Tankımızın Eldiven,Zırh,Ayakkabı Taşkanat item'mi mevcuttur....Bu fotoğraflarınızda bir şey dikkatimi cekti Tankın elindeki yanmıyor ve cok az hasar alıyor. Tankın direnclerini ve zırhını söyliyebilirmisiniz
Gaffar 6 Can :( Kaçtı Tılsımın Neferleri :)
- Turkkizilayyy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Gaffar 6 Can :( Kaçtı Tılsımın Neferleri :)

LOGARCI & TürkkızıLay & ALİ
Anlatıcakmısınız ne yaptınızsamedsedir06 yazdı:Hayır....inoky yazdı:10 candan sonra 9 9 8 8 7 7 mi ilerlediniz ?samedsedir06 yazdı:İnsallah kardes Yatırmasına yatırırızda toplanma sorunu oluyor grubta herkezın işlerinden dolayı yoksa coktan yatırmıstık...WiNGsOFtheNiGHT yazdı:Tebrikler..Umarım bir daha ki gidişinizde yere yatırabilirsiniz..
grubumuzda lonca yoktur arkadaslık dostluk oldugundan cok ıı bırbırmızı anlıyoruz herkez bırbırıne ayak uyduruyorr Oo yuzden bayaga bı basarı elde edılıyor yanı anlıyacagın ıtem Onemsızz Sadecee Bırbınızı anlayın yeter beyler...
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Öncelikle tebrikler arkadaşlar yalnız merak ettiğim konu şu son fotoğrafta neden gruptaki sıra değişti? bundan önce kesenlerdede dikkat ettigimde onlardada değişmişti nasıl oluyor bu acaba?
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
İnşallah... Sizin de en kısa zamanda kesmeniz dileğiyle .. Kesebilecek tek grub varsa gözümde oda sizsamedsedir06 yazdı:Insallah kesersınız kardes..Emoscann yazdı:Gerçekten çok etkileyici . İnşallah bizde kesecezBu hafta bir ziyaret edelim Gaffar Bey'i .
/Beyaz Köşk /
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Merakını gıdereyım Kardeş.. Gece saat 5:30 sularında gaffarın canı 50 ben skypeden bagırıyorum Annem bana bagırıyor..xDERSEN yazdı:Öncelikle tebrikler arkadaşlar yalnız merak ettiğim konu şu son fotoğrafta neden gruptaki sıra değişti? bundan önce kesenlerdede dikkat ettigimde onlardada değişmişti nasıl oluyor bu acaba?
ve şalterlerı bı kapadıı ben gum dustum..xD gaffarı arkadaslar guzel bır sekılde oyaladılar ve ben geldım o yuzden grub sırası degıstı... Anlamadıgın yer var ıse detaylı sekılde anlatayım..xD
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
hele bı bız keselım detaylı sekılde sızlere sunacagız kardes...inoky yazdı:Anlatıcakmısınız ne yaptınızsamedsedir06 yazdı:Hayır....inoky yazdı:10 candan sonra 9 9 8 8 7 7 mi ilerlediniz ?samedsedir06 yazdı:İnsallah kardes Yatırmasına yatırırızda toplanma sorunu oluyor grubta herkezın işlerinden dolayı yoksa coktan yatırmıstık...WiNGsOFtheNiGHT yazdı:Tebrikler..Umarım bir daha ki gidişinizde yere yatırabilirsiniz..
grubumuzda lonca yoktur arkadaslık dostluk oldugundan cok ıı bırbırmızı anlıyoruz herkez bırbırıne ayak uyduruyorr Oo yuzden bayaga bı basarı elde edılıyor yanı anlıyacagın ıtem Onemsızz Sadecee Bırbınızı anlayın yeter beyler...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
tankta taskanat ayak eldıven zırh var ve tankımız hıc bırsekılde + basmadı elındekılere Anlasıldımı kardes...AtesTunahan yazdı:Bu fotoğraflarınızda bir şey dikkatimi cekti Tankın elindeki yanmıyor ve cok az hasar alıyor. Tankın direnclerini ve zırhını söyliyebilirmisiniz
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- GUNcelll TUTmaya Devam Edelım yenısı cok yakında arkadaşlar...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BeTa
samedsedir06 yazdı:tankta taskanat ayak eldıven zırh var ve tankımız hıc bırsekılde + basmadı elındekılere Anlasıldımı kardes...AtesTunahan yazdı:Bu fotoğraflarınızda bir şey dikkatimi cekti Tankın elindeki yanmıyor ve cok az hasar alıyor. Tankın direnclerini ve zırhını söyliyebilirmisiniz
Merhabalar, Gaffara 1 defa gittim elimdeki silah parlamıyordu. Farabi shen itemim yoktu
mccaglar yazdı:samedsedir06 yazdı:tankta taskanat ayak eldıven zırh var ve tankımız hıc bırsekılde + basmadı elındekılere Anlasıldımı kardes...AtesTunahan yazdı:Bu fotoğraflarınızda bir şey dikkatimi cekti Tankın elindeki yanmıyor ve cok az hasar alıyor. Tankın direnclerini ve zırhını söyliyebilirmisiniz
Merhabalar, Gaffara 1 defa gittim elimdeki silah parlamıyordu. Farabi shen itemim yoktuÖyle demek ve görmek amaclı. Elektirik direncim 1000 di buz 750 lerde birşeydi tam hatırlamıyorum zırhımda 72 idi 2 bn 2500 arası vuruyordu. Ama sundan eminim zırhın yüksek olması gerekiyor. 62 veya 63 kurtarmaz
senin üstüne rağmen 2 bin 2500 arası vuruyorsa üstü ful olan bi tank icin is kolay olur