Dün loncamızda Büyücü Turnuvası vardı hatırlarsanız.Bugün de savaşçılar için bir turnuva oldu ve biz tabiri caizse soğan başı aldık.Zaten iddiam yoktu zira karşımdaki rakiplerin maşallahı vardı.Her neyse,gelişme kısmına geçerek olayları pekiştirelim.
Öncelikle bugünkü saf nitelikteki materyallerimiz ile başlayalım:
*
*
*
*
Daha sonra Enes kardeşimizle(Theosmanlı) turnuva öncesi düello yaparken baskına uğradık.Basan Lodoslar arasında tanıdık bir isim vardı ve o da beni tanıdı.Ayak üstü biraz sohbet ettik.Beni unutmadığı için kendisine teşekkür ediyorum.
Gelelim turnuvamıza;toplam 11 savaşçının katılımı ile oluşan ilk Raiders Of Anatolia sınıflar arası turnuvamızda ben 6.sıradan giriş yaptım listeye.Açıkça favorim Enes kardeşimizdi ancak Hasanyus kardeşimizin böyle sağlam bir karakteri olduğunu bilmiyordum.Enes turnuvada 4 kişiyi yere serdikten sonra,Hasan kardeşimize yenildi ve bundan sonra da,Hasanyus saltanatı başladı.Kendisi ben olmak üzere toplamda 6 kişiyi öldürerek,'Monster Kill' kombosuna ulaştı.Kendisini tekrar tebrik ederim.
*
Bugünlük böylece bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
Bugün oldukça güzel şeyler de üzerimde tatlı bir öfke de.Neyse ki,gün sonunda yine kahkahalara boğulduk.Ayrıca maden turumuz devam etti ve bir sürpriz yaşandı.Gaffar'ın da elini öperek,ceketinin içindeki madalyalardan aldık.Burayı kısa keserek gelişme bölümüne geçmek istiyorum.
Öncelikle saf nitelikteki materyallerden başlayalım:
*
*
Sürpriz yaşamıştık demiştik madende.Bayadır çekmediğim ikili olanAkikveMenekşe Elmasmateryallerini çektim.
*
Gelelim Gaffar Bey'e.Bu kısmı ikiye ayıralım zira bir turda şifacı diğer turda da tank olarak eşlik ettim sevgili dostlarıma.Şifacı'dan başlayalım.
Kısa bir grup toplanması sorunun ardından ben tanka geçtim.Yalnız oyunda bir anda açıklık yaşandı.Rol Yapmakanalından muziplik yapacakken,yazdığım şeyi enterladım ancak altta yazı çıkmadı ve karakter aşağıda göründüğü gibi yerde kaldı.Sanmayın ki orada ölüyüm.
Stuart Efendi ve her zamanki cimrilikleri.Gerçi hakkını yememek lazım.Dün günlük yazıp oyuna girdikten sonraTaş Kanat Zırhverdi.Affet usta.
Vee gelelim bizi bugün kahkahalara boğan duruma.Gaffar Bey'i çok seviyorum.Kendileri sağ olsun,sıfır Plus,sıfır Çemberlitaş Kutu ve loncasız karakterimeBıçak Sırtı Kılıçverdi.Aslında bir yandan da tepkiliyim.Biz o kadar yatırım yapalım ana karakterlere,soğan başı ile geri dönelim.Plussuz çar,daha kolay düzülsün.Where is the Adalet?
Ahmet ustamla da şimdilerde popüler olan sözle gülüştük deyim yerindeyse.
Bugünlük de böyle geçti.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
Bugün yine her zaman olduğu gibi maden turu yaptık.Madendeki şansım Korcan dostum sayesinde açıldı gibi.Madende kısa bir süre dolandıktan sonra Çemberlitaş'a geçtik ancak istediklerimiz ile dönmedik.Burayı kısa geçerek gelişme kısmına geçiyorum.
Öncelikle bir adetBudaksız Abanozile başladık serüvenimize.
Sonra Ada'da Korcan dostumuzu gördüm.Selamlaştık,ikimiz de birbirimizin üzerinde Zihin Toplama yeteneği uyguladık.Sonra ben Safir madeni çektim.
Artık Korcan'dan gelen bu şansın konuşma kaydını almak istedim.
Daha konuşmadan 1 dakika geçmeden bir tane dahaTuruncu Safir:
Ardından Ada kalabalıklaşınca Eminönü'ne geçtik.Neyse ki yine boş dönmedik.
Görünümü hoşZamkiçin,birkaç Akağaç Öbeği çektim.Şükürler olsun ki,boş dönmedik.
Son olarak tek direnç,15 puan Ruh Kalkanlı Şifacı ile Gaffar Bey'i ziyaret ettik.Çok bir sıkıntı olmuyormuş,bunu öğrendim.Grup Bölgelerini de boş geçmedik ancak hep var olan eşyalar takdim edildi.Sözün özü şu ki çıkan şaheserler Mevlana'idi.Sıfır,boş bir şifacı ile bölgeye girsem,Mevlana seti neredeyse tamamlanmış olacaktı.
*
*
Bugün de böylece bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
Bugün pek oyunda değildim.Çünkü hafta sonu oyun kalabalık olunca materyal alma şansım az oluyor.Ben de bu denli,oyunda sadece İhsan Hocam'la oturup muhabbet ettim.Aslında buraya da hem iyi hem kötü haber vermek için yazıyorum.İyi haber;artık tam olarak Raiders Of Anatolia Neferiyim.Kötü haber ise;sıfırdan inşa ettiğimiz Voice Of Voiceless loncası kapanmış bulunmaktadır.Her halükarda her şeyin hayırlı olduğunu düşünüyorum ve Tupac Shakur'un da dediği gibi 'Life Goes On'
Bugünlük de böylece bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
BilgeTonyukuk yazdı:Sohbetin kazası olmaz. Dost ile edilen sohbete, muhabbete de doyum olmaz. Her şey çok güzel olacak, güzel günler görecek bu yorgun gözlerimiz.
Bugün o nihai olay gerçekleşti ve tam olarak Arz oldum.Bu hususta evvelden teşviklerinden dolayı Hasan dostum,Ahmet usta ve İhsan Hocam'a teşekkür ederim.Bugün,sadece Migrat atabildim oyunda.Detayları aşağıda vermek için giriş kısmını kısa tutuyorum.
Nereden tahmin edebilirdik ki,bir gün Arz olacağımızı ama olduk ve mutluyuz.
Ve Raiders Of Anatolia...Derin bir nefes,ertesine gelen bir huzur...
İlim irfan yurdu Arz'ın Çocukları kütüphanesi ve muhafızlarını ziyaret etmeden olmazdı.
Gün sonunda sevgili AhdeIvefa(Nurettin)'in görevleri olduğunu İhsan Ağabey'den öğrendik ve bölgeye girdik.Benim için anlamlı bir bölgeydi.Zira lonca başkanları ile attığım ilk bölgem oldu.
Bugünlük de böylece bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!