[OKO Taktikleri] Şifacı-Savaşçıya karşı

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: [OKO Taktikleri] Şifacı-Savaşçıya karşı

Mesaj gönderen Lestrange »

FeArOfNiGhT yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:
mitmet yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:Eğer bir savaşçıyla ws atacaksa bence şifacının yenetekleri böyle olmalı;

15 iyileştirme

15 şifa bilgisi

15 ruh kalkanı

15 meditasyon

8 asit saldırısı

15 can kurtaran

15 çağrı

bence böyle olmalı çünki savaşçının kudretinin çabuk bittiğini hepimiz biliyoruz eğer zırhımız yüksek olup bize gelen vuruşları can kurtaran ve ruh kalkanı ile en aza düşürüp savaşçının kudretini bitirirsek kaçmaktan başka yapacağı bişey kalmayacağını düşünüyorum eğer şifacı karakteri saldıran konumda düşünürsek çağrı ve asit yeterli olacaktır. ve şifacımızın kudret sorununu önlemek içinde meditasyon yeteneği 15 olmalı diye düşünüyorum :twisted: ;) :twisted:

SaYGıLaR. :!:
dibinden saldırıp asit kullanıyorsun nasıl iş bu. asit bilgisine puan vermeden 8 puan asit en az 10 kudret götürür
Birincisi eğer şifacıyı saldırı konumusunda düşünürsek dedim ve ikincisi meditasyona boşuna puan vermiyoruz dmi :!: ;) :!:

Harbiden komedisin asit 8 puanda 14 kudret götürür yaklaşık çnkü yanlş hatırlamıyorsam kudret gereksinimini bilgisi düşürüyor sen o asitle en fazla 500 vurursun komkmisin meditasyon boşuna vermiyormuş sen büyücümü sandın kendini bas ziihin aç medi otur sen otur o da otursa ws ye bak karşılıklı oturun birbirinize bakın :D
olabilir o zmn kudret yetmesse en kısa sürede savaşçıyı etkisiz hale getirmek gerekir yani şifanın kudreti bitmeden savaşçıyı öldürmek gerekir. :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Suan itibaRıyLe gercekten savaşcıyı oynamayı bıLen bı kısının sıfacıyı kesme oranı yüzDe yüz :))pekı neden en basıt ornekı verıyım sıze :)) Yücelen soLucan+Latıf sıfacıyı bıtıren oLayDır .neden derSenız Savaşcı karekterı kesmenın tek mantıkı az yemek ve cok+Serı vuRmaktır ...burda devreye soLucan ıtemler gelıor yucelen soLucan koLye cent yuzuk cent zırhla tahmınen zırh yuzde 70 oLuor gerı kalanını sunucuda yucelen ardannler ıtem buLursanız savaşcı kesme ıhtımalınız yuksek ama yucelen soLucan bı savaşcıyı zor gıyDınız max ıtemlerı karsı tarafdakı soLucan ıtemler kırdıgı ıcın, vurusunuz dusuor..amaa yücelen haLıt veya dıger savaşcıları kesme oranınız bana goRe daha yuksek ama sunu unutmayınkkkı Savaşcı keserken savunma yerıne saLdırı kullanıp hedefı bır an once kesmeye bakın yapacanız ıskalar sıze cokk pahalıya patlayacaktır :))
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

LeoNaRR yazdı:Suan itibaRıyLe gercekten savaşcıyı oynamayı bıLen bı kısının sıfacıyı kesme oranı yüzDe yüz :))pekı neden en basıt ornekı verıyım sıze :)) Yücelen soLucan+Latıf sıfacıyı bıtıren oLayDır .neden derSenız Savaşcı karekterı kesmenın tek mantıkı az yemek ve cok+Serı vuRmaktır ...burda devreye soLucan ıtemler gelıor yucelen soLucan koLye cent yuzuk cent zırhla tahmınen zırh yuzde 70 oLuor gerı kalanını sunucuda yucelen ardannler ıtem buLursanız savaşcı kesme ıhtımalınız yuksek ama yucelen soLucan bı savaşcıyı zor gıyDınız max ıtemlerı karsı tarafdakı soLucan ıtemler kırdıgı ıcın, vurusunuz dusuor..amaa yücelen haLıt veya dıger savaşcıları kesme oranınız bana goRe daha yuksek ama sunu unutmayınkkkı Savaşcı keserken savunma yerıne saLdırı kullanıp hedefı bır an once kesmeye bakın yapacanız ıskalar sıze cokk pahalıya patlayacaktır :))
Haklısın şifacı kesmenin en kolay yolu seri olmaktır. :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

Son zamanlarda bazı şifacılar büyü bozmayı 15 yapıp şansı giderse mahvedebiliyor.Büyü bozma 15 puanda 0-1 kudret yiyor.Dikkat dağıtma 15 puanda 7 kudret.Vs boyunca 4 defa bozsa bitirmeye yetebiliyor.Ama 5 ellik bir vs'de yenemediğim şifacı daha çıkmadı.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

IIxDRaCuLaxII yazdı:
FeArOfNiGhT yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:
mitmet yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:Eğer bir savaşçıyla ws atacaksa bence şifacının yenetekleri böyle olmalı;

15 iyileştirme

15 şifa bilgisi

15 ruh kalkanı

15 meditasyon

8 asit saldırısı

15 can kurtaran

15 çağrı

bence böyle olmalı çünki savaşçının kudretinin çabuk bittiğini hepimiz biliyoruz eğer zırhımız yüksek olup bize gelen vuruşları can kurtaran ve ruh kalkanı ile en aza düşürüp savaşçının kudretini bitirirsek kaçmaktan başka yapacağı bişey kalmayacağını düşünüyorum eğer şifacı karakteri saldıran konumda düşünürsek çağrı ve asit yeterli olacaktır. ve şifacımızın kudret sorununu önlemek içinde meditasyon yeteneği 15 olmalı diye düşünüyorum :twisted: ;) :twisted:

dibinden saldırıp asit kullanıyorsun nasıl iş bu. asit bilgisine puan vermeden 8 puan asit en az 10 kudret götürür
Birincisi eğer şifacıyı saldırı konumusunda düşünürsek dedim ve ikincisi meditasyona boşuna puan vermiyoruz dmi :!: ;) :!:

Harbiden komedisin asit 8 puanda 14 kudret götürür yaklaşık çnkü yanlş hatırlamıyorsam kudret gereksinimini bilgisi düşürüyor sen o asitle en fazla 500 vurursun komkmisin meditasyon boşuna vermiyormuş sen büyücümü sandın kendini bas ziihin aç medi otur sen otur o da otursa ws ye bak karşılıklı oturun birbirinize bakın :D
olabilir o zmn kudret yetmesse en kısa sürede savaşçıyı etkisiz hale getirmek gerekir yani şifanın kudreti bitmeden savaşçıyı öldürmek gerekir. :!:
kudretinin bitmemesini istiyorsan da asiti sileceksin oradan.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Kastella
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kastella »

1 ruh kalkanı 15 2 savaşçı ile ws den önce 1 sefer vurmasını ist 2000 üsütü ise dirençe gerek yok
can basma ve bilgisi 15 çagrı 15 büyü bozmaya 15 kanatma atarsa 10 medi 15 ck adam kenanıcı ise kanatma atamaz

kudret 25 olana kadar ibini sina ile dayan sonra giy centi daya giy oksiti daya
KaSTeLLa
Kullanıcı avatarı
LionHawk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen LionHawk »

(biri Paylaşmışsa kusrum affola okumadım çünkü)
15 Ruh Kalkanı
15 Şifa ve Bilgisi
15 Hayvan (kangal olursa daha ii olur ama olmasada olur)
15 Can Kurtaran
4 Meditasyon
15 Büyü Bozma
5 İ. Çemberi

şimdi full yücelen setimizi giyiyoruz (elimizdeki ibni olabilir)
1. Hemen baslamadan önce ruh kalkanını açıoruz
2. Ve ws basladı hayvan çağırıp üzerine salıoruz hayvana dalarsa hayvana can basın sizde bi yandan wurun
3. Hayvan öldü dielim büsefer çemberimizi açıp dalıoruz
4. Ruh kalkanı kapandı ise açıoruz
5. savascı muhtemelen durdurma atçak büyü bozma atıoruz
6. canınız azalınca can basıoruz süre geldi can basmaya hemen c.k. açıoruz
7.Muhtemelen savascı yerdedir :)
Resim
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Merhabalar
Öncelikle yeni itemleri dizmiş ve ayısı olan bir savaşçıyı kesmemiz çok zor ve şans işi.
Yetenkeler şöyle
15 iyileştirme
15 iyileştirme bilgisi
15 ruh kalkanı
15 cankurtaran
15 çağrı (kangal)
15 büyü bozma
8 iyileştirm çemberi
5 meditasyon (toplam 103 puan +5 yetenekle beraber)
meditasyon hiçte vermeyebilirsiniz çünkü savaşçı şifacının kudretini bitiremez.
büyü bozma şart çünkü dikkat dağıtma ve durdurmayı bozabilir.
Cent zırh ve cent takılardan birini takıp bir parçada yücelen solcan takı ile zırhı 70 liyoruz. geri kalan itemler full yücelen ardenneler giyiyoruz. Ashab varsa kullanın ama ben ashabım olmasına rağmen bu tür vs lerde yücelen ardener baş ağrısı kullanıyorum. Şans yanınızda olursa kesersiniz. Başkada yapacağımız birşey yok. Benim taktiğim bu. Full artı latiflide yatırdığım henüz yok.Ama full artı ecellide 10 da 2 gibi kesebiliyoruz.
Saygılar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Yorum atanların çogu bakıyorumda sadece yetenekte iş söylemiş birde şu açıdan yaklaşalım.
1)Yeni gelen çemberlitaş bölgesi ile savaşçıların max hasarları sanki bir şarap içmiş kadar yükselicek ve o oranda kritik ve saldırısıda yükselicek.
2)Bir latifle bile o max hasarla en az 1800 üstü geçirebilicek şifacıya.
3)Bir de durdurma ve ayısı var hadi ayısız ws attı dielim o şifacı savaşçıya nasıl vurucak?
4)Bi kendi vuruşu (ecel olarak) birde sert ,ağır zaten o ara 1 vuruş daha peki bu sn içerisinde şifacı napabilir?
5)Hadi şifa itemlerini takıp şifaladı dielim peki bu şifa itemlerini takarken ve geri ruh dövenleri takarken bu şifacı hangi ara vurmayı düşünücek savaşçının 22 bin üstü canı olunca?

Asıl konumuza gelirsek yönetimin bu savaşçıları üstün kılma çabaları neden?Neden en çok savaşçı güçlü oldurmaya çalışılıyor?Yeni cıkıcak itemlerle bile büyüyü tabanca ile rahatça kesebilicek bi kapasiteye geldi savaşçılar,neden hep savaşçıyı bi üstünlük yapma cabasındalar onu anlamış değilim.Gelmiş bana 5000 max üstü setli savaşçıyı ortalama olarak 1600 vuruşla kes dior peki hiç düşündü mü o şifacı nereye kadar dayanıcak ağır sertlerine?Burdan yönetime sesleniyorum şuan halimizle bile savaşçıların işi bilenine yani şifacısı olanına dayanmak imkansız.Siz daha savaşçıların hasarını yükseltin bakayım nereye kadar.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
CnSu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CnSu »

merhabalar,

Şifacı ile savaşcı wsLerinde beni zorLayan rakiplerimi cok Severim,fakat çemberli taşın gelmesiyLe savaşcının max hasarı ne kadar yükselirse şifacının çemberlideki max hasar seti ile ve + cent takı seti ile kalkanı cok rahat yükselir . Ayılı savaşcılarda zorLanan varsa büyü bozmayı 15 yapsın Kangalında güçlendirici olan bir şifacı cok rahat alabılceğni düşünüyorum denemedım ama deniyeceğim. Hiç taktilerinizi okumadım bir bakımdan şifacı üstü pLwne dizilmesi gerek yücelen pLwne ecelli kesen cok nadir sayıda ama Latifde az gtrmuyorum canını :) . yetenekLeri zamanla siz anlarsnz zaten üst dizmekse cabası. ÇiftLi saldırıda hayvana ck kndınıze şifatı unutmayın.

“Şifacı” sayfasına dön