&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
tüh ebrudamı oyunu bırakmış bi neferimizi kaybettik
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
PardusPantera(Anadolu Panterleri) Loncası

KURUCULAR VE LONCA BAŞKANLARI
CESURZADE-----PARDUSXCESURZADE
APOLOCLİPSE-----PARDUSXECLİPSE
LONCA BAŞVURU ŞARTLARI
1.1.Lonca kurallarını uymayı sağlamak açısından gerekli olarak gördüğümüz 16 yaş ve üstünde olmak
2Karakterinin özelliklerini iyi bilen ve karakterine hakim tecrübeli olmak
3.Kesinlikle hiçbir hırsızlık ve benzeri bir olaya adı karışmamış olmak
4.En az bir 49 lvl char sahibi olmak
5.Lonca üyelerinden birini referans olarak gösterebilmek
6.Grup çalışmasına yatkın bencil olmamak
7.Online olduğu sürece açık kalacak bir messenger adresi bulunması
LONCA KURALLARI
1.Pardus Pantera loncası meşruti monarşi tabanlı olup(kararlar lonca üyeleri tarafından ortaklaşa alınır fakat son söz kurucularındır),her üyemizin fikirlerine önem verir.
2.Pardus Pantera bir arz loncasıdır.
3.Her üyenin Pardusx ön adlı bir lonca charı açması zorunludur.
4.Toplumumuzun ahlak yapısına aykırı,ikv kurallarına göre uygunsuz davranış olarak nitelendirilen küfür,siyasal içerikli mesaj,propaganda,kaba ve aşağılayıcı kelimeler vb. şeyler kesinlikle yasaktır.
5.Lonca üyelerinin Pardus Pantera dışında bir lonca mensubu olması yasaktır.
6.Lonca içinde alınan kararlar,fikirler,planlar,düşünceler vs. tamamen loncanın kendi bünyesinde kalmalıdır.Lonca dışından birileri ile paylaşılması kesinlikle yasaktır.
7.Loncasının adına leke sürecek davranışlarda bulunulmaması ve loncanın isminin layıkıyla taşınması zorunludur.
8.Lonca üyeleri mecburi haller dışında en az 2 saat online olucaktır.(1 günden fazla oyundan uzak kalıcak arkadaşların yönetime bildirmeleri zorunludur.)
9.Lonca içi anlaşmazlıklarda mesele büyümeden yönetim ile paylaşılması zorunludur.
10.Lonca yönetiminin aldığı kararlara uymamak bir ihlaldir ve gereği yapılır.
11.Online olduğu sürece açık olucak bir messenger adresi bulunması zorunludur.
12.Bu kurallardan herhangibirine uyulmadığı saptanırsa lonca yönetimi kararıyla uyarı cezası alınır.3 uyarı sonucu loncadan uzaklaştırılır.
13.Loncadan ayrılan lonca üyesi ayrılması durumda PARDUSX... ile başlayan lonca charını(veya charlarını)silmesi gerekmektedir aksini yapan ve silmeyenler lonca kara listesine alınacaktır.
NOT:BAŞVURU YAPICAK ARKADAŞLAR BU KURALLARI KABUL ETMİŞ SAYILIR...
Güncellendi.

KURUCULAR VE LONCA BAŞKANLARI
CESURZADE-----PARDUSXCESURZADE
APOLOCLİPSE-----PARDUSXECLİPSE
LONCA BAŞVURU ŞARTLARI
1.1.Lonca kurallarını uymayı sağlamak açısından gerekli olarak gördüğümüz 16 yaş ve üstünde olmak
2Karakterinin özelliklerini iyi bilen ve karakterine hakim tecrübeli olmak
3.Kesinlikle hiçbir hırsızlık ve benzeri bir olaya adı karışmamış olmak
4.En az bir 49 lvl char sahibi olmak
5.Lonca üyelerinden birini referans olarak gösterebilmek
6.Grup çalışmasına yatkın bencil olmamak
7.Online olduğu sürece açık kalacak bir messenger adresi bulunması
LONCA KURALLARI
1.Pardus Pantera loncası meşruti monarşi tabanlı olup(kararlar lonca üyeleri tarafından ortaklaşa alınır fakat son söz kurucularındır),her üyemizin fikirlerine önem verir.
2.Pardus Pantera bir arz loncasıdır.
3.Her üyenin Pardusx ön adlı bir lonca charı açması zorunludur.
4.Toplumumuzun ahlak yapısına aykırı,ikv kurallarına göre uygunsuz davranış olarak nitelendirilen küfür,siyasal içerikli mesaj,propaganda,kaba ve aşağılayıcı kelimeler vb. şeyler kesinlikle yasaktır.
5.Lonca üyelerinin Pardus Pantera dışında bir lonca mensubu olması yasaktır.
6.Lonca içinde alınan kararlar,fikirler,planlar,düşünceler vs. tamamen loncanın kendi bünyesinde kalmalıdır.Lonca dışından birileri ile paylaşılması kesinlikle yasaktır.
7.Loncasının adına leke sürecek davranışlarda bulunulmaması ve loncanın isminin layıkıyla taşınması zorunludur.
8.Lonca üyeleri mecburi haller dışında en az 2 saat online olucaktır.(1 günden fazla oyundan uzak kalıcak arkadaşların yönetime bildirmeleri zorunludur.)
9.Lonca içi anlaşmazlıklarda mesele büyümeden yönetim ile paylaşılması zorunludur.
10.Lonca yönetiminin aldığı kararlara uymamak bir ihlaldir ve gereği yapılır.
11.Online olduğu sürece açık olucak bir messenger adresi bulunması zorunludur.
12.Bu kurallardan herhangibirine uyulmadığı saptanırsa lonca yönetimi kararıyla uyarı cezası alınır.3 uyarı sonucu loncadan uzaklaştırılır.
13.Loncadan ayrılan lonca üyesi ayrılması durumda PARDUSX... ile başlayan lonca charını(veya charlarını)silmesi gerekmektedir aksini yapan ve silmeyenler lonca kara listesine alınacaktır.
NOT:BAŞVURU YAPICAK ARKADAŞLAR BU KURALLARI KABUL ETMİŞ SAYILIR...
[list]GÜNCEL ÜYE LİSTEMİZ..
Lonca Yönetimi
1.Pardusxcesurzade--Pardusxcesrzade............Veli.........Lonca Kurucusu ve Başkanı
2.Pardusxbaşkan--Pardusxeclipse............Ersin...........Lonca Kurucusu ve Başkanı
3.Pardusxsurqeon--Pardusxcalibier............Ender...........Lonca Forum Sözcüsü
4.Pardusxbeyzade--Beyzadexefendi..........Ali...........Lonca Disiplin Kurulu Başkanı
Üyelerimiz
5.Pardusxcosmos [Atakan]
6.Pardusxynkee [Çağatay]
7.Pardusxluthor [Cengizhan]
8.Pardusxconan [Aykut]
9.Pardusxrüzgar [Rüzgar]
10.Pardusximparator [Hakan]
11.Pardusxbluekinq [Onur]
12.Pardusxshefa [Alp]
13.Pardusxforest [Batuhan]
14.Pardusxjixboys [Emre]
15.Pardusxtürkmalı [Berat][/list]
NOT:BU LİSTEDEKİLER DIŞINDA BİR ÜYEMİZ YOKTUR.MESULİYET KABUL ETMEYİZ.
Pardusxmagicgirl LONCAMIZDAN AYRILMIŞTIR.KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ.
Lonca Yönetimi
1.Pardusxcesurzade--Pardusxcesrzade............Veli.........Lonca Kurucusu ve Başkanı
2.Pardusxbaşkan--Pardusxeclipse............Ersin...........Lonca Kurucusu ve Başkanı
3.Pardusxsurqeon--Pardusxcalibier............Ender...........Lonca Forum Sözcüsü
4.Pardusxbeyzade--Beyzadexefendi..........Ali...........Lonca Disiplin Kurulu Başkanı
Üyelerimiz
5.Pardusxcosmos [Atakan]
6.Pardusxynkee [Çağatay]
7.Pardusxluthor [Cengizhan]
8.Pardusxconan [Aykut]
9.Pardusxrüzgar [Rüzgar]
10.Pardusximparator [Hakan]
11.Pardusxbluekinq [Onur]
12.Pardusxshefa [Alp]
13.Pardusxforest [Batuhan]
14.Pardusxjixboys [Emre]
15.Pardusxtürkmalı [Berat][/list]
NOT:BU LİSTEDEKİLER DIŞINDA BİR ÜYEMİZ YOKTUR.MESULİYET KABUL ETMEYİZ.
Pardusxmagicgirl LONCAMIZDAN AYRILMIŞTIR.KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ.
Güncellendi.

Gocuman
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
Olm o PortekizceSariyerli yazdı:Nonte problema ne lan Onur'dan(Kabusxmaster) sonra sendemi italyalı oldun başımıza Meraklanma canım ben kimseyi unutmamEnderxangel yazdı:Nisan sonuna kadar yokum diye artislik yapıp boşlayıp unutma bizi fena yaparımSariyerli yazdı:Bak sen hele hele Umut efendi bunlar nasıl laflarSouLaNqeL yazdı:Bu süzüğü tanıyan varsa lütfen yazsın :mrgreen:![]()
![]()
Eyvallah Endercim Ben nisan sonuna kadar yokum zaten siz benim içinde takılın ben boyum kadar test kitaplarıyla boğuşuyor olcamEnderxangel yazdı:Hasan ayıpsın kardeşim,sensiz bir migrat düşünülemez biliyosun
Yanlız herkese böyle diyorum ama 15 kişilik gruplar yok sanırımNe yapıcaz?
Neyse artık bizde sırayla hallederiz işimizi
29 Ekimde başlar program beyler Yardırıcaz hepimiz o migratı sığınağı
Sen gelince de estiririz savaşlarda olsun gb.de olsun nonte problemaHele bi üniversiteye girekte gerisi çok kolay ve çok güzel olcak
![]()
Yaptığımız savaşlar hala aklımda yav neydi ama lodos geçmiyodu bizim grubun olduğu yerden![]()
Klasik ÖSS öğrencisisin
Uğricam bu sene Sarıyer tarafına kesinlikle,buluşuruz
Savaşlardaki grubumuz nasıl unutulabilir ki?

Gocuman
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Başarı dileğin için saol kardeşim girek üniversiteye tabi rahatlıcazEnderxangel yazdı:Olm o PortekizceSariyerli yazdı:Nonte problema ne lan Onur'dan(Kabusxmaster) sonra sendemi italyalı oldun başımıza Meraklanma canım ben kimseyi unutmamHele bi üniversiteye girekte gerisi çok kolay ve çok güzel olcak
![]()
Yaptığımız savaşlar hala aklımda yav neydi ama lodos geçmiyodu bizim grubun olduğu yerden![]()
Eyv. ceylanım,bizi unutmayanı biz de unutmayız...
Klasik ÖSS öğrencisisinÜniversiteye girsem rahatlicam
Neyse rahatlarsın inş.
Uğricam bu sene Sarıyer tarafına kesinlikle,buluşuruz
Savaşlardaki grubumuz nasıl unutulabilir ki?Lodoslar çok çekmiştir sormak lazım onlara
Sende Sarıyer'e gelince gözün güzel bir yer görmüş olur hatta gelirken bu Umut süzüğünüde(Amartis) getir şöyle sağlam bi döveyim onu
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
Valla şu İstanbulda farklı yerler görmeyi çok istiyorum ama yurt hayatı bu imkanı kısıtlıyor..Neyse bi hafta sonu kesin ordayım,mayoyla mı geliyimSariyerli yazdı:Başarı dileğin için saol kardeşim girek üniversiteye tabi rahatlıcazSarıyer'e gelince bana kesin ulaş mutlaka görüşürüz
![]()
Sende Sarıyer'e gelince gözün güzel bir yer görmüş olur hatta gelirken bu Umut süzüğünüde(Amartis) getir şöyle sağlam bi döveyim onuBelki plaja akarız lan bizim ora yazın kımıl kımıl olur
![]()
![]()
Umut nerde oturuyo ki

Gocuman
- Sariyerli
- Zincir Bozan
[Son 4 Saattir okulun Pc atelyesindeyim patlaycam lan sıkıntıdan oyunda yokki oynayakEnderxangel yazdı:Valla şu İstanbulda farklı yerler görmeyi çok istiyorum ama yurt hayatı bu imkanı kısıtlıyor..Neyse bi hafta sonu kesin ordayım,mayoyla mı geliyimSariyerli yazdı:Başarı dileğin için saol kardeşim girek üniversiteye tabi rahatlıcazSarıyer'e gelince bana kesin ulaş mutlaka görüşürüz
![]()
Sende Sarıyer'e gelince gözün güzel bir yer görmüş olur hatta gelirken bu Umut süzüğünüde(Amartis) getir şöyle sağlam bi döveyim onuBelki plaja akarız lan bizim ora yazın kımıl kımıl olur
![]()
![]()
![]()
![]()
Umut nerde oturuyo kiBence o beni alıp oraya getirsin
Zira İstanbulu ne kadar bildiğim tartışılır
Yok ben kışın gelicem diyorsan[Kışın gelmeni önermem Sarıyer kışın çekilmez
TILSIM - KURT LONCASI
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
O zaman kışın gelicem mecbur
Gelecek yazlar için yurtdışı planlarım var
Kımıl kımıl hallerini göremicem malesef 
Compexe gidicez zaten buluşuruz orda iyi olur cidden,ama ortak bi gün belirleyip gidelim
Compexe gidicez zaten buluşuruz orda iyi olur cidden,ama ortak bi gün belirleyip gidelim

Gocuman
- Sariyerli
- Zincir Bozan
Kışın beni zor yakalarsın Sarıyer'deEnderxangel yazdı:O zaman kışın gelicem mecburGelecek yazlar için yurtdışı planlarım var
Kımıl kımıl hallerini göremicem malesef
Fuar olayını ortak belirleriz tabi Umutla gelin ama ha dövmem lazım Umut'u
TILSIM - KURT LONCASI
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Merhaba arkadaşlar.
Bir haftayı daha geride bıraktık ,herkese hayırlı bir hafta sonu diliyorum.
Ender ; dün gördük ki gece sığınaklarda cirit atıyorsun
Bu gün yakana yapışırız artık , grup bölgelerine götürürüz Seni İtiraz istemem :d Bu gün hazırlayın Ecelleri ,ejderleri ,ashab'ları , yolculuk başlıyor 
Bir haftayı daha geride bıraktık ,herkese hayırlı bir hafta sonu diliyorum.
Ender ; dün gördük ki gece sığınaklarda cirit atıyorsun
MErhaba abi nasılsın iyisindir İnş'Allah...
Kurtlarxsarıyerli Fakedir haberiniz olsun ona göre muhabbet edin gerçek ismi Mülayimdir...
Ama mülayim yerine geçip kendini Hasan diye tanıtıyor tüm parduslara duyurulur...! :mrgreen:
Sen kimi dövüyon la boyun kaç dicemde benden hayli uzunsun boşver boyu kimsin la sen beni dövüyon mülayim aman pardon Hasan
Kurtlarxsarıyerli Fakedir haberiniz olsun ona göre muhabbet edin gerçek ismi Mülayimdir...
Ama mülayim yerine geçip kendini Hasan diye tanıtıyor tüm parduslara duyurulur...! :mrgreen:
Sen kimi dövüyon la boyun kaç dicemde benden hayli uzunsun boşver boyu kimsin la sen beni dövüyon mülayim aman pardon Hasan
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy