GameX 2011 Hediye Yağmuruyla Geliyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
SuVeYDa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: GameX 2011 Hediye Yağmuruyla Geliyor!

Mesaj gönderen SuVeYDa »

Nerull yazdı:
SuVeYDa yazdı:Aman Allahım demek 10 Ejderha Kudretlendiren iksir :shock:
Yücelen Halit Kafa Koparan :shock:
İbni Cevriye Asa :shock:
Fevzi Cevriye Asa :shock:
ve komik indirim...

Zaten madenlerde sürekli %20 indirim mevcut. Ötekilerede 3 5 kuruş fazladan vermeye razıyız. Keşke adam gibi hediyeler olsaydı yda hiç olmasaydı...

Hiç birini yapamadınız bari yeni çıakrdığınız çemberlitaş kutuyu 15 TL den sunsaydınız...

Gerçekten bu kadar bencil bir yönetim görmedim hiç bir oyunda.

iyi forumlar...
Henüz bunları konuşmak için erken SuVeYDa. Başka sürprizlerimiz de olacak ;)

SonxAtila yazdı:Merhabalar,

Fuar' katılamayacak oyuncularınız olacak, örneğin bizler yurtdışında yaşıyoruz.

Örneğin ben Almanya'dayım ve Avusturyadan katılan arkadaşlarımda var. Bizlerde hediyelerden yararlanmak istiyoruz.

Fuara gelme imkanızda yok. Bizler hediyerleri alamak istiyoruz.

Bu konuda bizlere nasıl yardımcı olabilirsiniz ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder,Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Selamlar...Atila
Duyurduğumuz fırsatlar yalnız GameX fuarı İKV Standına özel olacak. Yalnızca fuara katılarak İKV standını ziyaret eden oyuncularımız bu hediyelerden yararlanabilecek.

Bunun dışında duyuracağımız bazı özel sürprizlerden de yine ilk olarak fuara katılan oyuncularımız haberdar olacak.

Tüm oyuncularımızı 01-04 Aralık tarihleri arasında tam 4 gün sürecek GameX şölenine bekliyor olacağız.
Malesef erken değil sayın Nerull , 4.5 yıllık oyun tecrübemde bir yenilik userler için gelmedi.Lonca sistemi bile sizin çıkarlarınız doğrultusunda çıkarılmış durumda. Neden mi ?
1. Lonca üyeleri nick altlarında isim yazacağı için yeniden isim epini alacaklar ü nasıl olsa öndeki nicke gerek kalmadı.
2. Loncaya her üye basına lisans gerekecek buda ayrı bir masraf
3. Lonca kişi sayısı puan demek miş buda insanları parasal yönden rekabete sürükleyecek .
4. Lonca sistemini sadece lonca liderinden alacağınız bir mebla ile sınırlayabilirdiniz.
5. Lonca sistemine özel itemler eminim ki akçe ile satılacaktır ;)

ha diyorsanız siz bir 4.5 yıl daha bekleyin o zaman erken olmaz haklısınız size iyi görevler .

Not : Kendinizi kandırmayın 700.000 oyuncu ile Meran sunucusunda saysan günde on sayısı 100 200 arasıdır. Anka zaten tek tek saysan olur nickleri . bence siz biraz daha abartın 1.000.000 yapın o sayıyı ;) Avunmak güzeldir :D ;)

İyi forumlar...
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

sanal bir oyun için, kimlik numarasının istenmesinin nedeni nedir acaba? sonucta resmi bir iş degil, olmadı anne kızlık soyadı da isteyin tam olsun. yaptıgınız işlerden dolayı sizleri gerçekten tebrik ediyorum, uzun yıllardır bu oyunun içindeyim ve maddi manevi bircok sey kattıgımı düşünüyorum. fakat bu t.c. kimlik numarası ile kayıt olayı bana biraz saçma geldi. bence bu düpedüz fişlenme gibi birşey. ki şöyle birsey de var. verdiginiz silahlar cogu oyuncunun işine yaramayabilir. bence o hediyelere ilave olarak, degerli madenlerden de koysaydınız daha güzel olurdu. benim ashap'ım var mesela napacam ibni sina asayı dimi :) neyse düşüncelerim bunlar, sizlere kolay gelsin.
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

xMoRtaLx yazdı:sanal bir oyun için, kimlik numarasının istenmesinin nedeni nedir acaba? sonucta resmi bir iş degil, olmadı anne kızlık soyadı da isteyin tam olsun. yaptıgınız işlerden dolayı sizleri gerçekten tebrik ediyorum, uzun yıllardır bu oyunun içindeyim ve maddi manevi bircok sey kattıgımı düşünüyorum. fakat bu t.c. kimlik numarası ile kayıt olayı bana biraz saçma geldi. bence bu düpedüz fişlenme gibi birşey. ki şöyle birsey de var. verdiginiz silahlar cogu oyuncunun işine yaramayabilir. bence o hediyelere ilave olarak, degerli madenlerden de koysaydınız daha güzel olurdu. benim ashap'ım var mesela napacam ibni sina asayı dimi :) neyse düşüncelerim bunlar, sizlere kolay gelsin.
hayrına bi yere bağışlarsın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

TC'mizi niye verelimki ? TC insanın tüm bilgilerini içeriyor
Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Iııı Asil Iııı

Mesaj gönderen cccbrksccc »

O değil de ''İstanbul Kıyamet Vakti'' yerine ''İstanbul Para Vakti'' filan daha uygun olur artık...
Özel yardımcıları almak para,İkv Kutu para,iksir almak para; Oyuna girerkende para isteyin tam olsun ! (Reel para)
Birde üstüne oyundan alışveriş yaparsın 'Akçe' gibi ceza verirler,daha ne istiyorsun istediğin para değil mi öyle ya da böyle paran cebinde.

İyi oyunlar ''İstanbul Para Vakti''nde başarılar.
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk

"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

Burası İKV ne olacağı belli olmaz :D
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz

“Eski Duyurular” sayfasına dön