SanaLBeLa yazdı:yeter lan nasıl oyun bitti abartıp duruyonuz şuana kadar allods da oynadım ikvnin gizemi o evki hiç bir oyunda yok.Ama şunuda kabul ederim her şeyini bitirmiş adam sıkılmış olabilir.Ama oyunda sığınağa yeni girenlerin heyecanıda ayrıca fazladır.İKV İYİYE GİDİYOR
Günde 10 kez stu at sana hiç birşey düşmesin ve sen hala bu oyunu oyna sen oyunu oynamaya devam et daha çok kazık sokar yönetim sana merak etme ilerde anlarsın tek başına oyunu oynadığına.
KARDEŞİM BU HER OYUNDA BÖYLEDİR.UĞRAŞACAKSIN SEN HAZIRDAN İTEM İSTİYORSAN BOŞUNA OYUN ARAMA ŞİMDİ YOL AL
SanaLBeLa yazdı:yeter lan nasıl oyun bitti abartıp duruyonuz şuana kadar allods da oynadım ikvnin gizemi o evki hiç bir oyunda yok.Ama şunuda kabul ederim her şeyini bitirmiş adam sıkılmış olabilir.Ama oyunda sığınağa yeni girenlerin heyecanıda ayrıca fazladır.İKV İYİYE GİDİYOR
Günde 10 kez stu at sana hiç birşey düşmesin ve sen hala bu oyunu oyna sen oyunu oynamaya devam et daha çok kazık sokar yönetim sana merak etme ilerde anlarsın tek başına oyunu oynadığına.
KARDEŞİM BU HER OYUNDA BÖYLEDİR.UĞRAŞACAKSIN SEN HAZIRDAN İTEM İSTİYORSAN BOŞUNA OYUN ARAMA ŞİMDİ YOL AL
Hiçbir oyundada 3 yıldır girdiğin zaman harcadığın bişeyden sonuc almama diye bişeyde olmaz bu kadar oyun oynadıysan bunuda bilmen gerekir tamammi ?
şu yukarda vodka1967 denen şakirt varya adam 3 yıldır oyunu oynuyor şuana kadar onun kadar kimse atmamıştır onun kadarda atanı görmedim migo ve sığınaktan bahsediyorum. ama sadece 3 tane itemi alter takı seti ve kıyamet alevi zırhı bak 3 sene boru değil 3 sene.sen hala uğraşacaksın dersen git bir doktora bende beyin varmı diye sor beyinsiz kardeş.
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık ! sSiHiRBaZz- Relapse
SanaLBeLa yazdı:ya yürüyün gidin cenabetler bana ilk motorinde asa düştü.ramazan ramazan cenabet gezinmeyin.
Sakamisin sen ? 1 haftalık çarla çarını fulleyen adamları da biliyoruz, sence bu adaletmi ? Saçma saçma yorumlar yapacaksan hiç yapma biraz düşünüp yaz sana yalan söylemiyoruz 3 yıldır çıkmıyor..