Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Resim

Güzel itemler , hayırlı olsun ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Sehrisamsun
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Sehrisamsun »

Kıyafetler fevkaledenin fevkinde :D Güzel günlerde kullan Furkan : )
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

FiratCakiroglu yazdı:Resim

Güzel itemler , hayırlı olsun ;)
Sehrisamsun yazdı: Kıyafetler fevkaledenin fevkinde :D Güzel günlerde kullan Furkan : )
Sağ olun ustalarım. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Uzun bir aradan sonra,öncelikle tekrardan selamlar...Dün oyuna öylesine girdiğimde Ahmet usta ile karşılaştım.Biraz konuştuk.Benim yedek şifacı da tam Migrat önündeydi.Rast olacaktır ki,Ahmet ustalar da Hasan dostum ve Yunus kardeşim ile birlikte Migrat gideceklermiş.Benim de hedefim herhangi bir zırh alıp karakteri yedekte bırakmaktı.Her neyse;onların daveti üzerine geçici bir süre Arz klanına geçerek onlara eşlik ettim. :)

Toplam 4 turun sonunda,ben sadece Junon Abla'ya "Bir zırha bakıp çıkacağım" desem de,kendisi başka bir eksiğim olan,ancak düşen bu eksiğimin,ana şifacıma çok işe yarayacak olan yüzüğü bana takdim etti.Başta sinirlensem de sonra "Neye niyet,neye kısmet" diyerek,şükrettim. :)
Resim

4.tura girecekken,son bir büyücü eksiğimiz olunca biraz rötar oldu grupta.Ben de müsaade isteyerek RoA'lı dostlarım arasında ana şifacıya geçerek Ruh Döven Asa ve Ceket ürettim..
Resim

Resim

Resim

Sonra Rıfat dostumun bize eşlik etmesiyle son turumuza girdik.Rıfat'la da sohbetlerimiz oldu içeride.Grup tam kıvamındaydı anlayacağınız.Ayrıca RoA loncası ile de ilk Grup Bölgem olması,beni ayrı sevindirmişti.Velhasıl,yine Junon kesimi sonrası merasiminde,açılan çantada yine bende bir yüzük vardı ancak bu sefer rengi mordu. ;)
Resim

Son olarak;dükkanda 10.yıl anısına yapılan Silah Yükseltme indirimini alarak,Ruh Döven Asa'yı yükselttim.Oyunun en güzel parlayan şaheser silahı. :roll:
Resim

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle,esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
ARON
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ARON »

Sonra Rıfat dostumun bize eşlik etmesiyle son turumuza girdik.Rıfat'la da sohbetlerimiz oldu içeride.Grup tam kıvamındaydı anlayacağınız.Ayrıca RoA loncası ile de ilk Grup Bölgem olması,beni ayrı sevindirmişti.Velhasıl,yine Junon kesimi sonrası merasiminde,açılan çantada yine bende bir yüzük vardı ancak bu sefer rengi mordu. ;)
Resim

Son olarak;dükkanda 10.yıl anısına yapılan Silah Yükseltme indirimini alarak,Ruh Döven Asa'yı yükselttim.Oyunun en güzel parlayan şaheser silahı. :roll:
Resim

Güzel insanlara her zaman eşlik ederim,maksat oyunun keyfini çıkarmaktır.Bizimde mürekkebimiz kurudu yakın zamanda karalamaya başlarız herhalde. Ruh Döven Asa ve Ceket'in hayırlı olsun, güle güle eskitebilmen dileğiyle dostum..
Sevgi ve dua ile vesselam.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Teşekkür ederim dostum,en yakın zamanda tekrar olması dileğiyle. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Çok Yakında,yeni bir tarzla...
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhabalar;

Resim

Kalkalım ve tekrar harekete geçelim...Tekrar buralara dönmek gerçekten hoş.Malumunuz buralar pek değer görmüyor etkinlik dışında.Devamlı olmasa da yine yazmaya çalışacağım.Yepyeni bir tarz yada daha doğrusu bir değişiklik yaptık diyebiliriz.Zira 3 ana karakterimden 2'sini Arz yaptım.Maalesef Retaliation'ı geçirmeye akçe yetmedi.Ancak bu tarzın önüne geçemedi.Arz olma fikri aylarca ben ve dostlarımın beynini gıdıklarken,benim Kuklacı'dan beri gördüğüm ve İstanbul Kıyamet Vakti'nin en eski ve ilk loncası olan Raiders Of Anatolia loncasına katılma talebinde de bulunmamak olmazdı.

Resim

Gelelim yeni tarzımıza:Aslında sadece sosyal medya etkisi diyebiliriz.İki kelimeyi yan yana getirerek bir bileşik sözcük oluşturdum nacizhane.Retaliation'daki Reta ile,yeni loncam Raiders Of Anatolia'nın kısaltılmış hali RoA sözcüklerini birleştirerek RoAliaiton kelimesini türettik.Malum alıntımız sosyal medya da olunca başına da "#" koymak iyi olur diyerek böyle bir şey yaptık. :)

Umarım tekrar Kıyamet Günlükleri önem görür.İnşallah değerlenir.Alttaki fotoğrafla da bu değeri pekiştirmek isterim. :)

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhabalar;

Bugün güncel olarak değil de,geçmişte kalan bir anımızı yazalım istedim.Geçtiğimiz günlerde lonca toplantımız oldu ve ardına Galata Köprüsüne çıkarak,lonca ahalisi olarak toplu fotoğraf çekildik.

Resim

Veee tüm lonca üyelerince beklenen turnuvamız da gerçekleşiyor!Benim pek bir iddiam olmasa da "Umut,fakirin ekmeğidir." diyerekten ismimi yazdırmayı düşünüyorum.
Resim

Resim

• Kazanan her sınıfın birincisine 200 Milyon oyun parası.
  • Kazananın sınıfına göre Baş Büyücü, Baş Savaşçı, Baş Şifacı unvanı.
Resim
  • Turnuva 22 Ocak 2017 Pazar günü öğlen saat 14.00’da başlayacak olup, 29 Ocak 2017 Pazar günü saat 18.00’da sona erecektir.
  • Turnuva Eminönü bölgesinde Sirkeci Tren Garı’nın oradaki uçak kalıntısında, Topkapı Drezin girişi civarında düzenlenecektir.
  • 22-23-24 Ocak tarihlerinde Büyücü, 25-26-27 Ocak tarihlerinde Savaşçı, 28-29 Ocak tarihlerinde ise Şifacı sınıflarının karşılaşmaları yapılacaktır.
  • Karşılaşmalar belirtilen tarih aralığında her gün 14.00 ila 18.00’da düzenlenecektir.
Resim
  • Karşılaşmalarda hakem olarak lonca başkanlarından BilgeTonyukuk, ENSIFERUM, ProtectorDragon ve lonca başkan yardımcısı Kurtçuozi görev alacaktır. En az 2 hakemin görev almadığı turnuva karşılaşması geçersiz sayılacaktır.
  • Her üye yalnızca 1 sınıfta birinci olabilir. Karşılaşmalar yukarıda da belirtildiği gibi sırayla sınıf sınıf, gün gün yapılacaktır. Örneğin: Büyücülerin şampiyonu belli olduktan sonra, şampiyon olan kişi ilerleyen günlerde düzenlenecek olan Savaşçı ve Şifacı karşılaşmalarına katılamayacaktır.
  • Her iki katılımcının karşılaşması toplamda 3 turdan oluşacaktır.
  • Karşılaşmalarda tılsım kullanımı serbesttir.
  • Karşılaşma esnasında oturmak, yatmak ve iksir kullanmak serbesttir. Mücadelenin uzaması durumunda hakemler katılımcılara iksir kısıtlaması getirebilirler.
  • Savaşçıların Defansif Dövüşme yeteneği kullanmaları serbesttir. Şifacıların ise Gazap yeteneğinde karşılaşmalara katılmaları zorunludur.
  • Savaşçıların Depar yeteneği kullanmaları yasaktır.
  • Büyücülerin ve Şifacıların karşılaşmalarda yardımcı kullanmaları serbest, Savaşçıların ise yardımcı kullanmaları yasaktır. (Kanatma yeteneği serbesttir)
  • Karşılaşma öncesinde Büyücü ve Savaşçıların; Şifacılara direnç açtırarak karşılaşmaya katılmaları yasaktır.
  • Turnuva karşılaşmaları video kaydına alınacaktır. Oluşabilecek olumsuzluklarda turnuva katılımcılarının karşılaşmaya itiraz edebilme ve durumu tekrar değerlendirilmesini sağlama hakları mevcuttur.
  • Sınıf farkı gözetmeksizin turnuvaya katılan her üyeye lonca yönetimi tarafından 10 adet Cin Bull İksir ve 10 adet Supra Cin İksir verilecektir. Turnuva katılımcıları başvurularını tamamladıktan sonra iksirlerini 21 Ocak 2017 Cumartesi günü akşamına kadar lonca başkanı BilgeTonyukuk’tan temin edebilirler.
Resim
  • Başvuruların tamamlanmasının ardından; ilk etapta katılımcıların isimleri listelenecek ve random.org aracılığı ile çekiliş yapılarak karşılaşmada hangi neferlerin birbirleri ile mücadele edeceği belirlenecektir.
  • Karşılaşmada hangi neferlerin birbirleri ile mücadele edeceğini bir örnek ile detaylıca açıklayalım:
    - Örneğin Büyücü sınıfından 20 kişi katılım göstermiştir. 20 kişinin adı random.org sitesine yazılarak çekiliş yapılacaktır.
    - Çekilişte belirlenen listedeki ilk 2 kişi (A ve B diyelim) Büyücü mücadelesinin ilk 2 karşılaşan katılımcıları olacaktır.
    - A kişisinin B kişisini yenmesi sonucunda, A kişisi C kişisi ile karşılaşacaktır.
    - A ve C kişilerinin mücadelesinde kazanan A kişisi olursa; D kişisi ile karşılaşmaya devam edecektir.
    - A ve D kişilerinin mücadelesinde kazanan D kişisi olursa; A kişisi diskalifiye olacak ve D kişisi E kişisi ile karşılaşmaya devam edecektir.
Resim
  • Turnuvaya katılım ücretsizdir.
  • Turnuva sadece lonca üyelerini kapsamaktadır, dışarıdan katılım kabul edilmeyecektir.
  • Her üye 3 sınıfta da turnuvaya katılım gösterebilir. Katılım gösteren üye şayet herhangi bir sınıfta birinci olur ise; “Turnuva Detayları” başlığında yer alan 2’nci maddeye tâbi tutulur. Bir üyenin 1 sınıfta birden fazla karakter ile katılım göstermesi ise yasaktır.
  • Başvurular en geç 21 Ocak 2017 Cumartesi günü saat 23.59’a kadar lonca başkanı BilgeTonyukuk’a iletilmelidir. Başvuruda belirtilmesi gereken bilgiler şunlardır:
    - İsim, soy isim
    - Turnuvaya hangi sınıflarda katılmak isteği
    - Turnuvaya katılacak karakterlerin adları ve sınıfları
  • Turnuva katılımcıları Raiders Of Anatolia loncası yönetiminin turnuva kuralları, turnuva tarihi veya turnuva ödüllerinde bilgi vermeksizin değişiklik yapabileceklerini, bu konuda herhangi bir hak ve iddiada bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
[/color]
Selametle ve esen kalmanız dileğiyle,hoşçakalın!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhabalar;

Bugün olmasa da birkaç gün öncesine ait fotoğrafları atmak istedim bugün.Zaten sürekli yazamayacağımı bildirmiştim.Loncamızın materyal olarak,Lokman ve Sarraf arttırıcıları mevcutmuş.Ben de oyunda şu sıralar devamlı materyal peşindeyim.Bakalım neler düşmüş,hep beraber görelim. ;)

Öncelikle Sivri Ada maceramızda elimize geçenlerden başlayalım;

Resim
*
Resim

Köyden indim şehre misali,ben de Ada'dan indim Eminönü'ne ve birkaç materyal arayışına burada da devam ettim.

Resim
*
Resim
*
Resim
*
Resim
*
Resim

Son olarak da Hasan dostumla birkaç eşya aktarımı yaparken gözüm klana ilişti.Biri Dev Komodo Dişi ve Dört Yapraklı Yonca arıyordu.Farklı zamanlarda aynı kişiye satışı yaptım.

Resim
*
Resim

Bugünü de bitirmiş olup esen kalmanızı diliyorum,selametle!
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön