EFELER'in Geçmişi

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: EFELER'in Geçmişi

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Leqend bırak veletleri bunlar bizim 6 yıllık dostluğunuzu hesaba katamaslar :D Sen okudupğun üniversiteleri yazda ortalasma yaşını bulsunlar :D :D Ben senin karşına her türlü kendi kimliğimle çıkar yaşımı gösteririm.Ama siz oyunda yaşınızı büyültüp anca milleti kandırırsınız oyuna giriş çıkışlarınız hep okul saatine uyuyo bazen bütün gün oyunda oluosunuz oda okuldan kaçıosunuz :D :D Siz giderken biz gelioduk be abisi...

Bu arada YÖNETİM LAFLARIM AĞIR MI GELİO YORUM YAPTIĞIM HER SAYFAYA KİLİT ATIYON.BUNADA KİLİT AT BARİ.BİDE PLUSLI HESAPLARIMA ÇAKARSIN BAN I O ZMN TAM OLUR.

He bide data larla zengin olmuşsunuz diyonuz benm bildiğim datadan zengin olunmuo sadece kendi pc de görebiliosun dışarıya karşı bi icraat yapamıyosun gm ve oyunculardan duydum onların yalancısıyım eğer zengin olunuyosa data larla ne duruonuz o zmn siz datalarla oynayın görelim.

Mantıklı cvp atın dicem ama birasdan burada Kilit yicek :D

Efelerxreis
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Devran »

kupluce yazdı:
Vahit yazdı:Resim

Bu resimdeki akçe parası herşeyi açıklıyor nasıl zengin olduklarını :)

Datalar ile oyna gitsin ne olcakki :D

Vesselam
Guncel :)
Adamlar koydukları resimle Kaç kuruşluk kişilikleri olduğunu yansıtıyolar Datalarla oynama ve 2 lodos kesip foto koymak sizin işiniz :)
Asıl konumuza Gelelim bizim Eniyiz gibi bi düşüncemiz yok oyunda iyi olmaya çalışır eğlencemize bakarız Ama sizin gibi (8 milyarım var, Loncamda 100 adamım var, Momt Gm kesdim, Datalarla oynama vs. Gibi :D ) Kolpacılara ve çakal sürüsünede gerekli muameleyi çekeriz.
İnsan olana insanız, insan olmayanlarıda Çoban olup Gütmesini biliriz
Reiscik canım benim Senin güddüğün koyun kadar Benim çoban öpmüşlüğüm var :D Akıllı ol efendi ol sivrilip fazla göze batma
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

Efelerxreis yazdı:Leqend bırak veletleri bunlar bizim 6 yıllık dostluğunuzu hesaba katamaslar :D Sen okudupğun üniversiteleri yazda ortalasma yaşını bulsunlar :D :D Ben senin karşına her türlü kendi kimliğimle çıkar yaşımı gösteririm.Ama siz oyunda yaşınızı büyültüp anca milleti kandırırsınız oyuna giriş çıkışlarınız hep okul saatine uyuyo bazen bütün gün oyunda oluosunuz oda okuldan kaçıosunuz :D :D Siz giderken biz gelioduk be abisi...

Bu arada YÖNETİM LAFLARIM AĞIR MI GELİO YORUM YAPTIĞIM HER SAYFAYA KİLİT ATIYON.BUNADA KİLİT AT BARİ.BİDE PLUSLI HESAPLARIMA ÇAKARSIN BAN I O ZMN TAM OLUR.

He bide data larla zengin olmuşsunuz diyonuz benm bildiğim datadan zengin olunmuo sadece kendi pc de görebiliosun dışarıya karşı bi icraat yapamıyosun gm ve oyunculardan duydum onların yalancısıyım eğer zengin olunuyosa data larla ne duruonuz o zmn siz datalarla oynayın görelim.

Mantıklı cvp atın dicem ama birasdan burada Kilit yicek :D

Efelerxreis
hepimiz çalıştığımız için oyuna giriş çıkış saatleri ona göre oluyo
sizin gibi 7/24 oyunda değiliz bunu kabahatmiş gibi sölüyosun
size yaşımızı ispatlamak zorundada değiliz
sana sadece bi ikaz
eğer forumdaki konunun kilitlenmesiyle bu işten yırtabilersen çok şanslısın
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Filazof güldürme bni benim yırtabilecek bi sorunum yok.Ben iş yerinden giriorum şuan bni oyunda görebilio musun ama siz oyundasınız iş yok güç yok biz çalışanıda bilioz sizin gibi okul öğrencilerinide birşey kanıtlayamassın zaten çnkü yaşınız daha ufacık :D

Efelerxreis
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Gereksiz konu olmuş :DAma bazıları için bu işler bile önemliymiş demek.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

http://www.upload.gen.tr/resim.php/s9/0 ... x.JPG.html

Resim
Alın hem link Hem fotosu :twisted:

Alın burdada Efelerin Reis'ciği Mynet Hesap Yöneticisi olduğunu Bu sebeple ban alamayacağını söylüyor Kolpaçino :D
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

Efelerxreis yazdı:Filazof güldürme bni benim yırtabilecek bi sorunum yok.Ben iş yerinden giriorum şuan bni oyunda görebilio musun ama siz oyundasınız iş yok güç yok biz çalışanıda bilioz sizin gibi okul öğrencilerinide birşey kanıtlayamassın zaten çnkü yaşınız daha ufacık :D

Efelerxreis
sen işyerinden oyuna girebiliyosunda biz neden iş yerinden giremeyelim ??
sana illa kimlik fotokopisimi koyayım foruma
gündüz saatlerinde hangi atayı kaç saat oyunda görüyosunuz
bu sunucudaki herkes bilirki atalar oyuna akşam girer
gündüz hiçmi girmiyoruz evet giriyoruz, sonuçta iş yerinde işler hafifleyince imkan doğuyo
kısa süreliğinede olsa girilebiliyo

Not: bu sölediklerim diğer arkadaşlarım için geçerli ben yaklaşık 3 aydır işsizim malesef
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Forum Kuralları
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

[GM]Erdoğan
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön