$$$ KABUS LONCASI $$$
Re: $$$ KABUS LONCASI $$$
Merakla Bekliyoruz kimin ne #@!? olduğunu , bu aralar en çok merak edilen konu , Magazin gündeminin en üst sıralarını zorluyorsunuz Gecegözlüm ve Asabidj
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tr Army
Kabusxbaskan yazdı:Forumunuzu kirletmek istemezdim ama şu seviyesiz ile muhatao olmuyorum
apo sana gelince bak arkana hele kimler kimler seni sildi![]()
sakin ne için deme ha ahmeti ara sana sorar![]()
Dost olan adam boyle yazmaz yegen bir gocuntun varsa arar yada caldırırsın ararız ama boyle yazamazsın yazarsan da o dostlugu sen kendin bitiriyorsun zaten sonrada ahkam kesemezsin....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Lonca: KABUS TEAM
Sen kimsinki sana ahkam keseyim?
öncelikle senle muhattap olmak istemiyor olabilirim bu benim en dogal hakkımdır
ben senin yanlıslarını gorunce yaptıklarına devam edince uzun süre once belirttim
ben her defasında birşey olmaz dedim zaten her defasında zaten ben alttan aldım
cunku sonu olan bir şahıs için o kişi dostum dedigim insandır
o insan icin yaparım
seni silmiş olabilirim kızmış vs seyler olabilir
ama sende delikanlılık olsa yaparmıydın hiç birisini?
bana kalkıp yok kontorun mu yok adam degilsin diyorsun
kontorum var faturalı konusacak insanalr ile gorusuyorum senin numaran silindi bende istedigim için
yeni hattıma herkezi ekledimde senle neden gorusmedim neyse diyecegim birşey yok
yazılanlar ile gosterdin herşeyi gosterdin kendini adamlıgın cv paran olsun adamlık delikanlılık o degildir
KURT KOCAYINCA KÖPEGİN MASKARASI OLUR demişler nede dogru soylemişlerBen nice insanları sildim ve diger kişilerin hakkında yorum yapmyorum
onlar yapar yapmaz beni alakadar etmez kendini her defasında gosterdin
senin için sunucuyu karsıma aldıgımda klanıda aldıgım olurdu senin için kimler ile dovusmeyip dusman olmadım
ama sen yaptıgın yapılanları unutuyor degilsin unutulur ama sen döndün her seferinde yasın buyuk ya
dönmel yakısmaz kıvırdın diyim
benle yasıt olmadıgını diyorsun evet degilsin evet haklısın
ben bugune kadar hiç bir buyugume saygısızlık etmedim kucugumu hor gormedim seviyemi hep korudum
benimle bugune kadar agam kardaşım dostum diyordunda simdi ne oldu laf cambazı gibi yas sorunu yapıyorsun
sende nefiste yok kişilik olarakta kaybetmişsin
“Nefsine uyan,rezil olmuştur.Artık,yatıp kalkarken onun yoldaşı şeytandır”
bana para ile adamlık gosteriyorsun bende kontorde var parada vs seylerde zor gunumde olan tek kişidir musti
ne sen nede senin gibi birisi bana işte aşta vermedi verenide unutacak kadar aciz degilimdir onun için hakkın yok üzerimde hakkım üzerinde cok ister isyan et ister her zamane ttigin gibi küfür ama sen kendine yakısanı gosterdin onun için fazla söze gerekte yok..!
Bir kimse, iflâs edenin yanında malını aynen bulmuş ise, bu mala o, herkesten daha ziyâde hak sâhibidir.....Ravi: Buhari, İstikrâz 14
öncelikle senle muhattap olmak istemiyor olabilirim bu benim en dogal hakkımdır
ben senin yanlıslarını gorunce yaptıklarına devam edince uzun süre once belirttim
ben her defasında birşey olmaz dedim zaten her defasında zaten ben alttan aldım
cunku sonu olan bir şahıs için o kişi dostum dedigim insandır
o insan icin yaparım
seni silmiş olabilirim kızmış vs seyler olabilir
ama sende delikanlılık olsa yaparmıydın hiç birisini?
bana kalkıp yok kontorun mu yok adam degilsin diyorsun
kontorum var faturalı konusacak insanalr ile gorusuyorum senin numaran silindi bende istedigim için
yeni hattıma herkezi ekledimde senle neden gorusmedim neyse diyecegim birşey yok
yazılanlar ile gosterdin herşeyi gosterdin kendini adamlıgın cv paran olsun adamlık delikanlılık o degildir
KURT KOCAYINCA KÖPEGİN MASKARASI OLUR demişler nede dogru soylemişlerBen nice insanları sildim ve diger kişilerin hakkında yorum yapmyorum
onlar yapar yapmaz beni alakadar etmez kendini her defasında gosterdin
senin için sunucuyu karsıma aldıgımda klanıda aldıgım olurdu senin için kimler ile dovusmeyip dusman olmadım
ama sen yaptıgın yapılanları unutuyor degilsin unutulur ama sen döndün her seferinde yasın buyuk ya
dönmel yakısmaz kıvırdın diyim
benle yasıt olmadıgını diyorsun evet degilsin evet haklısın
ben bugune kadar hiç bir buyugume saygısızlık etmedim kucugumu hor gormedim seviyemi hep korudum
benimle bugune kadar agam kardaşım dostum diyordunda simdi ne oldu laf cambazı gibi yas sorunu yapıyorsun
sende nefiste yok kişilik olarakta kaybetmişsin
“Nefsine uyan,rezil olmuştur.Artık,yatıp kalkarken onun yoldaşı şeytandır”
bana para ile adamlık gosteriyorsun bende kontorde var parada vs seylerde zor gunumde olan tek kişidir musti
ne sen nede senin gibi birisi bana işte aşta vermedi verenide unutacak kadar aciz degilimdir onun için hakkın yok üzerimde hakkım üzerinde cok ister isyan et ister her zamane ttigin gibi küfür ama sen kendine yakısanı gosterdin onun için fazla söze gerekte yok..!
Bir kimse, iflâs edenin yanında malını aynen bulmuş ise, bu mala o, herkesten daha ziyâde hak sâhibidir.....Ravi: Buhari, İstikrâz 14
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
Ah yegen ah cırpındıkca batıyorsun hadi gule gule geldigin copluge geri don ....
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
- Hunter
- Işık Hanım'ın Elemanı
Selam Aleykum Herkeze Günaydın Hayırlı Pazarlar ...
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
KabusxLoncası
Kabusxhunter
KabusxLoncası
Kabusxhunter
Hunter yazdı:Selam Aleykum Herkeze Günaydın Hayırlı Pazarlar ...
Aleyküm Selam Hunter Hayırlı Pazarlar.Gününüz Hayırlı Geleceğiniz Aydınlık OLsun

- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
Günaydın Hayırlı pazarlar Arkdaşlar ...
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
Vı menya panimayete?:
kişiligini satan insanların msnde dahi yeri olmaz bir eyrine tıpa tak musti ile gorustum dun dostumsun kardeşimsin diyen birisiydi sizler o kadar acizsiniz ki gecmişimde silik yok ondan laf yapıyor musti veya kız hakkında musti dostumdur ahmette ama sen degilsin emin ol apo hapiste kaldıgım süre senin yasından buyuktur bana yegen diyip durma yegenim senden delikanlı hadi simdi kaybol hattınla
Vı menya panimayete?:
yetin sen senin gibi aysı buyuk ama kişiligini oyun icin satmıs isanlar ile isim olmaz sana cok sey yaptım degmezsin
Yegen bunları msne yazıp cıkmıssın benim msnim acıktır hep saga sola gider ortalıga bakarım gorev ve pozisyon icabı bak yegen sana verilecek en buyuk ceza nedir biliyon mu senin sanalınla basbasa bırakmak su andan itibaren de ben onu yapıyorum seni sanalınla basbasa bırakıyorum ama benden sana abi tavsiyesi ara sıra cık dısarıya dısarda bir hayat var akıp gidiyor yakalayamazsan kacar gider daha yazacak cok sey var aslında da sen anlamıssındır onu o kadarcık kapasiten var....
Yaff bu arada bana ne yaptın oyun da sen yaff maden mi verdin bana yoksa oyun parası mı verdin yoksa item mi verdin bana Allah askına ne yaptın bana bilelim yaff
Benden aldıgın parayı mı soyleyem yoksa benden aldıgın itemimi soyleyem yoksa benden aldıgınız 2 tane hedefi mi soyleyem daha sayarsam batarsın iso batar onun icin ben sana bir kac gomlek fazla gelirim iso ozur dile kapatayım bu konuları yoksa daha da sertleşecem......
kişiligini satan insanların msnde dahi yeri olmaz bir eyrine tıpa tak musti ile gorustum dun dostumsun kardeşimsin diyen birisiydi sizler o kadar acizsiniz ki gecmişimde silik yok ondan laf yapıyor musti veya kız hakkında musti dostumdur ahmette ama sen degilsin emin ol apo hapiste kaldıgım süre senin yasından buyuktur bana yegen diyip durma yegenim senden delikanlı hadi simdi kaybol hattınla
Vı menya panimayete?:
yetin sen senin gibi aysı buyuk ama kişiligini oyun icin satmıs isanlar ile isim olmaz sana cok sey yaptım degmezsin
Yegen bunları msne yazıp cıkmıssın benim msnim acıktır hep saga sola gider ortalıga bakarım gorev ve pozisyon icabı bak yegen sana verilecek en buyuk ceza nedir biliyon mu senin sanalınla basbasa bırakmak su andan itibaren de ben onu yapıyorum seni sanalınla basbasa bırakıyorum ama benden sana abi tavsiyesi ara sıra cık dısarıya dısarda bir hayat var akıp gidiyor yakalayamazsan kacar gider daha yazacak cok sey var aslında da sen anlamıssındır onu o kadarcık kapasiten var....
Yaff bu arada bana ne yaptın oyun da sen yaff maden mi verdin bana yoksa oyun parası mı verdin yoksa item mi verdin bana Allah askına ne yaptın bana bilelim yaff
Benden aldıgın parayı mı soyleyem yoksa benden aldıgın itemimi soyleyem yoksa benden aldıgınız 2 tane hedefi mi soyleyem daha sayarsam batarsın iso batar onun icin ben sana bir kac gomlek fazla gelirim iso ozur dile kapatayım bu konuları yoksa daha da sertleşecem......
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU