İlklerin Sunucusu [EMİNÖNÜ-GAFFAR-İTEM YAĞMURU]
Re: İlklerin Sunucusu [EMİNÖNÜ-GAFFAR-İTEM YAĞMURU]
şifacıların suçu ne 
Cidden tüm grup üyeleri ÇAĞLAR'da dahil ödülü hakediyor
işe yaramıyo zaten Gaffar'da ( Şaka bir yana ).
Büyücülerimizin yaptığı hararet,şifacılarımızın element,fiziksel diye kulaklarımızı çınlatması,Hakan abinin Umut 25,24,23... aç aç aç demesi'ne değer bi çalışma.
Çok büyük yük var onlardada ödülü hakettiklerine sonuna kadar inanıyorum ve düşüncede seviniyor ve kutluyoruz ( İtem kime düşerse 5m alırım) gibi muhabbetler
Hakan abi artık item düşsün istemiyo her düşen itemde para dağıttığı için fakir kaldı
:)
Darısı şifacılarımıza inşallah onlarada bir düşer pir düşer ..
Büyücülerimizin yaptığı hararet,şifacılarımızın element,fiziksel diye kulaklarımızı çınlatması,Hakan abinin Umut 25,24,23... aç aç aç demesi'ne değer bi çalışma.
Çok büyük yük var onlardada ödülü hakettiklerine sonuna kadar inanıyorum ve düşüncede seviniyor ve kutluyoruz ( İtem kime düşerse 5m alırım) gibi muhabbetler
Darısı şifacılarımıza inşallah onlarada bir düşer pir düşer ..
XXCEZAXX
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Tebrikler seti dizmişsiniz
ama Hayal Krıklığına uğradım biraz çünkü asa, pantolon , ceket hepsini giydiğinde hiç Set gibi durmuyor Bu görsellik konusu benim için çok önemli
sizin içinde bu kdar önemlimi bilmiyorum
İyi Forumlar
ama Hayal Krıklığına uğradım biraz çünkü asa, pantolon , ceket hepsini giydiğinde hiç Set gibi durmuyor Bu görsellik konusu benim için çok önemli
İyi Forumlar
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Mccaglar arkadaşım bizde 5. kesim ama düşen sıfır kelvin ceket cehennem ceket ve siyanür pantolon bence sizde bir şans var veya gaffar torpil yapıyor
Tebrikler bu arada
darısı bize..
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Saol kardesimdaimon yazdı:Mccaglar arkadaşım bizde 5. kesim ama düşen sıfır kelvin ceket cehennem ceket ve siyanür pantolon bence sizde bir şans var veya gaffar torpil yapıyorTebrikler bu arada
darısı bize..
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bi konu açıp taktik paylaşsanız bizim için daha makbule geçerdi,sonuçta siz item düşürürken başka sunucularda gaffarı göremedik

10. Gaffar ve hiç item alamayan CHANCEUX Mevlana Pantolon'u almıştır kendisine hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz .
9. Gaffarda 3 saat önce 1 Ateş Boyası,1Hidrojen ve birazda reçete verdi paylaşma gereksinimi duymadık .
XXCEZAXX
Çantada pantolonu gördüğümde şansızlığımın bana siyanür hidroflorik falan çıkacağını düşündüm
mevlanayı gördüğümde kendimden geçtim tabi 
N’oublie pas d'ou tu viens..