Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

sirjudgester yazdı: Merak etme Death loncasından artık kimsenin senle muhabbeti olmayacak .
Size gelince , çoluk çocuk olmadığınızı bilsem , gelir dişlerinizi avuçlarınıza verirdim sizin . Onun yerine gidin bir koli süt alın parasını ben öderim kafanızı yormayın .

Tamam serdar benle muhabbetleri olmazsa eyvAllah der geçerim. 2. olarakta size gelince çocuklar dediğin adamlar benim kardeşim gibi sevdiğim dostlarım.Lafı fazla uzatmadan artık kapat şu konuyu.Uzatma diyoruz hala uzatıyorsun..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
xblackwhitex
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Lonca: Ephel Duatn

Mesaj gönderen xblackwhitex »

jugde sen kimsin anası sıkısmıs #@!? ferhatla ugrasmayın alayınızı sıkerım ferhatı tek sanmayın ferhat ugrasmayın karsınızda bızı bulursunuz.Bunu böyle bılın gotler
Deathxjudge
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Death

Mesaj gönderen Deathxjudge »

kutsal olarak sayılan analara kufur eden acız ınsanlar toplulugu ferhat kardesım dedıgın adamlar ana bacı kufur edıyor buna ne dıceksın pekı sımdı ben sana karsı hıcbır zmn boyle bır kufur kullandımmı ?
Deathxjudge TheNighTMaRee
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

Ferhatreyiz yazdı:Serdar bak 2008 den beri azda olsa sen beni ben seni tanırım dimi.Bana böyle emir vererek konuşma.Tamam birader git muhammetle konuş.Benim loncandan isa,veysel,çağlar,uğurla seviyeli muhabbetim var.Ha onlarda derse ferhat senle konuşmak bizde istemiyoruz.EyvAllah derim.Mami bardağı çook önceden taşırmıştı.Daha burdan millete etiket olmaya gerek yok serdar.Dediklerini yapacağına inanıyorum.Hadi iyi günler.

evladım serdarın hatrına kapatıcam konuyu bida milletin anasına bacısına küfür et yine sana bulasırım evlat bida pm atma bana bende sana ..
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Deathxjudge yazdı:kutsal olarak sayılan analara kufur eden acız ınsanlar toplulugu ferhat kardesım dedıgın adamlar ana bacı kufur edıyor buna ne dıceksın pekı sımdı ben sana karsı hıcbır zmn boyle bır kufur kullandımmı ?

Selçuk 7. sayfadaki maminin ilk yazısı aslında ferhat diye başlamıyordu.Ferhatın bacısı diye başlıyordu bilmem anlatabildim mi ?
muhammet1361 yazdı:evladım serdarın hatrına kapatıcam konuyu bida milletin anasına bacısına küfür et yine sana bulasırım evlat bida pm atma bana bende sana ..
Benim derdim senin konuyu kapaman veya kapamaman değilki.Hani seni bir kefeye katsak 2 kuruş adam etmezsin.Neden mi ? 4 seneden fazladır azda olsa hukuku olan adamları forumun ortasında böyle kavga ettiriyorsun.Ve üstüne pişkin pişkin tekrar gelip evladımm evlat yazmaya devam ediyorsun.Mami sen kendini ne sanıyorsun?.Şimdi ''evladım'' yazına ne diye yanıt vereyim liseli sıpa ?.Bide gelmiş milletin anasına bacısına küfür et yine bulaşırım diyor.La sen ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.Ben sana hayatta pm atmadım zaten sen sürekli yüzsüz gibi pm atıyorsun.hadi şimdi şurdan toz ol.Adam gibi konuşmayı öğren.Söze evladım diye başlıyor benden olumlu yazı bekliyor.Babadan oğula nesile bak ya.

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Konu seyrini değiştiren, tahrik edici argo iletiniz silinmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.

ProtectorDragon
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Konu seyrini değiştiren, tahrik edici argo iletiniz silinmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.

ProtectorDragon

Boryenka
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Ephel Duath

Mesaj gönderen Boryenka »

ProtectorDragon
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ferhatreyiz yazdı:
muhammet1361 yazdı:Ferhat benim damarıma basma sana ben başka şekilde hitab ederim serdar değil padişahı gelse vaz geçiremez şimdi çeneni kapa oruç oruç adamın asabını bozma milletn anasına bacısına küfür ederken iyi değilmi çakalsın olum çakal dua et orucum yoksa ben sana ne diceğimi bilirim EVLAT.
La senin damarın atar damar olsa nolacak ? vazgeçme bu saatten sonra ne yapıyorsan yap 30.07.2012 de blokum açılıyor edeceğin hitabı et ben çok güzel hitap edecem sana.Bunu diyen adam sanki millete ana bacı küfür etmiyor.Sanane ben ediyorsam günahı bana yada oyundan aldığım ceza bana sanane sen bu milletin avukatı mısın ?.Çakal diyor evlat diyor 13 yaşındaki sıpaya bak la ..Elinden geleni ardına koyma.ben güzel koyacam çünkü sana .hadi şimdi '' ÇIKTIR GİT ''. :idea:
ok evlat
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos