Arkadaşlar pc mi deiştirdim Leptop la ikv de çok donduğu için zorluk çekiyordum biliyorsunuz uzun süredirde toplu halde savaşamıyorduk gerek benim pc deki sorundan olsun gerek görevlerden olsun baya monutonlaşmaya başlamştı ama artık bu hususları düzeltip düzenli faaliyetlerimiz tam gaz devam edicez ilk olarak güzel bir savaşa hayır demem özlemişdim savaşmayı sizlerde özlemişsinizdir klan kanalından Kurtlarım toplanın savaşa gidiyoruz dememi ama artık sıkılıcak bunalıcaksınız savaşalara baya bir zaman harcıycaz ve lonca olarak en güzel özelliğimiz yani birliğimizi tüm tılıma göstermeye devam edicez Kadim Hidra görevini yaptıktan sonrası için benim aklımda olan bir sürelik görev destek aktiviteleri var bunuda Yönetim konseyi olarak varıcağımız ortak bir kararla düzenli bir şekilde belli bir süre yardım faaliyetlerimiz olucak...
Reis şu turnuva isini hızlandırabılırmıyız. (eger arkadaslar hazırsa) 2 hafta oldu ve oyunda herhangı bı aktıvıte yok.
sınavlarım baslayacak ve katılamaya bılırım.
o kadar hazırlık yaptım bosa gitmesın
_____________________________________________________________________________________________________ Adı=mesut Soyadı=Turhan Yaş=18 Lonca=Kurtlarx Karakter =sifacı
*Kurtlarxltexasll
*Menderesx
*Timurlarxşifacı
*Isırıkalırr
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
kurtreis yazdı:Arkadaşlar pc mi deiştirdim Leptop la ikv de çok donduğu için zorluk çekiyordum biliyorsunuz uzun süredirde toplu halde savaşamıyorduk gerek benim pc deki sorundan olsun gerek görevlerden olsun baya monutonlaşmaya başlamştı ama artık bu hususları düzeltip düzenli faaliyetlerimiz tam gaz devam edicez ilk olarak güzel bir savaşa hayır demem özlemişdim savaşmayı sizlerde özlemişsinizdir klan kanalından Kurtlarım toplanın savaşa gidiyoruz dememi ama artık sıkılıcak bunalıcaksınız savaşalara baya bir zaman harcıycaz ve lonca olarak en güzel özelliğimiz yani birliğimizi tüm tılıma göstermeye devam edicez Kadim Hidra görevini yaptıktan sonrası için benim aklımda olan bir sürelik görev destek aktiviteleri var bunuda Yönetim konseyi olarak varıcağımız ortak bir kararla düzenli bir şekilde belli bir süre yardım faaliyetlerimiz olucak...
oo şükür ya sonunda düşmeler bitio yani abi ozaman bunun şerefine bi kadim atarız inşAllah