Öncelikle Merhabalar İlk Önerim Etkinlik Adıb]Taktiksel Deha [/b] Açıklama:Her iki klan mensubu tarafından hazırlanmış 6 kişilik 2 grup bekleme salonuna alınır grup üyelerinin en 49 lv olması şarttır. Bekleme salonunda gerekli açıklamalar yapıldıktan sonra kura sonucu belirlenen grup er meydanı gibi bir yere ışınlanır yöneticinin direktifi doğrultusunda etkinlik başlar ve 2 veya 3 dk lık ( bu süre daha fazla yada daha az da olabilir sadece fikir oluşması için yazdım)geri sayıma başlanır.Bölgeye yavaş yavaş yaratıklar slotlar halinde gelirler bu yaratıklar grup bölgelerindeki gibi kesilmesi gerekli taktikler isteyen yaratık slotları olacaktır mesela yönetici bir yaratık gönderecek bu yaratıklar migrattaki ımmu gibi junon diyen başka bir yaratık gönderecek oda kortesk atacak kısacası kesebilmemiz için gerekli şeyleri yapmamızı gerektiren yaratık slotları gönderecek en kısa zamanda en çok yaratık tepeleyen ve en az zayiat veren grup etkinliğin galibi olacak etkinlik sırasında iksir içmek serbest olmayacak kesim sırasında oturulamayacak ancak kesim yapmadıkça oturulabilecek aynı gblerdeki gibi grup üyeleri ölüp yine aynı bölgede doğabilecek oyundan çıktığında bu bölgeden ihraç edilecek Bu şekilde oyuncuların taktiksel güçlerini oyun bilgilerini grup ve birlik olma gibi yeteneklerini yarıştırarak oyuncuların eğlenceli zaman geçirmesini sağlanacak
Hediye:Makul miktarda iksir yada bu etkinlik çok daha zorlaştırarak oyuncuların yakındığı yıllardır gblerden alamadıkları belli itemler verilebilir ---------------------------------------------------------------------------------------------- İkinci Önerim Etkinliğin Adı:İsim - Şehir Açıklama : Yönetici etkinliğin başladığını oyunculara duyuracak ve rastgele 10 kişiyi etkinlik salonuna alacak burada gerekli açıklamaları yaptıktan sonra oyunculara soruların sormaya başlayacak aynı isim şehir oynar gibi mesela Yönetici i ile şehir diye bütün oyunculara soracak oyuncular yöneticiye belli bir zaman aralığında gerekli cevabı verecekler aynı cevaplar bir tarafa ayrılacak ve aralarında kura yöntemi ile kimin kim ile vs yapacağı belirlenecek ve vs de kazanan yoluna devam edecek kaybeden bölgeden atılacak her defasında farklı bir cevap verip hiç vs yapmadan etkinlik kazanılabilecek özel durumlarda etkinliğin uzaması söz konusu olduğunda yönetici zor bir bonus soru soracak bu soru bir matematik sorusu yada ikv tarihi ile ilgili bir soru olabilir soruya doğru cevabı veren etkinliği kazanacak eğer bütün oyuncular sorunun doğru yanıtını verirler ise yine kura usulu ile yapılan vs de kazanan oyuncu etkinliği kazanacak etkinlik salonuna alınan her oyuncu kim ile aynı cevabı verdiğini ve gerekli bilgileri yönetici tarafından yazıldığı için hepsini görecek böylece arkadaşlar arasında bu oyunu oynuyormuş havası verilecek ''ahmet mehmet osman istanbul cevabının verdi '' gibi yönetici her soru için belli bir süre beliryecek bu süre için cevabı veremeyen oyuncular bölgeden atılacak yada yanlış ve kusurlu cevap veren oyuncular yine aynı şekilde bölgeden atılacak Bu şekilde oyuncular bilgilerin ve pratik zekalarını yarıştırıp hemde oyun bilgilerini konuşturacaklar ve daha sıcak bir oyun ortamı sağlanacak
Hediye:Yönetimin belirlediği makul bir hediye olabilir -------------------------------------------------------------------------------------------- Üçüncü Önerim Etkinligin Adı: Yılın/Ayın/Haftanın Önerisi Açıklama:İkv oyuncularının daha yaratıcı öneriler vermesine teşvik edilmesi için yapılacak hey ay her yıl yada her hafta yönetim hangi periyodu seçerse o aralıkta belli kategorilerde yapılan öneriler mesela etkinlik önerileri günceleme önerileri gibi önerileri destek ekibine yada bu gibi konulara yapılmış önerilerden yola çıkarak yöneticilerin değerlendirmesi sonucu ayın yılın yada haftanın önerisi ve bu öneriyi yapan oyuncu şecilip forumda duyurulacak
Böylece oyuncuların ikv nin gelişiminde daha yaratıcı daha etkili öneriler vermesi teşvik edilecek yönetim ile oyuncular arsında daha sıcak bir iletişim ortamı sağlanacak
Hediye :Yine yönetimin verdiği makul bir hediye yeterli olacaktır
--------------------------------------------------------------------------------------------- Önerilerim bu kadar ikv nin gelişimde biz oyuncuların rolü büyük diye düşünüyorum bize destek olup bizlere bu tip konularda söz hakkı veren tüm yöneticilerimize teşekkürler ediyorum iyi forumlar....
Kedy yazdı:Zifan öncelikle merhaba,
Bugün yapılan 2. sancak savaşında ödülümü alamadan düştüm. Ödülümü almam mümkün mü?
Merhaba Kedy,
Bildiriminiz üzere yapılan incelemede ödül alamadığınız doğrulanmıştır,lütfen belirttiğiniz karakterle sunucuda bekleyiniz.
İyi eğlenceler.
Kedy yazdı:Zifan öncelikle merhaba,
Bugün yapılan 2. sancak savaşında ödülümü alamadan düştüm. Ödülümü almam mümkün mü?
Merhaba Kedy,
Bildiriminiz üzere yapılan incelemede ödül alamadığınız doğrulanmıştır,lütfen belirttiğiniz karakterle sunucuda bekleyiniz.
İyi eğlenceler.
Ya bu kadar adamın önerilerine cevap verilmiş ben o kadar uğraşıp öneriler hazırladım olumu olmusuz bir şey denmeyecekmi ya yorumu atalı kaç gün oldu lütfen bir bakın ya
11.06.2012 Tarihli Bul Kazan yarışmasında bize verilen 1256 1513 kordinatın gösterdiği yer ufkabakandaki evin kapısı olarak gösterildi. Ama ben Bu kordinata gittim ve fotorafını çektim meteorda kurt mağarasındaki Krom madenin yanındaki kristallerin hemen yanında..
darkos yazdı:11.06.2012 Tarihli Bul Kazan yarışmasında bize verilen 1256 1513 kordinatın gösterdiği yer ufkabakandaki evin kapısı olarak gösterildi. Ama ben Bu kordinata gittim ve fotorafını çektim meteorda kurt mağarasındaki Krom madenin yanındaki kristallerin hemen yanında..
Merhabalar,
Bul Kazan etkinliğinde verilen bazı kordinatlar iki bölgede de farklı yerlere tekabül etmektedir.Böyle yapmamız da ki amaç sorulan kordinatın bulunabilirliğini artırmaktır.Verilen cevapları incelediğimde ilk olarak verilen cevabın Ufkabakan'ın kapısı olduğunu görmekteyim.Bir kaç kişinin de yazmış olduğu "Krom Madeni" cevabı ise bundan sonra yazılmıştır.Dolayısıyla kazanan kişide herhangi bir yanlışlık bulunmamaktadır.
xxusxx yazdı:Öncelikle Merhabalar İlk Önerim Etkinlik Adıb]Taktiksel Deha [/b] Açıklama:Her iki klan mensubu tarafından hazırlanmış 6 kişilik 2 grup bekleme salonuna alınır grup üyelerinin en 49 lv olması şarttır. Bekleme salonunda gerekli açıklamalar yapıldıktan sonra kura sonucu belirlenen grup er meydanı gibi bir yere ışınlanır ...
Merhabalar,
Önerilerinizi dikkatle okudum.Önerinize iş yoğunluğum sebebiyle biraz geç cevap veriyorum,bu konuda ki anlayışınız için teşekkür ederim.Önerilerinizin değerlendirmesine gelirsek;
Taktiksel Deha:Önerinizin tamamı Grup bölgeleri sistemini özetlemektedir.Bu önerinin uygulanması yeni bir grup bölgesi oluşturmak olacaktır.Dolayısıyla bu önerinin gerçekleştirilmesi mümkün gözükmemektedir.
İsim-Şehir:Öneriniz beni ilkokul yıllarıma götürdü Fakat oyun içerisinde bu oyunu oynamamız oldukça zor olacaktır.Nitekim sohbet penceresinin takibi sırasında gözden kaçan çok şey olacaktır.
Yılın/Ayın/Haftanın Önerisi :Bu etkinliği daha önce yapmıştık fakat istediğimiz sonucu alamamıştık.İlerleyen zamanlarda tekrar bu etkinliği yapabiliriz.