>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
SEN KİMSİNDE BENİ LONCADAN ÇIKARTIYORSUN LAN ORHAN ABI BENİ ÇIAKRTMADAN ÇIKMAM
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
SONDAKİ 2 KELİMEYE DİKKAT...TechnOMafiA yazdı:zafer bu sana ilk ve son uyarım "ENES'İN ÇRLARINI GERİ VER !!!" yoksa başına ne geleceğini biliosun demi bu sunucudan sileriz seni bak eğer şifreyi başka bişi için değiştirdiysen eski haline çevir ve geri ver bugün saat 3 e kadar süren var eğer çarın şifresini eskisi gibi yaptın yada o guitarxhero ve kardeşxzafer i kara bir lekeye boğcaz merak etme enesin arkasında kardeş loncasının babaları var !!! bugün saat 3 e kdr süren var şifreyi eskisi bigi yapıp ya bana verceksn yada foruma değiştirdm die cevap yazcaksın "#@!?-KaltaK"
Sen Kimsinde bana #@!? diyonben 15 seendeir kimseden kfuur yemdım seın gıbı bı kanı bozuktanmı kufur ısıtcem....
ENES'CARLARINI GERİ VER calmadımkı vereyım...
benim charımda 4 gundur kayıp bne ustune ıftıra attımmı enese sor 2 gun once ban charlarıma gıremıyom dedı ben dırek benmı cladım deıd mgene yok dedı bak demkkı bnedne kaynaknkalnan bırsey degılç.... KADİR BENİM CHARIM ISEN CALDIN VERLAN CHARIMI....
4 gundur gıremıyorum ben charıma
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Öncelikle Selamlar Arakadaşlar Zafer bu yazacaklarım sana benden abi tavsiyesi şimdi kulaklarını aç ve iyi dinle :WueRHoZauR68 yazdı:Ben İstediğim Loncaya Başvurrum... Sanane Daha Önce Bne Heavendeydim Hash Daydım.. Acs Deydim.. BUNLARDAN sanane ben kardeşx Acs de Bulundum Heaven Ve Hash dad kzuenı mbulundu Senı Ilgılendırmez...
Hem Sanane Recep Tayipe Yazdıkalrından İsterse Söverİsterse öper Bu Yüzden Loncadan Atılmaz... Orhan Abi Su İse Bi Chare BuL yOKSA Kötü şeyelr olcak loncada benden bi dipnot...
Bu Arada Ben Paşa Loncasına Katılmak İstedim Cvp Vermediler Demekki... Benim Kadar Büyük Birini Göremediler Bu Arada
BENDNE SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR..
Demişsinki ''Ben İstediğim Loncaya Başvururum'' Kardeşx loncasında olduğun sürece hiçbir loncaya başvuru yapamazsın bu kurallarımız arasındadır. Ve şunu söliyeyim ki kurallarımızı çiğneyen hiç kimseyi loncamızda barındırmayız ve Kadir bu loncanın başkanlarındandır ve senin atıldığını sölemiştir. Kadir arkadaşım haklı yolun açik olsun istediğin loncaya gidip istediğin yere başvurmakta serbestsin real hayatında başarılar yolun açık olsun...
Saygılarımla

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
-
- Sahaf Yardımcısı
selamun aleyküm arkadaşlar gene ortalık karışmış nedir bu çar çalma olayı gene ben lonca sayfasında küfür istemiyorum demiştim ben anlatamıyorum galiba bu mehmetin ve mustafanın çarları kim boşaltı kadir senin şifr istedigin söylendi bana bana ulaşın bu lonuyu lonca sayfasından tartışmayın nedir bu konu açıklama istiyorum kadir ve birdaha söyluyorum arkadaşlar babanıza dahi şifrelerinizi vermeyin bunda anlaşılmayan ne var vermeyin degince başka birşeymi anlıyonuz loncada hırsız varsa kendi gitsin yoksa ben bulursam çok kötu olucak uyarmadı demeyin kadir ve zafer ikinizde yarın akşam oyunda olun bu konuyu bitirecez yoksa ben bildigim şekilde bitiririm saygılar Kardeşxlonca Başkanı Kardeşxorhan
-
- Sahaf Yardımcısı
birde kim kimi atmış benim haberim olmadan ne lonca ketılması bunların hepsinin hesabını istiyorum yarın akşam gene cıvıdı çıvık adam istemiyorum ben herkeze dedim burdan tartışmak istemiyorum yarın akşam bu iş bitecek yeter yahu çocuk gibisiniz başka loncaya gidecekseniz burda işinizne adamgibi söylersiniz bizde yolun açık olsun deriz bukadardamı saygınız yok karşınızdakilere yoksa kendinize olsun ayıptır yahu ve ben benden habersiz kimse loncadan atılmayacak demiştim birdaha diyorum konuşulur varsa bir hata duzeltiriz düzeltemesek geregi neyse onu yaparız adam harcamak kolaydır ben kazanmak için uraşırım olmuyosada yapıcak birşey yok bu dediklerimi iyi okuyun akşam akşam kafa şişirdik ama harbiden sınırları aşıyorsunuz başkanlar ve üyeler herkez görevini bilsin ve öyle davransın birdaha uyarmıyacam Kardeşxorhan
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
orhantu79 yazdı:birde kim kimi atmış benim haberim olmadan ne lonca ketılması bunların hepsinin hesabını istiyorum yarın akşam gene cıvıdı çıvık adam istemiyorum ben herkeze dedim burdan tartışmak istemiyorum yarın akşam bu iş bitecek yeter yahu çocuk gibisiniz başka loncaya gidecekseniz burda işinizne adamgibi söylersiniz bizde yolun açık olsun deriz bukadardamı saygınız yok karşınızdakilere yoksa kendinize olsun ayıptır yahu ve ben benden habersiz kimse loncadan atılmayacak demiştim birdaha diyorum konuşulur varsa bir hata duzeltiriz düzeltemesek geregi neyse onu yaparız adam harcamak kolaydır ben kazanmak için uraşırım olmuyosada yapıcak birşey yok bu dediklerimi iyi okuyun akşam akşam kafa şişirdik ama harbiden sınırları aşıyorsunuz başkanlar ve üyeler herkez görevini bilsin ve öyle davransın birdaha uyarmıyacam Kardeşxorhan
Haklısın abi adam alıp atmak bizim işimiz değil afedersin sadece bi anlık boşboğazlığıma geldi özür dilerim abi senden

=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Orhan abi oyuna giricekmisin cvp bekliom abi

=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
-
- Sahaf Yardımcısı