Enderxangel yazdı:Arkadaşlar şunu farkettim ki ben oyuna biraz fazla kaptırdım,bi süre ara veriyorum..Geldiğimde görüşürüz tekrardan Allaha emanet olun..
Sanırım daha önceden yapmam gereken bir hareketti ama zararın neresinden dönersem kardır..
En iyisini yapıyosun knk.
Şimdi oyuna dalıp geleceğini mahvedip ömür boyu sıkıntı çekmektense
bazı şeylerden fedakarlık edip gelecekte rahatını sürmek en iyisidir.
Allah hakkında hayırlısını versin
Enderxangel yazdı:Arkadaşlar şunu farkettim ki ben oyuna biraz fazla kaptırdım,bi süre ara veriyorum..Geldiğimde görüşürüz tekrardan Allaha emanet olun..
Sanırım daha önceden yapmam gereken bir hareketti ama zararın neresinden dönersem kardır..
Gülüm ; Bunu fark edip kendini frenlemen güzel bir davranış . Bunu sadece oyun için değil ,sosyal yaşam veya tüm aktivitelerde de gözet bence . Hiç bir şeyin aşırısı hoş değildir . Nedemiş atalarımız (azı yarar çoğu zarar) ...
Sen bunu dengeledinmi gerisi zaten önemli değil Bu arada ,verdiğin arada da aşırılık olmaz inşallah
Gülüm ; Bunu fark edip kendini frenlemen güzel bir davranış . Bunu sadece oyun için değil ,sosyal yaşam veya tüm aktivitelerde de gözet bence . Hiç bir şeyin aşırısı hoş değildir . Nedemiş atalarımız (azı yarar çoğu zarar) ...
Sen bunu dengeledinmi gerisi zaten önemli değil Bu arada ,verdiğin arada da aşırılık olmaz inşallah
Kendime 1-2 hafta arasında bir hedef çizdim oyuna girmemek için...Sanırım çok değil zaten.
Bazı işlerimiz için çağırırsanız gelirim sorun değil..Onun dışında hiçbir şekilde en az 1 hafta girmicem..
Anlayışla karşılamanız sevindirdi beni,teşekkürler...
Pardusxmaqicqirl yazdı:Hayırlı Sabahlar GüzeL Loncamın güzeL iNsaNLarı
Veli abi eğer Ali abinin Telefonu varsa özelden yollarmısın merak ettim aramam lazım ?
Ebru bunu bir uyarı olarak görebilirsin... Oyunu bıraktım diye konu açtın foruma herkes seni bıraktı diye biliyor... Bize oyunu bıraktım hakkınızı helal edin dedin hellalleştik ve ayrıldın dolayısıyla loncadanda çıkmış oldun adını listeden kaldırdık... Fakat forumda aktifsin tamam olabilir ama foruma konu açmışsın oyuna giremiyorum bir sorun mu var gibisinden artık bir açıklama yap oyunu bıraktın mı bırakmadın mı ?... Bu noktadan sonra bunun bir geri dönüşü olamaz çocuk oyuncağı değil...