Çok sevdiğim ve bi okadar emek ve para harcadığım oyuna ara veriyorum...
Migrat Sığınak ve son olarak Çemberlitaşş grup bölgeleri oyun zevkimin içine etti
Üstüne üstlük her yeniliğin akçeye bağlanması ben enayimiyim sorusunu kendime sorar oldum...
Biraz ara vermek bana çok şey katacak ama benim gibi düşünüp ayrılanlar çok fazla eminimki
İstanbul Kıyamet vakti çok şey kaybedecek...
Şu aralar Shales & Fidget diye bir oyuna takılıyorum web tabanlı bir oyun indirmek gerekmiyor
Dertsiz tasasız oynanacak bir oyun gelmek isteyen olursa Dünya 3 sunucusundayım
Karekterimin adı olcaytoo'dur...
olcaytoo yazdı:Çok sevdiğim ve bi okadar emek ve para harcadığım oyuna ara veriyorum...
Migrat Sığınak ve son olarak Çemberlitaşş grup bölgeleri oyun zevkimin içine etti
Üstüne üstlük her yeniliğin akçeye bağlanması ben enayimiyim sorusunu kendime sorar oldum...
Biraz ara vermek bana çok şey katacak ama benim gibi düşünüp ayrılanlar çok fazla eminimki
İstanbul Kıyamet vakti çok şey kaybedecek...
Şu aralar Shales & Fidget diye bir oyuna takılıyorum web tabanlı bir oyun indirmek gerekmiyor
Dertsiz tasasız oynanacak bir oyun gelmek isteyen olursa Dünya 3 sunucusundayım
Karekterimin adı olcaytoo'dur...
Arada bir hal hatır sormak için oyuna uğrarım...
Haklısın olcay ama yapacak birşey yok neyse bende uzun bir süre ara verdim belkide birdaha dönüş olmaz.^39 lwl zamanları çok güzeldi özlüyorum o günleri ...Herkes kendine iyi baksın ALLAH'a emanet olun...Arada girmeye çalışırım...
Herkese selamlar dostlarım 2 sene oldu ikv'ye dönemedim işler güçler fırsat vermez oldu hepinizi çok özledim. Olcayım canım gardaşım sana gelince keşke o zımbırtıya diilde karahan online a başlasaydın en azından orda görüşme imkanımız çok daha fazla olurdu sancak atax kadrosunun karahanda çok şeyler yapacağına emindim bi kaç kezde dillendirdim ama olmadı sağlık olsun ama genede karahan gelecek olursa sunucu bayezid kavim gök'dür.
Hepinize sevgilerle
Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Nasılsınız iyisinizdir umarım uzun zamandır görüşemiyoruz.
Zamanında gerçekleşeceğini söylediğimiz olaylar gerçekleşmeye devam ediyor sanırım
Neyse bir selam verip hal hatır sorayım dedim sevgiler saygılar