Çemberlitaş Genişleme Paketi Çıktı!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Yenisahra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çemberlitaş Genişleme Paketi

Mesaj gönderen Yenisahra »

PaSaHaKTaNYaNa yazdı:Yani söylemek istemiyorum ama artık boğazıma kadar geldi :evil: insan bu kadar saçma sapanda yapmaz kardeş 10 kezdir orbit olsun öbürleri olsun normal olsun oyunu indirmeye çalışıyorum 3 seferde /nah oluyor. biraz hasasiyet gösterin sabahtandır inemdi ya ila sinirlenip oyunu kökten silim gidelimi bunu İSTİYORSANIZ SÖYLEYİN ?
Selamın Aleyküm
Paşam ben Download manager ile indirdim hiç bir sorunla karşılaşmadım vede baya hızlı indirdim birde onu dene istersen (Denedinmi denemedinmi bilmiyorum ama yardımım dokunursa ne mutlu)
09.06.2011' e kadar bu hesap.
YENİSAHRA

Resim
Esculope
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Esculope »

İndirmekte sorun yaşayanlar Torrent kullanarak indirebilirler.

http://cid-337064916968783c.office.live ... xe.torrent
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
1, Oyuncuların ürettikleri Şahaserler yeni gelecek asalar ile bire bir özelliklerinden daha düşük görünmkekte bu asalar silah güncellemesini kapyacaklar mı ?
2, Gelen asalar üretim mi olacak yoksa şeflerden düşecekler mi ?
3, İkv sitesinde yayınlanan eşyalar sadece dikkat çekmek çin yazılan abartılı hasar oranları ve efsunlar mı ?

Bu üç soruyu hem tartışalım hem mümkünse dev veya gm arkadaşlardan bilgi alalım.
Resim®
SİNCE 2007...
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Tryagain yazdı:Sn. Lathander'e,

Merhabalar,

Değinmek istediğim konu şu yönde; Dükkanda akçe ile satılan ("Kp Arttırıcı", "Yağma Arttırıcı", "Maden Şansı") ürünlerin kullanımını sunucuları kapatarak engellemiş bulunuyorsunuz. Acaba bu ürünlere verilen paranın geri dönüşümü yada oyuncuların mağduriyetinin giderilmesi için bir şey yapmayı düşünüyor musunuz(Moderasyon ekibi olarak) ?? :?:
Selam arkadaşlar

Sunucular kapatılmadı ve kapatılmıyor arkadaşlar. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın. Sadece Çemberlitaş bölgesinin girişini yöneticiler dışında kimse kullanamıyor. Tüm sunucular sorunsuz bir şekilde aktif ve çalışır durumda.

İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

yarar yazdı:Merhabalar
1, Oyuncuların ürettikleri Şahaserler yeni gelecek asalar ile bire bir özelliklerinden daha düşük görünmkekte bu asalar silah güncellemesini kapyacaklar mı ?
2, Gelen asalar üretim mi olacak yoksa şeflerden düşecekler mi ?
3, İkv sitesinde yayınlanan eşyalar sadece dikkat çekmek çin yazılan abartılı hasar oranları ve efsunlar mı ?

Bu üç soruyu hem tartışalım hem mümkünse dev veya gm arkadaşlardan bilgi alalım.
Çemberlitaş hakkındaki merak ettikleriniz Çemberlitaş sayfasında bulunmaktır. Orada bulunmayan bilgiler ise zamanla oyunculaırmızın araştırması gereken bilgilerdir.

Silah yükseltme konusunda ise yine gelişme olduğu takdirde haberler, forum ve facebook duyuruları ile bilgilendirme yapılacaktır.
İKV'den Haberdar Olun!

Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen olcaytoo »

Yaklaşık bir senedir onca uğraşmamıza rağmen sığınak ve migrattaki düşen itemler bazı çarlarımızda halen eksik. Bu nedenledirki
Çemberli taş öncesi herkesin katılabileceği gibi Sığınak ve Migrattan düşen Eşyaların artık aktarılabilmesi kii eksik kalan eşyalarımızı alışveriş yoluyla alıp Çemberlitaşa daha sağlam girebilelim...

Lütfen şu Şaheserlerin Alışveriş yoluyla aktarılmasının önünü açın eksiklerimizi tamamlayalım...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
terrible
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen terrible »

Sn Lathander
Savaşçılara gelecek olan max hasar silahı yükseltilebilecekmi :?:
Yükseltilmemesi en uygunu bence çünkü dier sınıfların asaları ejder asa ve ashabI kehf den daha düşük ama max hasar silahı 600 max verior arttırılırsa 1200 e çıkar ama bir latif veya bir ecelin artırıldığında 930 civarı bir rakam oluyor arttırılacaksa 2 katına çıkarılmamasını rica ederim arttılırsa ya 800 yada 850 civarı birşey olsun ben yinede arttırılmamasından yanayım bu konuda bizi aydınlatırsanız mutlu olurum
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

terrible yazdı:Sn Lathander
Savaşçılara gelecek olan max hasar silahı yükseltilebilecekmi :?:
Yükseltilmemesi en uygunu bence çünkü dier sınıfların asaları ejder asa ve ashabI kehf den daha düşük ama max hasar silahı 600 max verior arttırılırsa 1200 e çıkar ama bir latif veya bir ecelin artırıldığında 930 civarı bir rakam oluyor arttırılacaksa 2 katına çıkarılmamasını rica ederim arttılırsa ya 800 yada 850 civarı birşey olsun ben yinede arttırılmamasından yanayım bu konuda bizi aydınlatırsanız mutlu olurum
terrible, bu konuda lütfen haberlerimizi takip et.
İKV'den Haberdar Olun!

YeniCeRi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen YeniCeRi »

Teşekkürler yönetim...HD görünüm vermek oyuna iyi bir fikirdi ayrıca.
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellBlazer »

Esculope yazdı:İndirmekte sorun yaşayanlar Torrent kullanarak indirebilirler.

http://cid-337064916968783c.office.live ... xe.torrent
off torrent çok iyi geldi ya. İndiremeyenler kaçıormasın bence ;)

“Eski Duyurular” sayfasına dön