Nerull Bir Üstteki Soruyu Cevaplayabilir misin ?Nerull yazdı:Ödüllü Fan Art Yarışmamız için başvuruları almaya başladık!
Başvurularınızı http://www.istanbuloyun.com/fanart.aspx formumuz üzerinden gönderebilirsiniz.
Tüm İKV severlere başarılar dileriz!
Ödüllü Fan Art Yarışması Sona Erdi
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Re: Ödüllü Fan Art Yarışması Başladı!
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
JackGhosen yazdı:Nerull Bir Üstteki Soruyu Cevaplayabilir misin ?
Yukarıda bilgileri yazılı oyuncumuz En İyi Görsel ödülünü "Arkadaşlarla Mangalda" eseriyle kazanmış. Dolayısıyla da bu eseriyle bizden ödül almış.JackGhosen yazdı:Yönetimden Biri Mesajı Okuyorsa Lütfen Cevaplandırsın.
Bize Her Dalda En Fazla Bir Kez Olmak Üzere Bütün Dallarda Katılma İzni Olduğunu Söylemiştiniz.
En iyi Görsel ödülü:
Boğaç Kılıçarslanl "Arkadaşlarla Mangalda" Sancak- Wariorxbaraka
Diğer eserleri:
"Sancak Mısırıcısı"
"Kankalarla maç izlemek"
Geçen Sene Birinci Olan Arkadaşın 3 Eseri Nasıl Seçildi Merak Ettim ?
Eserleri ve Diğerleri Olması İçin Aynı Kategoride Birden Fazla Eser Göndermiş Olması İcab Etmez mi ?
Ayrıca başvuruda bulunduğu seçilmemiş fakat beğendiğimiz diğer eserleri ise diğer oyuncularımızın da görmesi açısından duyurumuz içerisinde yer verdik.
Bir sorum olacaktı yarışmaya 2 alanda katılacağım ilk eserimi gönderidim fakat ikincisini gönerirken hata
ile karşılaşıyorum ve eserim 4 MB'tan küçük.

Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Formu doldururken yazdığınız karakterler içerisinde girilmemesi gereken karakterler bulunuyorsa böyle bir hata mesajı alabilirsiniz.Melodrama yazdı:Bir sorum olacaktı yarışmaya 2 alanda katılacağım ilk eserimi gönderidim fakat ikincisini gönerirken hata
%, &, $ veya # gibi
Nerull yazdı:Formu doldururken yazdığınız karakterler içerisinde girilmemesi gereken karakterler bulunuyorsa böyle bir hata mesajı alabilirsiniz.Melodrama yazdı:Bir sorum olacaktı yarışmaya 2 alanda katılacağım ilk eserimi gönderidim fakat ikincisini gönerirken hata
%, &, $ veya # gibi
Sorun giderildi, teşekkürler.
Kusura bakmayın ayrı ayrı sordum ama eserlerimizi forum üzerinden ne zaman yayınlayabileceğiz ?
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
En İyi Ekran Görüntüsü Dalında
Aynı Tema Üzerinden Yola Çıkan İki Resmi Photoshop Kullanmamak Kaydıyla Windows Görüntü Düzenleyici ile Düzenleyebilir miyiz ?
Şöyle ki; Benzer Olayın Farkı Açıdan Çekilmiş İki Halini Tek Bir Foto Üzerinde Aktaracağım Resimle Üzerinde Oynama Olmayacak ??
Aynı Tema Üzerinden Yola Çıkan İki Resmi Photoshop Kullanmamak Kaydıyla Windows Görüntü Düzenleyici ile Düzenleyebilir miyiz ?
Şöyle ki; Benzer Olayın Farkı Açıdan Çekilmiş İki Halini Tek Bir Foto Üzerinde Aktaracağım Resimle Üzerinde Oynama Olmayacak ??
Ekran Görüntüsünde Hiç Bir Oynama Yapılmayacaktır.Mesela Bir Hata Sonucu Gaffar Bey'in Odasında Tek Başına Kalan Adam Onun Resmini Çekip Yollasa Kazanabilir Tek Kişilik Gaffar Kesimi Olarak.Photoshop veya Windows Görüntü Düzenleyici Kullanırsan En İyi Duvar Kağıdı Veya En İyi Çizim Dalında YollayabilirsinJackGhosen yazdı:En İyi Ekran Görüntüsü Dalında
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

Katılacak yarışmacılara başarılar dilerim
Bende çizimde katılmayı düşünüyorum belki bide ekran ve görselde'de katılırım
Umarım dereceye girerim
)
Bende çizimde katılmayı düşünüyorum belki bide ekran ve görselde'de katılırım
нєαятвєαт
- Puppetmaster
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Arkadaşlar ben video bölümünde katılacağım.Videomu Winrar dosyası halinde Rapidshare e yükledim ancak forma linkini yapıştırdığımda url uzantılı olmalı diyor ne yapmalıyım?
Gotteshelfer(49)