walker85 yazdı:hala buyuklukmu 3 5 kısı arkadan dolanıp kesmeylemı buyuk oluyorsunuz lan sız cok kısı ıle gıtmısınız ısmetı kesmede ne war sıkıosa lodos olun kesın bakalım handanı buyuksunuz ya bunuda deneyın
BAk kardeşim , beni Tılsımda az da olsa tanımışsınızdır.
Bu tarz konuşmalar hiç hoş değil.
Konu tartışmaya mahal vermyecek kadar güzel devam ediyor.
Çoğu Lodos kardeşimiz , tebriklerini sunuyor.
Sende ebrik etmiyorsan , bari cevap yazma...
kFygFb yazdı:Hala büyüklüğümüzü tartışanlara şunu desem iyidir RoA nın büyüklüğünü tartışanlarda akıl aramak aptallık olur
Bak burayı iyi oku ne yazıyor...
Sanki en güçlü sizsiniz he siz olun Biz küçüktük anca ismet ve tüccarı kestik den sonra içeri girip örs yapabildik biz güçsüzüz...
Asıl sen iyi oku sizin grubunuza yada loncanıza küçüksünüz mü diyor orda ki hangi lonca olduğu belli değil , Real misin Hun musun ? Ki Hun loncasıda Anka RoA olduğu için bizim ailemizdir bizdendir. Küçüklükte neden bu kadar ısrar ettin ki yoksa kendini küçük mü hissediyorsun
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi ]
kFygFb yazdı:Hala büyüklüğümüzü tartışanlara şunu desem iyidir RoA nın büyüklüğünü tartışanlarda akıl aramak aptallık olur
Sanki en güçlü sizsiniz he siz olun Biz küçüktük anca ismet ve tüccarı kestik den sonra içeri girip örs yapabildik biz güçsüzüz...
Asıl sen iyi oku sizin grubunuza yada loncanıza küçüksünüz mü diyor orda ki hangi lonca olduğu belli değil , Real misin Hun musun ? Ki Hun loncasıda Anka RoA olduğu için bizim ailemizdir bizdendir. Küçüklükte neden bu kadar ısrar ettin ki yoksa kendini küçük mü hissediyorsun
Gören de orda Hüseyin "En büyük RoA diğer loncalar güçsüz" yazdı sanır :lol: arkadaşım bu kadar komplex yapmana gerek yok tebrik et geç
hasretsuskun yazdı:
Tamam sizide tebrik ederiz yanlız bahsettiğin zamanı iyi hatırlıyorumda ben tek başıma ada sancaktaki muhafızların hepsini kesiyodum yani;
Muhafızlar güçlendirilmeden önce