Aynen katılıyorum Choosensx loncasına başvuru yapmamış o arkadas dikkatini çekerim o sizin loncanızın alım kuralı
aLBayRakx Loncası Kurulmuştur . . !
Re: aLBayRakx Loncası Kurulmuştur . . !
Maçaxkızı ağzımdan aldı . .
)
Aynen katılıyorum Choosensx loncasına başvuru yapmamış o arkadas dikkatini çekerim o sizin loncanızın alım kuralı
)
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''
aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe
aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
eed biliyorum başvuramazda zaten biz emrah gibi meranda nerde dengesiz,hırsız,küfürbaz var almıyoruz loncaya..merandanx yazdı:chosensx loncasına başvurmadıı yanlış anladınTremexhaqan yazdı:sağlam küfür edebiliyosan alırlarordulee yazdı:Beni aLırmısınz ? Onurbabaxd = aLBayRakxMaHMuTBeY ?birazda dengesiz olman lazım tabi
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Tremexhaqan yazdı:eed biliyorum başvuramazda zaten biz emrah gibi meranda nerde dengesiz,hırsız,küfürbaz var almıyoruz loncaya..merandanx yazdı:chosensx loncasına başvurmadıı yanlış anladınTremexhaqan yazdı:sağlam küfür edebiliyosan alırlarordulee yazdı:Beni aLırmısınz ? Onurbabaxd = aLBayRakxMaHMuTBeY ?birazda dengesiz olman lazım tabi
ooouvf
[imgright]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2m62.png[/imgright]
KATYUSHA/КАТЮША
Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/pJzUurSh3UY[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/I_Hk2b5cefc[/youtube]
Bak ' Veled ' !
Adını bile bilmiyorum ama senin hakkında bildiğim tek şey küçük erkek kardeşim yaşında olduğun .. Bu oyunu yıllardır oynarım ve sen yıllardır başkalarının emri altında ezilen bi cocuksun .. Bi adam bir oyunu 4 yıl oynadığını iddia ediyor ve 4 yılda 2 ' den fazla şaheser edinemiyorsa cok afedersin ama '' Merkeptir '' ..
Şimdi hırsız filan diye konuşuyosun .. Sana tek lafım bana bir tek hırsızlığını kanıtla o insanların... '' aLBaYRaKx Loncasınının '' Bir tek hırsızlığını kanıtla ; Meran şahidimdir tüm charlarımı sana bırakıp gidicem bu oyundan ! Ama kanıtın yoksa sen bırakıp gidiceksin .. Konuşmak kolay tabi , atıp tutmak da öyle ..
'' it ürür , kervan yürür ..! ''
Adını bile bilmiyorum ama senin hakkında bildiğim tek şey küçük erkek kardeşim yaşında olduğun .. Bu oyunu yıllardır oynarım ve sen yıllardır başkalarının emri altında ezilen bi cocuksun .. Bi adam bir oyunu 4 yıl oynadığını iddia ediyor ve 4 yılda 2 ' den fazla şaheser edinemiyorsa cok afedersin ama '' Merkeptir '' ..
Şimdi hırsız filan diye konuşuyosun .. Sana tek lafım bana bir tek hırsızlığını kanıtla o insanların... '' aLBaYRaKx Loncasınının '' Bir tek hırsızlığını kanıtla ; Meran şahidimdir tüm charlarımı sana bırakıp gidicem bu oyundan ! Ama kanıtın yoksa sen bırakıp gidiceksin .. Konuşmak kolay tabi , atıp tutmak da öyle ..
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
rockstyle yazdı:Bak ' Veled ' !
kendini çok büyük sanıyosun..Alicikk snn yanında abi kalır bunu unutma :roll:
Ayrıca saol bizim haramla işimiz yok, zamanında dursun abiydi şmdi tursun ? Dönekliğin ne kadarı onu sen düşün?
"Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir..!"
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Bana bak bilader ..
Ben Dursun Abi'yi her zaman abim gibi gördüm ve öyle sevdim hala da aynı benim için değeri ve hala da abim bunu gidip ona herkes sorabilir son görüşmemizde ballı güllü bitti .. Dursun abi benim hakkımda olumsuz birşey söylerse kabul ediyorum { EmRe Hakkında ~ Choosensxbeddua Hakkında ] ..
Sen Gelip burda Dursun abiyi filan ortaya atma kendine bak , kendinin hakimi ol .. Unutma El katipse kalp hakimdir .. eline sahip olamıyorsan kalbinden geçen doğruları kabullen bence !
Sana Milyarlar da Versem Yine Merkepsin ; Yine Merkep .. Bir oyun için kendine küfür ettirme bence !
Neticede ;
Ölümüz Dirimiz ..
Hergün Birimiz ...
Birgün Hepimiz ;
HAKK'A Gideceğiz !
Diyor Necip Fazıl ! Bu sadece bir oyun , oyununu oyna ! Oyun olup kendinle oynatma ..!
[ EmRe ] [ Yaşım 17 .. ve senden büyüğüm ]
Ben Dursun Abi'yi her zaman abim gibi gördüm ve öyle sevdim hala da aynı benim için değeri ve hala da abim bunu gidip ona herkes sorabilir son görüşmemizde ballı güllü bitti .. Dursun abi benim hakkımda olumsuz birşey söylerse kabul ediyorum { EmRe Hakkında ~ Choosensxbeddua Hakkında ] ..
Sen Gelip burda Dursun abiyi filan ortaya atma kendine bak , kendinin hakimi ol .. Unutma El katipse kalp hakimdir .. eline sahip olamıyorsan kalbinden geçen doğruları kabullen bence !
Sana Milyarlar da Versem Yine Merkepsin ; Yine Merkep .. Bir oyun için kendine küfür ettirme bence !
Neticede ;
Ölümüz Dirimiz ..
Hergün Birimiz ...
Birgün Hepimiz ;
HAKK'A Gideceğiz !
Diyor Necip Fazıl ! Bu sadece bir oyun , oyununu oyna ! Oyun olup kendinle oynatma ..!
[ EmRe ] [ Yaşım 17 .. ve senden büyüğüm ]
Choosensxkrall'ın Lonca ile bir alakası yoktur !
Yanlış Anlamayın Hala Loncamıza Mensup Bir üyedir fakat Choosensxkrall [ Büyücüsü ] nün loncayla ve Emrah'la bir ilgisi yoktur .. Karakter şuan SıRaDıŞı [ Koleraxreis ] de'dir ..!
Yaptıklarından Emrah veya Loncamız Sorumlu Değildir !
iyi forumlar
Yanlış Anlamayın Hala Loncamıza Mensup Bir üyedir fakat Choosensxkrall [ Büyücüsü ] nün loncayla ve Emrah'la bir ilgisi yoktur .. Karakter şuan SıRaDıŞı [ Koleraxreis ] de'dir ..!
Yaptıklarından Emrah veya Loncamız Sorumlu Değildir !
iyi forumlar