Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

xFirelifex yazdı:
TaLa yazdı:Merhaba,

İyisi İle Kötüsü İle Bir Çok Kişi Eleştirilerini Sunmuş Ama Herkesin Atladığı Aslında cok Basit Bir Nokta Var yanlış Hatırlamıyorsam 2 yıl önce Mevlüt Dinç İkv Yi Teknoloji Tv' de WoW ( World Of Warcraft ) la Kıyaslamıştı inanması Gayet Koaly WoW oynamayanlar İçin Şimdi 2 yıl geçti İkv de Ne Değişti Ne Eklendi bu 4 yıllık Süreçte İkv ye Migrat ve Sığınakta ki Slotlar (deli,fundi ,eco) Dışında Hangi Yeni Yaratık Eklendi ? 4 yıldır Karşımıza SAdece Fare ve Cinleri Akrepleri yılanları Ebatlarını ve İsimlerini Değiştirerek Önümüze Veriyorlar.Sormadam Edemeyeceğim Sobee Ekibinde Hayal Gücü oaln her hangi 3d Maxcı yokmu ? Aynı Konsept yaratıkları Sunuyor Bizlere Hikayeye uygun bir cok slot eklenebilir ama nedense sadece Aynı yaratıklar sadece ebat ve yetenekleri farklı cok büyük kayıp ikv için :)
Şimdi Gelelim Çemberli Taş Eklenti Paketine Burda Farklı ne Slot var ?

Gbm Anı ' ya 2 yetenek koyup bölgeye Bırakmışlar
Gbm 70 / 71 / X bunlar 29 lvl Sınırında zati oyunda olan şeylerdi ?
3 tane boss mu ?

Bunlarla mı İkv Kendini Wow' La kıyaslıyor ? İşte Buna gülerim

Dükkan Sistemi iyi kötü bi sistem Son Güncelleme İle İksir Güncellemesi bundaki amaç ? İnsanları Soymak mı 5 tane iksir 300 akçe ( 3 Tl ) Dünyada Hangi oyunda Böyle Birşey Var Yada Siz Gördünüz ?

Sadece Wow Değil K2network' a ait bir cok oyun oynadım coğu ile yakından ilgilendim ama hiç birinde bu denli vurdum duymazlık ilgisizlik yok

İkv Ekibine Tek Önerim Olacak oda Önce İnsanlara Saygı göstermeyi Deneyin Ve Sorunlarına Çözüm Üretin .. Yoksa İStanbul Kıyamet Vakti cok Hızlı bi düşüşe Gececek Buna Eminim.
Oyunu bilmiyorsan konuşma.GBM-70 ve GBM-71 boss değildir ve Çemberlitaş'ta Yol Savaşçısı, GBM-X, Stuart Efendi, Semiha Hanım, Gaffar Bey ve İstihbarat Komutanı olmak üzere 6 tane boss vardır.İksir güncellemesi çalışan ve maden toplamak için zamanı olmayanlar için gelmiştir.İlla alacaksın diye bir zorunluluk yok.

sanada yalakalık yap diyen yok iksir konusunda bir konu açtım az araştır bak ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen streetart34 »

Abura ve MaDTuRK yokluklarını aratıyorlar gerçekten..
İstanbul Kıyamet Vakti için ücretsiz olan tek şey oyuna girebilmek. Tamamen ekonomik ve çıkarcı bir oyun haline geldi oyunumuz. Eskiden grafikler kötüydü,yetersizdi ve oyunun kalitesi düşüktü ancak eğlenebiliyorduk, akçe ve kutu almamız için çeşitli göz boyamalar vs . olmuyordu. Böyle giderse oyun ciddi anlamda oyuncu kaybedecek ve o zaman mecburen akçe ve plus fiyatlarını düşürmek zorunda kalacaklar. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim..
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
FoRCe
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen FoRCe »

İKV ÇÖKÜŞ VAKTİ....ÜCRETSİZ SÜRÜM KUTUSU :)
Kullanıcı avatarı
aSkLePioS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen aSkLePioS »

Oyundaki yönetim ekibinden birisi benimle iletişime geçsin yoksa oyunun açıklarından faydalanıcam!

Bu İKV yönetimine son uyarımdır.

Oyunda açık yok diyen yönetim görecek ne kadar açığın olduğunu. Beni ve Wardom'u lamer yerine koymayın.

Saldırıya başlandığında 3 gün boyunca sürecek. Eğer hala iletişime geçen birisi olmazsa oyun sonuna kadar saldırı içinde kalacak.
En son aSkLePioS tarafından 29 Haz 2011 14:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

aSkLePioS yazdı:Oyundaki yönetim ekibinden birisi benimle iletişime geçsin yoksa oyunun açıklarından faydalanıcam!

Bu İKV yönetimine son uyarımdır.

yapacağın zaman söyle esc çıkış yapak :D oyunu geri sarmaları gerekeceği için :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
aSkLePioS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aSkLePioS »

Yönetim bizi takmadı. Yarın saat 15.00 sularında WARDOM ekibiyle birlikte sunucuların veritabanına saldırı yapılacaktır herkesin dikkatine!
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
Kullanıcı avatarı
ZahirBey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ZahirBey »

streetart34 yazdı:Abura ve MaDTuRK yokluklarını aratıyorlar gerçekten..
İstanbul Kıyamet Vakti için ücretsiz olan tek şey oyuna girebilmek. Tamamen ekonomik ve çıkarcı bir oyun haline geldi oyunumuz. Eskiden grafikler kötüydü,yetersizdi ve oyunun kalitesi düşüktü ancak eğlenebiliyorduk, akçe ve kutu almamız için çeşitli göz boyamalar vs . olmuyordu. Böyle giderse oyun ciddi anlamda oyuncu kaybedecek ve o zaman mecburen akçe ve plus fiyatlarını düşürmek zorunda kalacaklar. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim..
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...

ve Tanrı Ağlıyordu..

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

aSkLePioS yazdı:Yönetim bizi takmadı. Yarın saat 15.00 sularında WARDOM ekibiyle birlikte sunucuların veritabanına saldırı yapılacaktır herkesin dikkatine!
Hacker abi Benim Web sitemide hacklesene :D
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen goldenll »

İkv oyuncularına değer vermiyor dostlar anlayın artık.bırakın bu saçma işleri
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
Felaket26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Felaket26 »

loncaların gelmemesi isim degisikliginden para kazanmak icin loncaya alma olsa ismini degistirmeden baskan alir isminin üstünde yazar loncanın adı tüm mmorpg oyunlarda böyle ama ikvde loncanın belli olması icin isim degisikligi yapman gerek
SirDeathLess

“Genel Etkileşim” sayfasına dön