konfüçyüs
Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
Re: ADMİN' ler İTİRAZ EDİYORUM ! =>
element hasar herzaman için daha iyidir. boşverin
bırakn böyle kalsın
konfüçyüs
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Üretim vee toplama puanları sıfırlansın [destek verin]
Yeni karakter açıp kasmak problem değil, isteyen kişi çok kısa sürede seviye atlayabilir. Ama başka problemler var. Benim karakterlerim oyunun 29 seviye zamanından kalma. En çok kullandığım karakterlerim şuanki isimlendirme kuralları yokken açıldı. Yani şuan karakterimi silsem, aynı isimde yeni bir karakter yaratamıyorum. Problem sadece bu...barkido yazdı:leoNHeaRt yazdı:Defalarca Bu Konu Açıldı we Bir Sonuca Ulaşılamadı Hala Aynı Konu
Yeni Char Kasın.
yeni karakter kasmak standart üyeler için zor birde diğer çarlara aktaramıyoruz illa günde 6-7 saat 5 saat oynamakm ı zorundayız derslerimiz var !!

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Re: ŞAHESER SİLAHLARINI PROTESTO
Ne diyeibilirimki arkadaşlar... Yönetim bile birbirinden habersiz iş yaptığını verdiği cevaplarla ortaya koyuyorsa... Türklerin yaptığı, ekran grafiklerinin yüksek düzeyde olduğu, ülkemizden de bir parça hikayelerle süslenmiş güzel bir oyunumuz var diye sevinirken.. durum şudurki oyunumuzda nereye sürüklediğini bilmeyen bir yönetimle karşı karşıyayız demektir.... ŞAMİLBEY kardeşimin dile getirdiği sorunlar inanıyorumki tüm İKV oyuncularının şikayetidir.... Bu şikayetten sonra bir YÖNETİCİ arkadaşımızın yaptığı yorum ise daha vahimdir....
"Oyunda Şaheser Reçetelerindeki değişiklik sadece Kadim Hdra Pençesinin Eklenmesiyle Oldu.
Haricindeki Materyaller ile ilgili herhangi bir değişiklik olmadı."
verilen cavapta materyal değişmedi deniyor... Ecel Getiren Reçetesine bakalım... arkadaşlar Hidra öncesi 6 materyal isteyen reçete şu an 8 materyal istiyor... eklenen 2 materyalden biri Kadim Hidra Pençesi (2 adet) diğeri ise Meran Mücevheridir (2 adet) YÖNETİCİ neyi değiştirdiğini bilmiyor daha demektir...
Artı olarak şifacı silahında ise max hasar efsunu büyü hasarı zehir olarak değiştirilmiştir...
Sayın yönetim eğer reçete yayınlıyorsan ve bunu 8 ay gibi bir süre gündemde tutup üretilmeye başlayacağı zaman değişiklik yapıyorsan, bu burdaki oyuncuların iyi oyuncu YÖNETİMİN ise kötü bir yönetim olduğunu göstermektedir. İnsanların 8 aylık emeklerini 1 günde hiçe saymak yalnız size has bir düşünce olsa gerek...
Son olarak ise; bu kadar saçma işler yetmiyormuş gibi birde üretilen silah üretilen çarda kalcak zorlaması ne oluyor... Burda biliyorsunuz ki LONCA die bir durum var, bir İKV oyuncusu lonca çarında ürettiği bir şaheser silahı neden diğer çarına aktaramasın? oyuncu o loncadan ayrılmak istedi o çarı sildi... silah ne olacak?... 50-100-150 m para kasıp yeniden mi şaheser silah üretecek ki bir ureten bir daha üretirmi tartışılır...
yani bu sonuçlardan ortaya çıkan şey ise;
İKV Yönetici acemiliği ortaya koymuştur... Ben bunu böyle istiyorum ne kadar saçma olsada kabulleceksin tutumu içindedir.... Umarım bu ortaya konulan mantık dışı kurallar biran önce düzeltilir....
MERAN / Arss
"Oyunda Şaheser Reçetelerindeki değişiklik sadece Kadim Hdra Pençesinin Eklenmesiyle Oldu.
Haricindeki Materyaller ile ilgili herhangi bir değişiklik olmadı."
verilen cavapta materyal değişmedi deniyor... Ecel Getiren Reçetesine bakalım... arkadaşlar Hidra öncesi 6 materyal isteyen reçete şu an 8 materyal istiyor... eklenen 2 materyalden biri Kadim Hidra Pençesi (2 adet) diğeri ise Meran Mücevheridir (2 adet) YÖNETİCİ neyi değiştirdiğini bilmiyor daha demektir...
Artı olarak şifacı silahında ise max hasar efsunu büyü hasarı zehir olarak değiştirilmiştir...
Sayın yönetim eğer reçete yayınlıyorsan ve bunu 8 ay gibi bir süre gündemde tutup üretilmeye başlayacağı zaman değişiklik yapıyorsan, bu burdaki oyuncuların iyi oyuncu YÖNETİMİN ise kötü bir yönetim olduğunu göstermektedir. İnsanların 8 aylık emeklerini 1 günde hiçe saymak yalnız size has bir düşünce olsa gerek...
Son olarak ise; bu kadar saçma işler yetmiyormuş gibi birde üretilen silah üretilen çarda kalcak zorlaması ne oluyor... Burda biliyorsunuz ki LONCA die bir durum var, bir İKV oyuncusu lonca çarında ürettiği bir şaheser silahı neden diğer çarına aktaramasın? oyuncu o loncadan ayrılmak istedi o çarı sildi... silah ne olacak?... 50-100-150 m para kasıp yeniden mi şaheser silah üretecek ki bir ureten bir daha üretirmi tartışılır...
yani bu sonuçlardan ortaya çıkan şey ise;
İKV Yönetici acemiliği ortaya koymuştur... Ben bunu böyle istiyorum ne kadar saçma olsada kabulleceksin tutumu içindedir.... Umarım bu ortaya konulan mantık dışı kurallar biran önce düzeltilir....
MERAN / Arss

Meran/Arss
yonetim fesh edilmeli
****hem oyuna girmiyorlar bi halttan haberleri yok
****hem normal oyuncu iken olan arkadaslarına yardım ediyorlar momtlarda yasadık simdde teskilat sunucusunda yasadım TESKİLAT MOMTTK1G3 ( boyle birsey iste ) Normal bi oyuncu için geldi ifliss kesti gitti BU İLK OLAYDI İKİNCİ OLAY TEŞKİLAT SUNUCUSUNA CAPTAİNATX GELDİ Kıvanç isimli oyuncu ile muhabete daldılar bolgeden BU GM OYUNCULARIN SORUSUNU YANITLAMAYIP ARKADASI İLE MUHABBET~~
****hem oyuna girmiyorlar bi halttan haberleri yok
****hem normal oyuncu iken olan arkadaslarına yardım ediyorlar momtlarda yasadık simdde teskilat sunucusunda yasadım TESKİLAT MOMTTK1G3 ( boyle birsey iste ) Normal bi oyuncu için geldi ifliss kesti gitti BU İLK OLAYDI İKİNCİ OLAY TEŞKİLAT SUNUCUSUNA CAPTAİNATX GELDİ Kıvanç isimli oyuncu ile muhabete daldılar bolgeden BU GM OYUNCULARIN SORUSUNU YANITLAMAYIP ARKADASI İLE MUHABBET~~
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Hee yaa arkadasım Sen yenısın galıba :mrgreen: daha gunceleme oncesı recetelerın ıcerıgını bıle bılmıyorsun hadı bılmıyorsun yorum yapma be kardesım ... Neyse SAMIL abımın her souzune katılıyorum tabıı o bıraz dıplamatık bır dılle belırtmıs ortada olanları ama bence dıyımkı bu yorum yapan yonetıcı ıse IKV nın halını sız dusunun yok 1 pence eklenmıs yok sadece usta olucaklar alıcakmıs yok sahesermıs yaa bısıyı yapıcam dıye barı bozmayın be kardesım.. burda cok daha guzel bır ıfade kullanmak ısterdım ama konuyu acan arkadasa saygımız buyuk onun konusunu kırletmıyleım.. TEK DIYECEGIM .. .Kuzenım haklı cok acemı ve becerıksız bır surecden gecıyoruz.........xToRNaViDax yazdı:Merhaba
Oyunda Şaheser Reçetelerindeki değişiklik sadece Kadim Hdra Pençesinin Eklenmesiyle Oldu.
Bazı Recetelerde Kadim Hidra Pençesi Yoktu.Diğer Güncellemeler Ufak Tefek Materyal Güncellemelerdir.
Haricindeki Materyaller ile ilgili herhangi bir değişiklik olmadı.
Buda sizin verdiğiniz emeklerin hiçe sayılması anlamına gelmez aksine İKV Yönetimi sizin çıkarlarınızı korumaktan yana eylemlerine devam ediyor.
Evet Şaheser Silah En İyilerin Silahı Ve En İyiler Sahip Olacak.
Eminim Sizlerde En İyi Oyuncularımızsınız![]()
İyi Oyunlar
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
olurmu böle şey yaa illa elementmi takılacaz max istiorum bn nie veriorlar

________________________________________________________________________________
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Aynen Max İstiyoruz Onca Malzeme Para bunun içinmi kadim hidrasına 50 m vericem 447 max Hasar olmadıktan sonra ben Görüntüsünemi vereym O Ashab ın Tamam iyilestirme büyüleri hoş güzelde sadece bir malzemesine vericegm 50 m parayla üstümü ibni sina solucan dizerm Biraz duyarlı olalım Zehir Hasarı MAx oLsun !!
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Destekliyorum seni mağdur olan çok kişi var
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
boyle sacma sapan bi iş olurmu ya. en azından baska chara aktarma olsun.

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.