OYUN HARBİDEN BİTTİ ARTIK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: OYUN HARBİDEN BİTTİ ARTIK

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

diRectoR yazdı:
SanaLBeLa yazdı:yeter lan nasıl oyun bitti abartıp duruyonuz şuana kadar allods da oynadım ikvnin gizemi o evki hiç bir oyunda yok.Ama şunuda kabul ederim her şeyini bitirmiş adam sıkılmış olabilir.Ama oyunda sığınağa yeni girenlerin heyecanıda ayrıca fazladır.İKV İYİYE GİDİYOR
Günde 10 kez stu at sana hiç birşey düşmesin ve sen hala bu oyunu oyna sen oyunu oynamaya devam et daha çok kazık sokar yönetim sana merak etme ilerde anlarsın tek başına oyunu oynadığına.

KARDEŞİM BU HER OYUNDA BÖYLEDİR.UĞRAŞACAKSIN SEN HAZIRDAN İTEM İSTİYORSAN BOŞUNA OYUN ARAMA ŞİMDİ YOL AL
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VODKA1967 »

SanaLBeLa yazdı:
diRectoR yazdı:
SanaLBeLa yazdı:yeter lan nasıl oyun bitti abartıp duruyonuz şuana kadar allods da oynadım ikvnin gizemi o evki hiç bir oyunda yok.Ama şunuda kabul ederim her şeyini bitirmiş adam sıkılmış olabilir.Ama oyunda sığınağa yeni girenlerin heyecanıda ayrıca fazladır.İKV İYİYE GİDİYOR
Günde 10 kez stu at sana hiç birşey düşmesin ve sen hala bu oyunu oyna sen oyunu oynamaya devam et daha çok kazık sokar yönetim sana merak etme ilerde anlarsın tek başına oyunu oynadığına.

KARDEŞİM BU HER OYUNDA BÖYLEDİR.UĞRAŞACAKSIN SEN HAZIRDAN İTEM İSTİYORSAN BOŞUNA OYUN ARAMA ŞİMDİ YOL AL
Hiçbir oyundada 3 yıldır girdiğin zaman harcadığın bişeyden sonuc almama diye bişeyde olmaz bu kadar oyun oynadıysan bunuda bilmen gerekir tamammi ?
Kullanıcı avatarı
diRectoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Nizam I Cedid

Mesaj gönderen diRectoR »

SanaLBeLa yazdı:
diRectoR yazdı:

:D şu yukarda vodka1967 denen şakirt varya adam 3 yıldır oyunu oynuyor şuana kadar onun kadar kimse atmamıştır onun kadarda atanı görmedim migo ve sığınaktan bahsediyorum. ama sadece 3 tane itemi alter takı seti ve kıyamet alevi zırhı :) bak 3 sene boru değil 3 sene.sen hala uğraşacaksın dersen git bir doktora bende beyin varmı diye sor beyinsiz kardeş.
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse
Resim
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

ya yürüyün gidin cenabetler bana ilk motorinde asa düştü.ramazan ramazan cenabet gezinmeyin.
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

SanaLBeLa yazdı:ya yürüyün gidin cenabetler bana ilk motorinde asa düştü.ramazan ramazan cenabet gezinmeyin.
Sakamisin sen ? 1 haftalık çarla çarını fulleyen adamları da biliyoruz, sence bu adaletmi ? Saçma saçma yorumlar yapacaksan hiç yapma biraz düşünüp yaz sana yalan söylemiyoruz 3 yıldır çıkmıyor..
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

elbette yalan söylüyorsunuz
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

SanaLBeLa yazdı:elbette yalan söylüyorsunuz
Gel sunucuma nickini vereyim sor beni ?
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

3 gaffar attım 2.sinde bıcak pant şanslıyım galba
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Yazda bitiyor zaten oyunda oyuncu yoktu şimdi bu olanlar bide yarısına düşer.

Vahim.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Belki haklısınız. Belki bölgeler yüzünden çok oyuncu gözükmüyordur. Belki de gerçekten oyuncu yoktur.

Şu bir gerçek ki 1.5-2 sene önceki oyuncu sayısı ile şimdikiler arasında büyük fark var. :)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön