Sunucu Şampiyonası - Fikstür
- coolstyle
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: King (Kurucu)
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür

ya arkadaşım ne kadar aglak bi insan çıktın sen bu adam seni 100 canla kesti ve sonrasında oyundan düştü düştügü tur için yenik sayıldı kuralda böyle düştügü tur için sadece yenik sayılır tamamen yenilmiş olmaz.Kendine çok güveniyosan dışarda ws at eminin sana avans bile vererek kesebilcegini düşünüyorum.coolstyle yazdı:EMİN GÜLÜM KİMKİME KIYAK GEÇMİŞ YANDAKİ YAZIYI OKURSAN ANLICAN BU YARIŞMA KURALIDIR BU KURALI SENİN İÇİN YIKTILAR DAHA NE İSTİYON KİM KİME KIYAK GEÇMİŞ
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory

- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
+1turkishqe yazdı:ya arkadaşım ne kadar aglak bi insan çıktın sen bu adam seni 100 canla kesti ve sonrasında oyundan düştü düştügü tur için yenik sayıldı kuralda böyle düştügü tur için sadece yenik sayılır tamamen yenilmiş olmaz.Kendine çok güveniyosan dışarda ws at eminin sana avans bile vererek kesebilcegini düşünüyorum.coolstyle yazdı:EMİN GÜLÜM KİMKİME KIYAK GEÇMİŞ YANDAKİ YAZIYI OKURSAN ANLICAN BU YARIŞMA KURALIDIR BU KURALI SENİN İÇİN YIKTILAR DAHA NE İSTİYON KİM KİME KIYAK GEÇMİŞ
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Merhaba kyLex,yaLnizadam66 yazdı:Vs başındada ,ortasındada,sonundada sakinliğimi korumaya çalıştım ancak bu kadarınada sessiz kalamam,xxCOOLxx adlı arkadaşla vs mizde ilk eli tam 100 canla kestim ve 1*0 öne geçtim.2. elde Etkinlik Zifan sordu hazırmısınız diye evet dedik fakat komut gelmeden xxCOOLxx bana meteorit attı ve canım 60 oldu,rakibimi zihinleyip hoop noluyoruz ? yaptım ve GM den gelen yanıt : başlayan vs yi durduramam devam edin-ortada ne komut var ne bişey,ben vs ye 1 ıksır süresi geride ve 1 zıhın eksık başladım buna ragmen vs berabere bitti.geldik 3. ele ve benım canım tam olarak 70 di rakibimin canı 5 di ve ben oyundan ATILDIM. Kesinlikle düşmedim arkadaşlar düşünce hata kodu 183 alıyoruz fakat hiçbir pencere açılmadı ,ben oyundan atıldım.Oyuna girdiğimde bölgede xxCOOLxx şampiyon olmuştur diye sarı yazıyla açıklanıyordu ,bölgeden benim ve arkadaşlarmın ısrarıyla beni tekrar etkinlik salonunaaldılar durumu açıkladım ve tekrar vs attık,sonuç rakip hüsran içinde yerlere yıkıldı.
Kazandım fakat ne atılan vs den haz aldım nede kazandığım ödülden açıkcası bu kadarını beklemezdim.
Emin .
Yapılan incelemede komut verilmeksizin karşılaşma başlatılmadığı ve rakibinizin isminin anons kanalıyla şampiyon olarak açıklanmadığı görülmüştür. 1.karşılaşmada durumunuz 1-0 olmuş ve mevcut kurallarımızdaki ;
"Karşılaşma esnasında bağlantısı kesilen kullanıcı o mücadelede mağlup sayılır ve karşılaşma tekrar edilmez."
Maddesi gereğince 2.tur için galibiyet rakibinize verilmiştir.3.karşılaşmada hazır olup olmadığınız sorulmuş ve karşılaşma başlatılmıştır,beraberlik durumu ile karşılaşma tekrar edilmiş ve nihayetinde karşılaşma tarafınızın galibiyetiyle sonlanmıştır.Kaldı ki; Rakibinizin kazanmasının bizlere hiç bir getirisi olmadığı gibi,iddia ettiğiniz durum söz konusu olsaydı şu an şampiyon olan isim rakibiniz olurdu.
İyi eğlenceler.
- coolstyle
- İskele Babası
GÖZÜM 1. SANENE ? 2.ADAM KURALI KOYMUŞ BEN KONULAN KURALI HATIRLATTIM 3. ARAKADAŞ TURNUVA BAŞINDA DAN BERİ SESİZLİGİNİ KORUDUNU SÖLÜYO BUDA YALAN ADAM KENDİNİ SÜTTEN ÇIKMA AKKAŞIK GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYO BEN BUNA KIZIYOM BU ADAM 1 HAFTA ANIRDI KLANDA MİLLETE SATAŞTI TERBİYESİZLİK YAPTI MİLLETE BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE BÖLE KAREKTERSİZ SAHTEKAR Bİ KİŞİNİN ARAKASININ KORUMANIN AMACI NE ? BAK ZİFANDA ADAMIN SAHTEKEAR OLDUGUNU ONAYLAMIŞ TEKRAR SORUYORUM SANANE ?turkishqe yazdı:ya arkadaşım ne kadar aglak bi insan çıktın sen bu adam seni 100 canla kesti ve sonrasında oyundan düştü düştügü tur için yenik sayıldı kuralda böyle düştügü tur için sadece yenik sayılır tamamen yenilmiş olmaz.Kendine çok güveniyosan dışarda ws at eminin sana avans bile vererek kesebilcegini düşünüyorum.coolstyle yazdı:EMİN GÜLÜM KİMKİME KIYAK GEÇMİŞ YANDAKİ YAZIYI OKURSAN ANLICAN BU YARIŞMA KURALIDIR BU KURALI SENİN İÇİN YIKTILAR DAHA NE İSTİYON KİM KİME KIYAK GEÇMİŞ
(+ VARSA KOYSUN BAKALIM 100 CANLA KESTİGİNİN CAPSİ YADA VİDEOSU ONUDA KOYSUN BU ADAM SAHTEKARIN OYUNLA KAFAYI YEMİŞİN TEKİDİR)
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Kendi canım 70,rakibimin 5 iken hata kodu almadan oyundan düştüm(!) Ben böyle birşeyi ilk defa bu etkinlikte görüyorum,peki anladım etkinlik salonunda düşünce hata kodu çıkmıyormuşZifan yazdı:Merhaba kyLex,yaLnizadam66 yazdı:Vs başındada ,ortasındada,sonundada sakinliğimi korumaya çalıştım ancak bu kadarınada sessiz kalamam,xxCOOLxx adlı arkadaşla vs mizde ilk eli tam 100 canla kestim ve 1*0 öne geçtim.2. elde Etkinlik Zifan sordu hazırmısınız diye evet dedik fakat komut gelmeden xxCOOLxx bana meteorit attı ve canım 60 oldu,rakibimi zihinleyip hoop noluyoruz ? yaptım ve GM den gelen yanıt : başlayan vs yi durduramam devam edin-ortada ne komut var ne bişey,ben vs ye 1 ıksır süresi geride ve 1 zıhın eksık başladım buna ragmen vs berabere bitti.geldik 3. ele ve benım canım tam olarak 70 di rakibimin canı 5 di ve ben oyundan ATILDIM. Kesinlikle düşmedim arkadaşlar düşünce hata kodu 183 alıyoruz fakat hiçbir pencere açılmadı ,ben oyundan atıldım.Oyuna girdiğimde bölgede xxCOOLxx şampiyon olmuştur diye sarı yazıyla açıklanıyordu ,bölgeden benim ve arkadaşlarmın ısrarıyla beni tekrar etkinlik salonunaaldılar durumu açıkladım ve tekrar vs attık,sonuç rakip hüsran içinde yerlere yıkıldı.
Kazandım fakat ne atılan vs den haz aldım nede kazandığım ödülden açıkcası bu kadarını beklemezdim.
Emin .
Yapılan incelemede komut verilmeksizin karşılaşma başlatılmadığı ve rakibinizin isminin anons kanalıyla şampiyon olarak açıklanmadığı görülmüştür. 1.karşılaşmada durumunuz 1-0 olmuş ve mevcut kurallarımızdaki ;
"Karşılaşma esnasında bağlantısı kesilen kullanıcı o mücadelede mağlup sayılır ve karşılaşma tekrar edilmez."
Maddesi gereğince 2.tur için galibiyet rakibinize verilmiştir.3.karşılaşmada hazır olup olmadığınız sorulmuş ve karşılaşma başlatılmıştır,beraberlik durumu ile karşılaşma tekrar edilmiş ve nihayetinde karşılaşma tarafınızın galibiyetiyle sonlanmıştır.Kaldı ki; Rakibinizin kazanmasının bizlere hiç bir getirisi olmadığı gibi,iddia ettiğiniz durum söz konusu olsaydı şu an şampiyon olan isim rakibiniz olurdu.dolayısıyle hiç bir yetkili keyfi işlem yapamaz ve yapılan tüm işlemler kayıt altına alınmaktadır.Olayların akışı zorunlu olunmadığı halde madde madde açıklanmıştır ki; Yorumunuz yanlış anlaşılmalara mahal vermekte ve kişileri zan altında bırakmaktadır.
İyi eğlenceler.
Sana ççok temiz bi cevap verirdim usta fakat oruç ağız yakışmaz tamam,vs den önce kardeşim kardeşim diyordu şimdi gelmiş klanda bir hafta anırdı kavga ettı diyorsun,benim klanım arz senin lodos?sen nasıl bi dengesiz yalancsın ha ?coolstyle yazdı:GÖZÜM 1. SANENE ? 2.ADAM KURALI KOYMUŞ BEN KONULAN KURALI HATIRLATTIM 3. ARAKADAŞ TURNUVA BAŞINDA DAN BERİ SESİZLİGİNİ KORUDUNU SÖLÜYO BUDA YALAN ADAM KENDİNİ SÜTTEN ÇIKMA AKKAŞIK GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYO BEN BUNA KIZIYOM BU ADAM 1 HAFTA ANIRDI KLANDA MİLLETE SATAŞTI TERBİYESİZLİK YAPTI MİLLETE BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE BÖLE KAREKTERSİZ SAHTEKAR Bİ KİŞİNİN ARAKASININ KORUMANIN AMACI NE ? BAK ZİFANDA ADAMIN SAHTEKEAR OLDUGUNU ONAYLAMIŞ TEKRAR SORUYORUM SANANE ?turkishqe yazdı:ya arkadaşım ne kadar aglak bi insan çıktın sen bu adam seni 100 canla kesti ve sonrasında oyundan düştü düştügü tur için yenik sayıldı kuralda böyle düştügü tur için sadece yenik sayılır tamamen yenilmiş olmaz.Kendine çok güveniyosan dışarda ws at eminin sana avans bile vererek kesebilcegini düşünüyorum.coolstyle yazdı:EMİN GÜLÜM KİMKİME KIYAK GEÇMİŞ YANDAKİ YAZIYI OKURSAN ANLICAN BU YARIŞMA KURALIDIR BU KURALI SENİN İÇİN YIKTILAR DAHA NE İSTİYON KİM KİME KIYAK GEÇMİŞ
(+ VARSA KOYSUN BAKALIM 100 CANLA KESTİGİNİN CAPSİ YADA VİDEOSU ONUDA KOYSUN BU ADAM SAHTEKARIN OYUNLA KAFAYI YEMİŞİN TEKİDİR)
100 canla kestiğinin caps ına gelince Destege mesaj attım final görüntülerinin video - resim olarak forumda yayınlanması için,içerideki nocomment voyant ve zifan şahittir
Ben oyundan düştüm diye sen durumu 3*0 olacak mı sanıyorsun ?
Ha şuda sana bir fırsat : Normal vs kurallarıyla ( yani iksirsiz ) herkes burada şahit sana 4 avans veriyorum 5 de biter , vs iddaası olarak ben kazandığım 500 milyonu ortaya koyuyorum?Madem sen beni yenebileceksin al sana 500 ü alma fırsatı ??
EMİN
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- coolstyle
- İskele Babası
SENİN KAFAN HALA BASMI YO WS DEN BAHSEDEN KİM + BEN BÖLGEDEFALAN KİM SEYLE KONUŞMADIM @ SANA KARDEŞİM DİYENİN. NE ZAMAN KARDEŞİM DEMİŞ SANA YA. SEN VAR YA HARBİDEN KAFAYI YEMİŞSİN OYUN İÇİNDE HALİSÜLASYONLAR GÖRMEYE BAŞLAMIŞSIN SANA TAVSİYEM BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİNDE OYUN BAGIMLLI GI DİYE Bİ BÖLÜM VAR ORAYA EN KISA SÜREDE BAŞVUR TE DAVİ OL 
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Lütfen konuyu tartışma ortamına çevirmemeye özen gösterelim.
Bahsi geçen durum ile ilgili olarak sevgili Zifan gerekli açıklamalarda bulunmuş ve olan biteni sizlere tüm gerçekliği ile aktarmıştır. Bu durum karşısında da bizlere kazanan oyuncuları tebrik etmek düşer. Zira bu kısıma tartışma içerikli iletiler göndermek size hiç bir getiri sağlamaz.
Kozlarınızı tartışarak değil, önümüzdeki etkinliklerde çarpışarak paylaşınız lütfen..
İyi forumlar.
Bahsi geçen durum ile ilgili olarak sevgili Zifan gerekli açıklamalarda bulunmuş ve olan biteni sizlere tüm gerçekliği ile aktarmıştır. Bu durum karşısında da bizlere kazanan oyuncuları tebrik etmek düşer. Zira bu kısıma tartışma içerikli iletiler göndermek size hiç bir getiri sağlamaz.
Kozlarınızı tartışarak değil, önümüzdeki etkinliklerde çarpışarak paylaşınız lütfen..
İyi forumlar.