün,vuslata ermek için büyücüm ile Hol Bölgesi'nde zaman geçirdim.Bahtımız kapalıydı ama problem değil.Arz olarak Hol ziyaretimizde ilk günümüzdü.Tekrar her şeyin zamanla hayırlı olmasını dileyerek,gelişme kısmına geçiyorum.Hol'e doğru yol alırken,kalemizi istila etmeye çalışan Lodoslarla cenke tutulduk.Tabi biz de intikamımızı,Çemberlitaş önüne gidip kan dökerek almış olduk.
Hol Bölgesi'ne girdim.Derin bir nefes aldım.Ölüm sessizliğinde besmele çekerek ilerlemeye başladım.
Dedik ya,ilk günümüz.Örümcekler hoş geldin şakası yapıyorlar işte.
Arz olduk ama resmi bir Arz neferi değildik.Bu denli Handan Hanım'ı ziyaret ederek onun takdirini almak istedim.Bir gün belki ben de onun gibi büyük bir Elektrik Büyüsü ustası olmak isterim.
Şöyle reçetelerimizi de sizlerle paylaşalım:
Gün sonuna doğru sevgili Veysel(Romendiyojen) mesaj attı.Öyle konuşurken,benim Retaliation'ı rüyasında görmüş.Hayır olsun inşallah dedim.Kadim suyunun orada görmüş.Buradan ne çıkartabiliriz derseniz;buradan,benim karakterimin şanssızlığı diğer oyuncu arkadaşların rüyasına girmesi oluyor herhalde.
Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
En son Delpize tarafından 15 Eki 2017 14:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları