bir ınsanı karalamak bu kadar kolaymı adam cekmıs fotoyu koymus sen bunun sahte oldugunu ıspatlamadan neden karalama girisiminde bulunuyorsun ??Wizards yazdı:büyük ihtimal bu fotoğraf sahteSeF4 yazdı:Ordan 50 Ashablık Malzeme ÇıkarYaLnIzKaLp yazdı:
:shock:ops:
Kasanızın Fotoğrafı (Etkinlik)
Re: Kasanızın Fotoğrafı (Etkinlik)
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!
[Agah Efendi]
[Agah Efendi]
çantadaki şifacı silahına bakarsan giyemediğini görürsün. ''yılan'' tipi silahlar en fazla 39 seviye olabilir.Dilhun yazdı:bir ınsanı karalamak bu kadar kolaymı adam cekmıs fotoyu koymus sen bunun sahte oldugunu ıspatlamadan neden karalama girisiminde bulunuyorsun ??Wizards yazdı:büyük ihtimal bu fotoğraf sahteSeF4 yazdı:Ordan 50 Ashablık Malzeme ÇıkarYaLnIzKaLp yazdı:
yani karakter 39 seviyeden küçük. kendi seviyenden yukarıdaki madenleri çantadayken kırmızı görmen gerekir yanılmıyorsam ancak yonca mavi kaya gibi madenler nası oluyorsa böyle gözükmüyor.
bir de nasıl bir ruht kalkanı kullanıyor ki yetenek süresi 5ten geri sayması gerekirken 1den geri sayıyor.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
1 Seviye olsan bile madenler kırmızı gözükmez.Wizards yazdı:çantadaki şifacı silahına bakarsan giyemediğini görürsün. ''yılan'' tipi silahlar en fazla 39 seviye olabilir.Dilhun yazdı:bir ınsanı karalamak bu kadar kolaymı adam cekmıs fotoyu koymus sen bunun sahte oldugunu ıspatlamadan neden karalama girisiminde bulunuyorsun ??Wizards yazdı:büyük ihtimal bu fotoğraf sahteSeF4 yazdı:Ordan 50 Ashablık Malzeme ÇıkarYaLnIzKaLp yazdı:
yani karakter 39 seviyeden küçük. kendi seviyenden yukarıdaki madenleri çantadayken kırmızı görmen gerekir yanılmıyorsam ancak yonca mavi kaya gibi madenler nası oluyorsa böyle gözükmüyor.
bir de nasıl bir ruht kalkanı kullanıyor ki yetenek süresi 5ten geri sayması gerekirken 1den geri sayıyor.
Ruh Kalkanı yeteneğim şu anda 10 puan. Açtıktan sonra 1 saniyeden geriye sayıyor. Denemesi bedava.
PIRASASAPI
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhabalar ;Wizards yazdı:çantadaki şifacı silahına bakarsan giyemediğini görürsün. ''yılan'' tipi silahlar en fazla 39 seviye olabilir.Dilhun yazdı:bir ınsanı karalamak bu kadar kolaymı adam cekmıs fotoyu koymus sen bunun sahte oldugunu ıspatlamadan neden karalama girisiminde bulunuyorsun ??Wizards yazdı:büyük ihtimal bu fotoğraf sahteSeF4 yazdı:Ordan 50 Ashablık Malzeme ÇıkarYaLnIzKaLp yazdı:
Yerinde olsam Bu sözlerinden sonra O şaheserli Karakterleri silerdim. Sen Bana kırmızı olan maden göstersene
bu da bana iyi kapak oldu sanırım 
edit: sabah 4 saat matematikten sonra kaçıp 3 saat nette oyun oynayınca böyle saçmalanıyor-muş
edit: sabah 4 saat matematikten sonra kaçıp 3 saat nette oyun oynayınca böyle saçmalanıyor-muş
En son Wizards tarafından 22 Şub 2012 19:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Yerinde olacak 10 kişiden 7'si çocuksu laflar sarfederdi. Bence bunları söylemen gayet iyi olduWizards yazdı:bu da bana iyi kapak oldu sanırım
Aslında kırmızı bi maden var; Kan Taşı
PIRASASAPI
- adresbu
- Tılsım Tanığı
Wizards yazdı:bu da bana iyi kapak oldu sanırım
- adresbu
- Tılsım Tanığı
ozaerdenn yazdı:Yerinde olacak 10 kişiden 7'si çocuksu laflar sarfederdi. Bence bunları söylemen gayet iyi olduWizards yazdı:bu da bana iyi kapak oldu sanırım
Kırmızıdan kastı , hani 48 Lv olursun 49 Lv asayı kullanamazsın o item 49 olana kadar kırmızı renkte olur ya onu demek istedi Arkadaş Ozancım
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Şaka yaptığımı anlayamayan tek kişi sendin mençıstır aşkım gol arif.adresbu yazdı:ozaerdenn yazdı:Yerinde olacak 10 kişiden 7'si çocuksu laflar sarfederdi. Bence bunları söylemen gayet iyi olduWizards yazdı:bu da bana iyi kapak oldu sanırım
Kırmızıdan kastı , hani 48 Lv olursun 49 Lv asayı kullanamazsın o item 49 olana kadar kırmızı renkte olur ya onu demek istedi Arkadaş Ozancım
PIRASASAPI
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ozaerdenn yazdı:Şaka yaptığımı anlayamayan tek kişi sendin mençıstır aşkım gol arif.adresbu yazdı:ozaerdenn yazdı:Yerinde olacak 10 kişiden 7'si çocuksu laflar sarfederdi. Bence bunları söylemen gayet iyi olduWizards yazdı:bu da bana iyi kapak oldu sanırım
Kırmızıdan kastı , hani 48 Lv olursun 49 Lv asayı kullanamazsın o item 49 olana kadar kırmızı renkte olur ya onu demek istedi Arkadaş Ozancım![]()